Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Eu ma gandeam sa o tund cheala pe Emma sa-i creasca si ei par des si frumos. Dar nu sunt deloc sigura ca va fi asa. Ma mosteneste pe mine din pacate, papusica mamei frumoasa si dulce! (bine, eu nu sunt nici frumoasa si nici dulce, ma mosteneste doar la par rar si naspa)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica iulika, sa-ti fie de bine cu tunsoarea! am avut si eu o tentativa de a ma tunde la chelie si inca nu am renuntat la idee. am zis sa mai creasca maia ca sa nu planga. cand va fi mai mare, cred eu ca va intelege. si va fugi de-acasa . cum mai e daniella? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Mulumesc.Daniella e bine , zic eu.Må trimite cam des la baie , noaptea nu mai spun si de mancat ma lasa asa pe seara.Nu stiu de ce nu pot manca dimineata deloc pt ca vomit imediat.
Chiar voiam så intreb mamicile cu 2 bebei.Asa e ca voi simti mai devreme miscarile bebelului si ca se va cunoaste burtica mai repede la a doua sarcinå?
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Eu ma gandeam sa o tund cheala pe Emma sa-i creasca si ei par des si frumos. Dar nu sunt deloc sigura ca va fi asa. Ma mosteneste pe mine din pacate, papusica mamei frumoasa si dulce! (bine, eu nu sunt nici frumoasa si nici dulce, ma mosteneste doar la par rar si naspa) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
hai måi mami , ce oglinda ai tu acaså??!!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Cristina, dar de ce ti s-a parut ca ar fi rost de cearta? am zis eu ca mai bine taceam ... e de la vin sigur! Hepi nu fie cu suparare, te pup; noapte buna si tie!
ANDREI
techila spune:
seara buna,
vroiam sa ii zic lu' epi noapte buna!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
cristina_ana spune:
Iuliko, eu la a doua sarcina am simtit bebelul Dde pe la 11 saptamani. Sunt absolut sigura de asta, erau niste fluturari in burtica din cand in cand imposibil de confundat. Bine, eu eram oricum obsedata de miscarile beblusului si urmaream orice semne. Si faceam clar diferenta intre miscarile de bebe si cele de la gaze, de ex.
POZE
POZE NOI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Eu ma gandeam sa o tund cheala pe Emma sa-i creasca si ei par des si frumos. Dar nu sunt deloc sigura ca va fi asa. Ma mosteneste pe mine din pacate, papusica mamei frumoasa si dulce! (bine, eu nu sunt nici frumoasa si nici dulce, ma mosteneste doar la par rar si naspa) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
mai, in loc sa o tunzi cheala, care sincer nu stiu daca va folosi la ceva, poti sa o dai cu vitamina A uleioasa cu vreun sfert de ora inainte de baita de seara.
ANDREI
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui techila seara buna, vroiam sa ii zic lu' epi noapte buna! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Adica doar lui Epi? Eu m-am suparat!
POZE
POZE NOI
mamideandrei spune:
am o nepotica pe care a dat-o mamica ei cu vitamina A zilnic si in 2 cat n-am mai vazut-o eu avea asa un par lungut si des , o frumusete!
edit: am zis eu ca m-am ametit; asa indoit cum era vinul; va dat0i seama daca l-as mai bea si sec
ANDREI
cristina_ana spune:
Irina, eu am fost asa de afectata de ultimele certuri, incat sunt speriata rau ca ar putea reveni iarasi. Nu te supara pe mine! Incerc si eu sa previn, ce sa fac!
Si cu parul sunt sigura ca e chestie genetica, pot eu sa stau si in cap ca tot par rar va fi! Din pacate, ca in rest e perfecta papusica mea!
POZE
POZE NOI