Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
numarul 2 asa ca eu ma bag la citit Anna Karenina
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 numarul 2 asa ca eu ma bag la citit Anna Karenina Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
vezi ca sare X_GGGGGGGGGGGG la gatul tau imediat; cum adica al doilea somn pe ziua de azi? ehhhhhhhhhhhhhh!!!! deja-i destrabalare!
ANDREI
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
vezi ca sare X_GGGGGGGGGGGG la gatul tau imediat; cum adica al doilea somn pe ziua de azi? ehhhhhhhhhhhhhh!!!! deja-i destrabalare! ANDREI |
Daca mandra mea nu doarme pana la 2 sa vedeti ce sar si eu la gatul vostru.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Buna dimi!
Gata!Sunt terminatå!Adica m-am tuns..mai scurt..si mai scurt!Dom'le am zis si mai scurt pt ca va creste el.
Si uite asa arata Iulika acu'.
Si aici niste pozute mai noi.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi! Gata!Sunt terminatå!Adica m-am tuns..mai scurt..si mai scurt!Dom'le am zis si mai scurt pt ca va creste el. Si uite asa arata Iulika acu'. Si aici niste pozute mai noi. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+ Bruce, minunea noastrå |
SUPERB!!!!!!! Sa iti fie de bine, arati EXCELENT, si daca ne mai arati si burtica, eu ma declar fan inflacarat.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
citat din mesajul lui mamideandrei
vezi ca sare X_GGGGGGGGGGGG la gatul tau imediat; cum adica al doilea somn pe ziua de azi? ehhhhhhhhhhhhhh!!!! deja-i destrabalare! ANDREI |
Aici sunt draga!!
Dupa ce ca dormiti noaptea, mai si comentati??
Eu sunt super odihnita, am dormit aseara 1 ora, inca jumate si inca 1 ora! Eeeee, aici destrabalare!!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui alex25
SUPERB!!!!!!! Sa iti fie de bine, arati EXCELENT, si daca ne mai arati si burtica, eu ma declar fan inflacarat. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Påi mami burtica de Daniella inca nu e..Cea de la Bruce o stii chiar ff bine.Inca mai e acolo.
Mai asteptam putin cu burtica de gravi.Cred ca peste o lunadeja se va cunoaste bine.
Am vazut-o pe zeina .Måi maimi ori nu am mai vazut-o eu de mult ori a crescut atat de repede.E o frumusete.
Si Carinae mortala cu Alejandro..Se pare ca are succes la copilasi hitul lu' gaga.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui x_ggg
Aici sunt draga!! Dupa ce ca dormiti noaptea, mai si comentati?? Eu sunt super odihnita, am dormit aseara 1 ora, inca jumate si inca 1 ora! Eeeee, aici destrabalare!!! -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
mai, dar la voi care e problema pana la urma? de ce nu doarme noaptea?
ANDREI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi! Gata!Sunt terminatå!Adica m-am tuns..mai scurt..si mai scurt!Dom'le am zis si mai scurt pt ca va creste el. Si uite asa arata Iulika acu'. Si aici niste pozute mai noi. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+ Bruce, minunea noastrå |
foarte frumos! iti sade tare bine! framoaso!!!!
ANDREI
x_ggg spune:
Mai, abia acum am terminat de recuperat din capitolul de ieri.
Uka si Epi sunteti tari! Va pup si va multumesc.
Lali, masele mami?? Da si la noi vreo 2 dinti ca tare ne mai chinuie!
Dana, iti citesc blogul, felicitari pentru cerculete! Ai o super domnisoara!
Alex, jos palaria! (aia a Zeinutei) Cate progrese! Felicitari!
Mada, drum bun si usor! Speram ca Irinel sa fie baiat gigea si la intoarcere!
Biaz, numele meu e Catalina. Da`poti sa imi zici Maria ca acus vine Sf. Maria. Cand te sun sambata, cum sa ma prezint?
Luto, wow, ce tare e Davidosul! Ce baiat mare si hotarat! Si sa stii ca el avea dreptate, cum sa faca calul "ÏHAA"!!!
Noi am dormit aseara un pic(la propriu), dar mai bine ca ultimele multe nopti. Luni dimineata am avut si noi o furtuna, care a lasat ca urmari la noi acasa 2 placi de retea de la 2 laptopuri arse, un modem ars de tot si un switch la fel. Acu stam cu wireless-ul, desi imi e cam frica sa nu ii dauneze teroristului. De asta nu am prea intrat zilele astea, ca stiu ca ati tot intrebat de mine.
Irina, te pup, esti "za best" in inima mea! Sa stii ca de cate ori doarme Rares mai mult de 1 ora zic ca te-ai gandit tu la mine.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009