Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Am intrat sa dam si noi pentru azi,ca puiul mamei implineste 10 luni.
Asa ca va rog ca merge pe canicula asta... pentru noptile nedormite si ...nu-i asa ca ne-ar prinde bine?!
Cu mancarea nu insist,ca eu sunt la cura de slabire si nu vreau sa tentez pe nimeni.Dar daca doriti ceva,va rog doar sa-mi spuneti,ca vine baiatu'.

Multumim Alex si Liliac

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

eu am o mare dilema: se spune ca la varsta asta bebelacii ar trebui sa stie unele lucruri: de ex unde sunt anumite obiecte, lucruri, persoane sau ochii, manuta etc; frate, Andrei nu are rabdare sa il invat nimic isi gaseste de joaca cu altceva, o ia la fuga busilind, orice numai sa stea intr-un loc sa asculte, nu!
stiu ca Uka spunea ca invatase Carina cateva persoane care unde stateau, chiar daca nu le vazuse niciodata pana atunci; bravo Carinos; dar eu, aveti ceva sfaturi cum sa-l atrag ?

ANDREI

Mergi la inceput

la multe lunite, Suede; sa-ti creasca mare si voios baiatul!
la fel si celorlaltui sarbatoriti de azi le urez toate cele bune!

ANDREI

Mergi la inceput

Suede cum stai cu emotiile? mai ai putin rau ti-ai luat sandalele?

ANDREI

Mergi la inceput

Despre noi,va spun ca pana luni9De joi) am fost la mare,o fuga scurta la nasi,dar ne-am bucurat si de soare si de apa care este incredibil de calda .
Marti dimineata am dus rochita la cateva mici ajustari iar seara am iesit un picut in parc.
Ieri am aterizat la bunica,pentru ca ne topeam in Bucuresti.Si aici este cald afara,dar in casa este perfect si n-avem nevoie de aer conditionat,iar seara este super.
Stam pana duminica,poate trece si codul galben .

Mergi la inceput

Mamideandrei multumesc frumos!
Inca nu am luat sandalele,ca le-am facut pe comanda si momentan sunt in concediu cei de acolo,le iau pe 20.
Cu emotiile,momentan stau bine...ca sa zic asa ...sa vedem cand ajungem mai aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Suede,as lua eu o berica dar mi-e ca mi se urca la cap si va trebui sa continue Razvi mancarea.Sa-ti traiasca feciorasul si sa fie sanatos
Roxxy,Uve pup puiutii,sa creasca mari si frumosi

Cristina,voi ati scapat de pampers si noaptea,sau doar ziua?

Eu vreau sa-l dau pe Alex la gradi din toamna,dar am auzit ca nu-l ia daca inca mai are pampers. Ce-i drept,mai sunt zile cand ii pun,mai ales cand plecam mai departe de casa.Iar kk nu vrea sa faca decat in pampersmai bine se tine decat sa faca la olita/wc

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Irina, stai linistita ca are tot timpul Andrei sa invete detoate. Stii si tu ca nu exista doi copii la fel, asa ca nu au cum sa inceapa toti de la fix aceleasi luni sa faca diverse chestii. Nici a mea nu stie unde sunt nasul, ochii, etc, dar eu ii tot arat zilnic, poate s-o prinde si de ea ceva. Nu stie decat sa faca bravo cu manutele si sa faca ceva de genul bru bru bru cu manuta pe buze.
Meli, cu pampersul nici noi nu am scapat noaptea si la somnul de dupa amiaza. Dar observ ca uneori se trezeste el si spune ca vrea sa faca pisu. Deci zic eu ca suntem pe drumul cel bun. Oricum, asta cu renuntatul la pampers a fos incercarea vietii mele, cel mai greu lucru pe are l-am avut eu de realizat pana acum cu Andrei.
La gradi stiu si eu ca nu vor sa-i primeasca cu pampersi, dar tu du-l, ca doar nu or sa-l dea afara. Invata el pana la urma. Doar nu o sa mai amani gradi un an din cauza asta. Eventual da-le si tu o ciocolata, o atentie la educatoare si se rezolva.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, stiti cumva dupa o operatie la abdomen cam ce fel de supa poate manca cineva? Ca am o prietena care s-a operat marti si vreau sa-i duc o supita, dar nu stiu ce sa-i pun in ea. Adica cam ce legume si daca pot sa-i pun si carnita? Ceapa o fi OK, sau baloneaza? (bine, ea o sa manance doar zeama)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cristina,directoarea gradinitei e si fosta mea directoare din generala (ii eram tare draga),ma gandesc ca mi l-ar lua,numai noah,sa nu comenteze educatoarele sau mamicile...oricum Alex nu face kk decat la amiaz sau dupa-masa,deci nu ar trebui schimbat.Acolo ii tine de la 9 la 12 ; intr-o vreme il "santajam" pe Alex cu gradinita,ii spuneam ca nu primesc copii cu pampersa tinut cat a tinut,dar acum e fumata treaba

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput