Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

spuneti-mi si mie va rog de unde ati luat portite din acelea pt scari

salut!

eu am luat de la ikea. vezi ca are si luto pe site. si are si de semineu. sper ca ai semineu, nu?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

my precious !!
ce faaaci?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

navighez si slalomez .
pe maia cred ca o "gadila" gingiile. baga in gura diverse si le roade. asta la noi e noutate. ar fi frumos sa-i apara dintii fara dureri, diaree, urlete...,nu ? asa discret si lin si duiosssss....

---

Multumesc lui DD.

Asa sa va ajute Doamne-Doamne! Baga la congelator jucariile alea de dentitie cu lichid, sunt tare bune!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

va fata!

mai baiatul meu s-a trezit la 6.30 a prestat si apoi de la 7 la 10!!!!!!! am i or what!?!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

super tare! al meu s-a culcat la 11:45 dupa fructe, care le-a mancat cu ochii inchisi, apoi a facut la oala cu ochii semi-inchisi si apoi somn de voie, vedem pana cand ...eu am ciorba pe foc si e o caldura in bucatarie, de numa' si mie somn si mie , dar nu ma asez in pat ca mie ca ard ciorba pe foc

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

spuneti-mi si mie va rog de unde ati luat portite din acelea pt scari

salut!

eu am luat de la ikea. vezi ca are si luto pe site. si are si de semineu. sper ca ai semineu, nu?

---

Multumesc lui DD.

my precious !!
ce faaaci?

_

navighez si slalomez .
pe maia cred ca o "gadila" gingiile. baga in gura diverse si le roade. asta la noi e noutate. ar fi frumos sa-i apara dintii fara dureri, diaree, urlete...,nu ? asa discret si lin si duiosssss....

---

Multumesc lui DD.

Doamne ajuta, ca tare sunt rele durerile de dinti; pe Andrei cand il apuca mancarimea se scarpina la gingiute, apoi trec la urechi, nas, ochi si se freaca pana se inroseste...asa mila imi e de el ...abia astept sa sparga si al doilea de sus, poate ne mai linistim

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

va fata!

mai baiatul meu s-a trezit la 6.30 a prestat si apoi de la 7 la 10!!!!!!! am i or what!?!

super tare! al meu s-a culcat la 11:45 dupa fructe, care le-a mancat cu ochii inchisi, apoi a facut la oala cu ochii semi-inchisi si apoi somn de voie, vedem pana cand ...eu am ciorba pe foc si e o caldura in bucatarie, de numa' si mie somn si mie , dar nu ma asez in pat ca mie ca ard ciorba pe foc

ANDREI

si eu am mancare si pe aragaz si in cuptor. asa ca te inteleg perfect cu caldura

hepi Doamne Ajuta sa ii iasa Maiei dintii fara sa aiba de suferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

La multe lunite Matei!

Vad ca a trecut data de 8 si nu am fost pe faza sa-i urez lui Bubu!

Mada tin pumnii!

Iulika super tunsoarea! Abia astept sa te vad! Dar asa n-o sa te traga Brucu?

Alex, Zeina e minunata! Tin minte cand spuneai ca a inceput sa stea in fund, Alex deja se ridica singur in fund si busilea chiar si pe scari in sus cu viteza. Si se ridica pe orice in picioare, si mergea dus de manute. Si am zis atunci in gandul meu "pfff sa vezi, mai Alex, ce o sa te depaseasca Zeina imediat! Ca ea cand se apuca, apoi le face pe toate repede!". Ei, Alex e in acelasi stadiu deja de vreo 3 luni, nu a mai facut nimic nou. In schimb Zeina... E minunata! Cum are ea echilibru sa mearga si cu masinaria, si sa se aplece apoi la cos, e incredibila! Sper ca ti-au disparut toti piticii!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Sa stii ca sunt foarte mandra de ea, exact cum spui si tu, ea se apuca mai greu, dar si cand incepe, sa te tii.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen eu am luat portita din aia de pe net de pe chiccbebe.ro, portita de la Chicco, si e absolut minunata. Vezi ca sunt pe dimensiuni, exista o gramada de modele, chiar si la Ikea si la Luto pe site.

Filmuletele cu Carina sunt mortale, ca deobicei, mor de dragul ei. Iau unicornul ala e belea rau. Vreau si eu! Exact asa danseaza si Zeina, coool!!!!

Pupam pe Maia sa ii iasa repede dintisorii si sa nu supere.

Ioanna eu nu ma mai joc, a mea dimineata nu mai vrea sa doarma neam mai mult de 1 ora juma'maxim.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua!
Alex si Carina super filmuletele. Fetele sunt foarte dragalasse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

va fata!

ANDREI

si eu am mancare si pe aragaz si in cuptor. asa ca te inteleg perfect cu caldura

hepi Doamne Ajuta sa ii iasa Maiei dintii fara sa aiba de suferit

Eu am mancarea numai IN CAP !!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Lali sanatate multa lui Paul. Alex are 8 dinti, maselute inca n-am vazut. Speram sa fie mai usoara eruptia lor ca aia de la dinti m-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Eu am mancarea numai IN CAP !!

pai si nu te apuci sa scrii o carte de bucate? e pacat sa tii numai pentru tine

Mergi la inceput