Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 14
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Adica doar lui Epi? Eu m-am suparat! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
sac sac!!! tie nici nu iti zic...
poate totusi sa iti zic cu "buna dmineatä"....ma mai gandesc...in functie de somnul de la noapte.
auzi, dar daca nu mananci carne, gratare cum mananci????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
mamideandrei spune:
eu va las sa va mai destrabalati, ma duc in pat langa sotz, ca daca mai stau mult cica nu raspunde de el
noapte buna TUTUROR!
ANDREI
cristina_ana spune:
Techiluto, pe cuvantul meu ca de luni numai la asta ma gandesc. Adica cum o sa pot eu renunta la gratare? (din alea facute in aer liber, nu in casa) Si la Mc? Si la mici? Ca doar astea imi plac! Probabil ca nu o sa ma pot tine de ce mi-am propus, din pacate. Dar macar incerc sa vad cum e. Carnea gatita in casa chiar nu ma mai atrage deloc, deci nu imi este greu sa renunt la ea. Zic eu acum!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Techiluto, pe cuvantul meu ca de luni numai la asta ma gandesc. Adica cum o sa pot eu renunta la gratare? (din alea facute in aer liber, nu in casa) Si la Mc? Si la mici? Ca doar astea imi plac! Probabil ca nu o sa ma pot tine de ce mi-am propus, din pacate. Dar macar incerc sa vad cum e. Carnea gatita in casa chiar nu ma mai atrage deloc, deci nu imi este greu sa renunt la ea. Zic eu acum! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
lasa ma...gandeste si tu ca pentru fiecare saptamana carne free primesti in uichend gratar sau mc. zici si tu ca e carnea permisa doar in uichend...
hai ca Top gear din seara asta e o reluare...ma voi culca....deci noapte buna tituror...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
cristina_ana spune:
Noapte buna fetelor!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Noapte buna!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
carinablanca spune:
Seara buna,
Cred ca am aparut la spartul targului.
sarbatoritilor de azi
Noi am fost azi la un mic asa ca nu am reusitsa intru pana acum. Tare bine a mai fost.
Si eu cred ca a fost ceva in aer azi cu somnul ca Maria s-a trezit la 7 dimi si a papat lapte si apoi a continuat cu somnul pana la 11. Apoi bineinteles ca a mai fost doar un somn ca nu se incadrau 2 asa ca pe seara a fost rupta de obosela si a adormit super greu. SI ea e mucioasa, dar doar atat si se chinuie noaptea sa respire. Sanatate multa si celorlalti dovlecei bolnaviori.
Luci, Irina, Selen, vreau sa va multumesc tare mult pentru aprecierile din Picassa. Va cu mare drag.
Va doresc o noapte cat mai buna. Eu ma bag in patuc ca m-a obosit ziua de azi.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
liliac1 spune:
Mda, toata lumea pleaca la culcare...
Buhuhuuuuuu, vin io! (asta in loc de buna seara)
Iuliko tu si daca iti pui in cap matase de papusoi tot arati bestial asa ca iti spun doar ca-s invidioasa pe tine
cris avcoz ca ne vedem la Braila, fato!! Ori vin eu cu Irina, ori vine Irina cu mine, vedem noi cum facem. Canicula sa nu fie
Si tu ma enervezi cand spui de-alea rele despre tine. Pai se poate asa ceva??? N-ai voie, auzi??!!
Bia
Acum, sa va zic ca eu o iubesc pe Bia!! PAna acum am facut-o in secret, de-acum fac public ca nu se mai poate. Are fata asta publicata o carte extraordinara care ar trebui sa o avem cu toatele in biblioteca. Un rezumat excelent a ceea ce reprezinta evolutiv viata descrisa excelent din punct de vedere stiintific, succint si la obiect, cu amanunte suficiente dar care nu se duc pana la a diseca firun'n 15. Am citit-o pe nerasuflate. Adica l-am pus pe Radu pe silent si eu nu m-am dezlipit de ea. Deci, Bia este o minune coborata printre noi. A fost trimisa special ca sa ne faca viata frumoasa si sa ne ajute sa descoperim echilibrul.
Si mie mi-e greu tare de tot sa ma impart intre 2, e greu a naibii unul sa urle si sa nu stii ce vrea, celalalt sa urle ca nu-i bagat in seama ACUM, unul sa vrea in brate in timp ce este celalalt tot in brate, unul sa vrea sa fie mangaiat cu mana dreapta iar celalalt sa se simta deranjat ca-i intinzi mana stanga.
Eu nu stiu cum voi face cu alaptatul pentru ca mi-am dorit enorm de mult sa o pot face...Cert este ca nu-l voi alapta pana la 2 ani. Mi se pare totusi exagerat. Citeam si eu niste chestii la tema. Alaptatul pana la 2 ani e mai mult de ordin psihologic pentru ca necesarul de vitamine si cele trebuincioase dezvoltarii copilului ii sunt suficiente doar pana la 6 luni. Apoi pana la 9 luni asigura doar 50% din necesar, restul luandu-se din alimentatia solida (de-asta se recomanda inceperea diversificarii la 6 luni), ca dupa 9 luni sa fie un aport mai scazut, procentul scazand vertiginos, iar apoi se intra pe taram psihologic. Eu n-am link-uri sa va dau ca nu-s asa de bine organizata dar pe cuvant ca nu citesc din click sau can-can.
Hai va pup!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Asa, acum sa o iau pe Cristina la rand. Vreau sa-ti spun cat de mult empatizez cu tine cand e vorba de tensiunea care se isca intre planurile si dorintele pe care le ai fata de un copil si fata de celalalt. Incepi sa ajungi la o stare de echilibru, vrei sa faci lucruri noi si pasionante cu primul copil care incepe sa descopere lumea si BAM! dintr-o data esti din nou la scutece, la alaptat si consemnata la domiciliu. Cine spune ca e usor si numai parfum incantator de roze, nu are doi sau mai multi copii si nu i-a auzit urland pe toti odata! Am zis! Sa te imparti intre nevoia disperata pe care o are acest sufletel nou si plapand de tine, de caldura, de laptele si de grija ta si dorinta de a face din aventura copilului mai mare o poveste frumoasa este, uneori, o munca destinata titanilor. Si uneori ai dreptul sa obosesti. Dar in fiecare dimineata o iei de la capat. Si ceea ce te tine este un mister si un dar in acelasi timp. E imaginea unor oameni minunati ce cresc incet in inima si in mintea copiilor pe care i-ai primit in dar. Asa ca maine dimineata, cand te vei trezi, chiar daca cearcanele au mai crescut putin, te vei oglindi cu drag in privirea clara a doua perechi de ochi superbi, iti vei spune ca merita si o vei lua de la capat cu jonglatul intre tzitzi si poezie ca si cum toata lumea depinde de asta. Si chiar depinde. Toata lumea lor. Sunt sigura ca daca sotul tau si cu tine va veti aseza sa faceti planuri de bataie ca doi capitani de vas plecati in aventura de o viata intreaga a copiilor vostri, veti gasi solutii ingenioase in a impaca si iedutul sprinten si varzulica dulce. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Doamne,ce frumos ai spus!
Mi-au dat lacrimile...
Va salut,dragelor
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Mulumesc.Daniella e bine , zic eu.Må trimite cam des la baie , noaptea nu mai spun si de mancat ma lasa asa pe seara.Nu stiu de ce nu pot manca dimineata deloc pt ca vomit imediat. Chiar voiam så intreb mamicile cu 2 bebei.Asa e ca voi simti mai devreme miscarile bebelului si ca se va cunoaste burtica mai repede la a doua sarcinå? Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+ Bruce, minunea noastrå |
Iuliko,(iti sta super bine cu noua tunsoare),da,am simtit mai repede miscarile si daaaa,s-a vazut mult mai repede burta,jumate era ramasa de la Alex .Asa a fost la mine,femeie cu greutate
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."