Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliana, iti dai seama ca de-abia astept sa ne vedem! Deja sunt emotionata!
Da ia zi tu, de unde ai tu cartea Biei? Si adica tu de ce o ai si noi nu?
Cred ca iar o sa ma supar!
Si cu alaptatul pana la doi ani, Raluk a si zis ca pana pe la un an e suficient din punct de vedere al aportului de vitamine, restul e pentru atasamentul de mami si legatura dintre cei doi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary ei si eu mai am de la Brucu så stii dar ma gandesc ca in curand o så arate ca de gravida ca asa acum arata ca de

Ce mai fac baietii tai??ceva dinti la orizont?Ce activitati mai aveti voi?

Te pup!

Lili pfoai mi-ai facut o pofta de papusoi din ala pe jar..Auuu!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris hai ca si eu am emotii deja
Cat despre carte...dar tu cum crezi ca functionez, dear?? Pai cand o sa vii la BR, vii cu CV-ul la mine si daca e ceva pe-acolo care-mi face cu ochiul...io nu iau un dejt, trag de toata mana.
Cat despre alaptat...hai, mai, io ce-am zis?? Cam ce-a zis si Raluk numai ca deloc elevat si doar ceea ce mi se potriveste mie. Uite, eu am o amica ce-a alaptat copilul timp de 3 ani si eu am o mare admiratie pentru ea ca a putut, dar asta nu ma provoaca pe mine se experimentez situatia in sine. Hai ca ma explic deja si e aiurea. Spuneam ca eu n-as putea sa alaptez 2 ani dar parca ma vedeti pe la vreo 2 ani jumate cerand sfaturi de intarcare .

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Iulika,niciun dinte la orizont ne prinde anul stirbi
Baietii se inteleg din ce in ce mai bine,Razvi a inceput sa asculte de "ordinele" lui Alex,acelea de a-l urma prin toata casa,a sta unde-i zice el,a se juca cu anumite jucarii si a "nu pange Van ca mami ne face de mancale"

Ma bag si eu la somn,noapte buna!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bruce, minunea noastrå

Mai, eu vorbeam de matasea aia nasoala din capul stiuletelui. Unde dau si unde crapa . Daca m-as pricepe sa ii cumpar buni m-as sacrifica si m-as duce maine sa fac piata dar mi-e ca iar iau porcarii ca de obicei. Asa ca..iti zic io ca-s nasoi tare de tot. Si nici macar nu se coc pe jarul vostru suedez

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Bruce, minunea noastrå

Mai, eu vorbeam de matasea aia nasoala din capul stiuletelui. Unde dau si unde crapa . Daca m-as pricepe sa ii cumpar buni m-as sacrifica si m-as duce maine sa fac piata dar mi-e ca iar iau porcarii ca de obicei. Asa ca..iti zic io ca-s nasoi tare de tot. Si nici macar nu se coc pe jarul vostru suedez

D'ale Andrei

Vremuri

Avem si noi aici mami.Fara matase din aia.Si atat de dulci de zici ca au zahar in ei.Si mai fac la grill si imi alin pofta.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:

Avem si noi aici mami.Fara matase din aia.Si atat de dulci de zici ca au zahar in ei.Si mai fac la grill si imi alin pofta.

Bruce, minunea noastrå

Phuoa, mi-ai luat o piatra de pe suflet ca ma apucase mustrarile de constiinta. Acum pot sa ma duc linistita la nani.
Auzi, sa papi unul de-ala, da??

Fetelor, eu va urez nani concentrat

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna

Mie cel mai mult imi place semnatura Iulikai de cate ori scrie ceva ma uit la semnatura cu graviduta

Mamideandrei si eu sunt draga din Braila , nascuta si crescuta pana la 18 ani la Libelula langa parcul Monument iar apoi am ales calea Brasovului pentru studii si maritis si apoi din 2008 calea strainatatii . daca ne mai straduim putin poate "le facem"
la numar pe fetele astea din capitala

Vroiam si eu sa va multumesc ca mi-ati laudat baiatul, stiu ca nu mai exista altul ca el...pentru mine, desigur si il iubesc ca pe viata mea.
Face progrese zilnice, mai nou crede ca poate sa si alerge si sfarseste cu capul in usi, frigider sau tocul de la usi. Imi place insa ca nu se lasa, continua mereu ce are in cap....e fixist ca mama lui

Am vazut-o si eu pe Zeina ce bine merge cu premergatorul si are echilibru foarte bun sunt sigura ca-si va da drumu foarte curand. Ce sa mai zic de Carina si Unicornul ei super tare. Stia singura sa se dea cu el

Vreau sa le mai pup pe Kemsy si pe Carinablanca doua mamici super sexoase cu copilasi minunati.

Am vazut pozele de pe mail cu dovleceii nostri iubiti. Mi-e drag de fiecare in parte si e atat de placut sa te uiti la poze de copilasi carora le stii numele, le stii placerile, durerile...si sa-i admiri.

Liliana sa-mi dai si mie adresa de mail sa-ti trimit CV-ul meu compleCt.... poate te ajuta la ceva in viata mai stii

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata lume!

Poftiti de beti muuuultaaaaaa, pentru toata lumea.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimi

Alex,multam de cafea,aveam mare nevoie.
Ieri am mers prin oras de mi-am luat fusta pt nunta (m-am ales cu 3),mai tre' sa iau pantofi si sunt ready
Am 2 nunti,in 4 si 5 sept,la acelasi restaurant,i-am zis lui Calin ca n-are rost sa mai plecam de acolo,ne luam o cafea strong si ii ajutam pe aia sa redecoreze

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput