Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 18
suede spune:
Mely,hai ca o bere rece merge,daca vrei ia una fara alcool!
Cristina_ana ce faceti pana la urma cu pitica ,o luati si pe ea?
Bia foarte frumos post-ul tau ..eu care imi doresc al doilea copil,dar inca nu stiu cand .
Iulika foarte frumos iti sta asa ,nu ca inainte nu ti-ar fi stat la fel de frumos!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
cristina_ana spune:
Suede, cu pitica ne mai gandim ce facem. In primul rand vreau sa vad cum se intelege cu parintii mei si decidem dupa aceea.
Meli, sunt sigura ca nu or sa comenteze la gradi, ce dumnezeu, doar stiu si ele ca nu e asa usor sa dezveti copilul de pampersi. Oricum, si noi am scapat de ei tot printr-un santaj. Noroc ca baiatul meu e santajbil, ca altfel, cu vorba buna, nici gand!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
selen80 spune:
Suede LA Multe lunite puiului, si multumim de tratatie, vezi ca berea fara alcool am terminat-o eu
LA MULTE LUNITE SI CELORLALTI SARBATORITI DE AZI!
Irina sa stii ca si eu am aceeasi temere, ca nu invata EBru mai nimic....ma chinui s-o invat unde-s ochii, ea sta si rade la mine sau pleaca....la fel cu Mickey Mouse, o intreb unde-i Mickey, n-are nici o treaba....ea stie doar sa faca pa pa, sa salute, sa se alinte si sa scoata limba (f util, nu? dar e asa simpatica cand o face! )....iar de scos ceva sunete care sa semene cu cuvinte (ca Atomixu) nici gand! dar poate ne surprind intr-o zi, cine stie....
Cristina, dar de ce nu faceti calatoria asta pe la parcurile de distarctii la anu, sau peste doi ani, sa inteleaga si Emma ceva?? asa o sa trebuiasca sa mai faceti una la fel si pt ea in anii viitori ....faceati acum un concediu unde puteti merge toti patru....zic si eu...
bombonica mea doarme de mai mult de o ora
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
suede spune:
Cristina sunt sigura ca o sa alegeti varianta cea mai buna pentru toata lumea.
Te inteleg perfect cat iti este de greu sa pleci fara ea...eu inca n-am plecat fara Mihnea ca e tot si nu renunta ,ca si voi.Si cica baietii sunt si mai lipiti de tzitzi.Eu am tot incercat sa-i dau diverse sortimente,acum o sa incerc cu Humana cu aroma de banana,ca el e fan banana,poate reusim .
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Suede LA Multe lunite puiului, si multumim de tratatie, vezi ca berea fara alcool am terminat-o eu LA MULTE LUNITE SI CELORLALTI SARBATORITI DE AZI! Irina sa stii ca si eu am aceeasi temere, ca nu invata EBru mai nimic....ma chinui s-o invat unde-s ochii, ea sta si rade la mine sau pleaca....la fel cu Mickey Mouse, o intreb unde-i Mickey, n-are nici o treaba....ea stie doar sa faca pa pa, sa salute, sa se alinte si sa scoata limba (f util, nu? dar e asa simpatica cand o face! )....iar de scos ceva sunete care sa semene cu cuvinte (ca Atomixu) nici gand! dar poate ne surprind intr-o zi, cine stie.... |
mey, cuvinte zice cateva: vestitul DA, mama, tata, baba, si cateodata nananana, in schimb nu face pa, facea odata, dar i-a trecut , nu face bravo in schimb e activ de numa' cu jucariile lui pe care le suceste pe toate partile, se joaca cu mingea, o alerga prin toata casa; se catara pe orice, vrea sa se urce pe masuta, se apuca de chiuveta din baie si ridica picioarele ; dar de activitati intelectuale momentan nu e interesat deloc oricum, eu insist, poate se prinde ceva;
ANDREI
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor, stiti cumva dupa o operatie la abdomen cam ce fel de supa poate manca cineva? Ca am o prietena care s-a operat marti si vreau sa-i duc o supita, dar nu stiu ce sa-i pun in ea. Adica cam ce legume si daca pot sa-i pun si carnita? Ceapa o fi OK, sau baloneaza? (bine, ea o sa manance doar zeama) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
dupa cezariana mea am avut voie sa beau supa chioara de pui fara ceapa si cartofi.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
suede spune:
Selen..si Mihnea a dormit 1 ora jumatate...acum ma duc sa-i fac mancarica.
Si noutatea,iese dintisorul numarul 5 .
Va pupam,revenim mai tarziu!
Ioanna81 spune:
LA MULTE LUNIIIIIITEEEEEE MIHNEA
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
x_ggg spune:
La multe lunitze fericite Mihnea-Costin!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui selen80 Cristina, dar de ce nu faceti calatoria asta pe la parcurile de distarctii la anu, sau peste doi ani, sa inteleaga si Emma ceva?? bombonica mea doarme de mai mult de o ora de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Pai mai facem una si peste doi ani, nu-i problema! Sanatosi sa fim si cu bani!
Eu fug la cumparaturi. Ne auzim mai tarziu
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI