Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimi Alex,multam de cafea,aveam mare nevoie. Ieri am mers prin oras de mi-am luat fusta pt nunta (m-am ales cu 3),mai tre' sa iau pantofi si sunt ready Am 2 nunti,in 4 si 5 sept,la acelasi restaurant,i-am zis lui Calin ca n-are rost sa mai plecam de acolo,ne luam o cafea strong si ii ajutam pe aia sa redecoreze Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Cu cea mai mare placere, daca vrei supliment sa stii ca primesti.
Ce tare faza cu nuntile, o sa va super distrati.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineatza! Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Ajutati-l pe Siluan |
Buna dimineata si tie.
alex25 spune:
La multe lunitze fericite Leon Mihai, Darius Alexandru, MIHNEA COSTIN si Leya
mamideandrei spune:
buna dimineata natiune! ce faceti in aceasta zi minunata cu canicula anuntata? (ce cacofonie!)
eu sunt consenmata la domiciliu, sotz a plecat de dimineata cu masina la Calarasi si caruciorul era in masina
deci nu pot iesi nicaieri, doar cobor un pic in fata blocului
Alex sar-mana de cafea, am luat una MARE!
ANDREI
liliac1 spune:
Neata si de la noi.
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi
Alex multam de Ce mai face Zeinuca mergareata?
Luto lasa, mami, ca daca ai trecut datele pe undeva le gasesc io. Dar pentru orice eventualitate, adresa mea e ceamaitare@dinparca.re Deci CV compleCt, da?? Si sa treci acolo obligatoriu cand va fi prima ta vizita la Braila, ca anul asta ne-ai tras clapa.
Hai ca stiti cum e cu astia mai "maturi". Isi amintesc greu si uita repede. Voiam sa o incurajez pe x_ggg si sa-i spun ca astia micii sunt niste jmecheroi dar noi suntem mai tari decat ei, pana pe la vreo 2-3 ani ai lor Degeaba te agiti mamis, cu "nu-i voie" colo sau dincolo, ei vor face tot ceea ce vor si disperarea noastra de a-i proteja nu duce la nimic. Parerea mea.
Cand strigam catre ei "nu, nu-i voie" de fapt ei sesizeaza tonalitatea si se distreaza sau se sperie in functie de situatie. Eu va sfatuiesc ca deocamdata sa inlaturati cauza. Fara sa va agitati prea tare si fara prea multe explicatii pentru ca ei sunt deocamdata mici.
De ex, "nu-i voie la priza". Nu-i poti explica de-astea cu curent electric...dar poti pune aparatoare.
Nu-i voie la ceva de sticla. Se poate proteja cu folie alimentara de-aia transparent.
Si-asa mai departe.
Eu procedez cam asa: vad ce prostie face, nu spun nimic ci ma duc si-l indepartez odata, de 2, de 3, pana ne plictisim reciproc. Daca nu cedeaza la asta, ii atrag atentia cu altceva (un lighean, polonic, zornaitori, etc...) Cat se agita cu noua achizitie, protejez obiectivul unde n-are voie Cand se va duce data viitoare eu stau linistita ca n-are ce sa i se intample rau iar el se plictiseste in 5-10 minute.
Am avut sapt trecuta lipita usa de la cuptor Dupa ce-a tras de ea cu amandoua mainile, cocotat, smuls si altele la tema...s-a plictisit. De luni mi-am eliberat cuptorul si vad ca nu-l mai intereseaza.
Hai sa aveti o zi buna.
Eu pregatesc copiii de scos afara pe racoare.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
x_ggg spune:
Neata!
Caldura mare, am iesit afara de la 7:45. Va dati seama la ce ora ne-am trezit....
Chiar nu stiu ce sa mai zic, daca e normal...noptile sunt un chin pentru mine, nu inteleg cum creste copilul asta daca el nu mai doarme 2 ore legat, tot somnul se zbate, se agita... nu stiu cum si ce sa fac...
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Ioanna81 spune:
neataaaaaaaaa
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
selen80 spune:
neatza
cred ca nu mai trebuie sa zic si eu ce comoare sunt Bia si Raluk pt forumul nostru..le multumesc pt asta
Cristina, nu-i asa ca tu zici lucrurile alea urate despre tine ca sa mai culegi niste complimente de la noi?? glumesc, desigur, dar foarte serios iti zic ca mie mi se pare ca esti o femeie foarte frumoasa si Emma iti seamana perfect!
Mely, ce frumos povestesti de Alex si Van
Catalina, ai incercat niste chamomilla sau sirop din acela de ziceau fetele (am uitat cum se numeste, tot pe baza de musetel parca era...)? altfel chiar nu stiu cum sa te ajut, te cred ca iti e greu cu trezirile....
Liliacule, tare bune si sfaturile tale stiu ca ai mai zis tu ca asa e cel mai bine...intr-adevar si eu am observat ca se opreste cateva secunde cand ii spun NU, dar rade si pleaca mai departe
fug ca a luat-o somnu, desi s-a trezit la 9...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Lali_mete spune:
Mai ce liniste pe aici ...unde ati fugeat toate ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan