Dovlecei in sarbatoare *179*
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Merci Ioana! O sa pun doar pui, morcovi si albitura. Bine ca mi-ai zis ca nu e voie ceapa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
selen80 spune:
Cristina, sa dea Domnu sa avem sanatate si putere sa le facem pe toate, sa ne facem copilasii fericiti
intrebare: regula cu cereale si laptele praf de la aceeasi firma se aplica si la cerealele fara lapte??? adica nu as vedea de ce sa fie obligatoriu, daca folosesc cereale fara lapte de la MIlupa, sa nu le pot combina cu lapte de la Humana, de ex....zic si eu...ma gandesc la viitor, dupa ce voi intarca si vreau sa-i dau lapte praf, daca nu-i place milumil....si totusi eu vreau sa folosesc cerealele alea bio de la milupa (ca altele n-am gasit bio...)...
am trimis cateva poze pe mail
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
anamaria1979 spune:
La multe lunitze fericite si sanatoase Mihnea Costin! Felicitari pentru dintisor! Laura acusi vine nunta, profitati de statul la bunici sa reincarcati bateriile.
La multe lunitze fericite tuturor dovleceilor aniversati azi!
Bia mi-a placut foarte mult postarea ta, ce sa mai am avut fiori pe sira spinarii dupa ce am citit.
anamaria1979 spune:
Lali la noi a mers bine la diaree hydrasec (pliculete) puse in ceiuc, dar numai stiu doza recomandata de medic. Laptele praf normal l-am inlocuit pana la reglarea tranzitului cu unul HN 25 parca. Sanatate multa lui Paul.
suede spune:
Ioana,X-ggg,Anamaria va multumim!
AMR 16 zile
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Cristina, sa dea Domnu sa avem sanatate si putere sa le facem pe toate, sa ne facem copilasii fericiti intrebare: regula cu cereale si laptele praf de la aceeasi firma se aplica si la cerealele fara lapte??? adica nu as vedea de ce sa fie obligatoriu, daca folosesc cereale fara lapte de la MIlupa, sa nu le pot combina cu lapte de la Humana, de ex....zic si eu...ma gandesc la viitor, dupa ce voi intarca si vreau sa-i dau lapte praf, daca nu-i place milumil....si totusi eu vreau sa folosesc cerealele alea bio de la milupa (ca altele n-am gasit bio...)... am trimis cateva poze pe mail de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
care regula? cine a stabilit? eu ii dau cereale bio de la milupa si ii mai fa cu lapte nan3
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
aricelul spune:
Buna fetelor,
la multe lunite Mihnea de Suede !!! la multe lunite sarbatoritilor de azi !!!
Apropo despre ceea ce invata un bebe, am citit ca in momentul in care stie un lucru e posibil sa nu-l mai repete o vreme deoarece se plictiseste si prin urmare e nevoie sa invete ceva nou ... pur si simplu nu mai vrea sa faca lucrul respectiv.
Referitor la pampers - gradinita am o prietena care isi va duce din toamna, baietelul de 3 ani, la gradinita si i-au spus ca in maxim 2 saptamani o sa se dezobisnuiasca de pampers ... au ele metode (sper totusi sa fie niste metode pro baby).
Cand vad cat de cald e afara tare as merge si eu la mare, doar pt faptul ca e apa foarte calda, deoarece se intampla de multe ori sa nu intru in apa daca mi se pare rece, dar acum cred ca as putea si eu ...iar de stat la soare nu-mi place si am si o piele foarte sensibila, astfel incat nu ma risc niciodata in orele nepermise...
_
Maria (28.08.2009)
carinablanca spune:
Buna fetelor,
sarbatoritilor de azi
Fata mea acum manaca niste tocanita cu cus-cus si eu mai scriu cate ceva ca la viteza ei de mancare cred ca as putea sa scriu de multe ori un roman. Dar sa nu ma plang ca macar face parte din categoria care mananca chiar si daca incet.
Luto, multumesc tare mult de apricieri. Sexoasa totusi nu ma simt dar cat de cat am reusit sa dau jos si sa ajung la greutatea dinainte. Nu ca aia ar fi fost multumitoare.
Mary, deci nici voi nu aveti inca dintisori. Cred ca suntem codasii clasei la acest capitol. La voi se vede ceva? Mie mi se pare ca gingia de jos e alba, dar toata partea din fata si fara sa aiba ceva umflaturi anume. Pediatra ne-a zis deja de mai bine de o luna ca trebuie sa iasa dintii dar inca nimic.
Alex, nu stiu daca am zis ieri dar e tare dulce Zeina cum umbla ea cu jucaria aia. Sigur isi da drumul si ea cat de curand. SI noi i-am luat exact jucari aia Mariei pentru ziua ei, da i-o dam duminica, cand ii tinem ziua. Abia astept sa vad reactii.
Iulika, imi place foarte tare noua freza. Iti vine de minune. Dar imi placea si inainte caci ai un par foarte frumos si o culoare minunata. Si eu merg saptamana viitoare sa ma tund si as face schimbari dar parca vad ca ma intorc cu aceeasi freza dar mai scurt.
Liliana, sunt de acord cu tine la faza cu nu-i voie, dar pe de alta parte eu gandesc ca trebuie sa o fac sa inteleaga semnificatia lui "nu-i voie" macar asa in mare pentru cand nu suntem acasa si nu am cum sa protejez anumite lucruri.
X-ggg, imi pare rau ca aveti nopti asa proaste. Eu zic sa te innarmezi cu multa rabdare ca sigur trece si peste etapa asta ca am fost si noi in situatie asemanatoare si acum e mult mai bine. cu doar 1-2 treziri pe noapte doarme de la 10,30 pana pe la 7.30 si apoi mai doarme pana la 9-10 dupa bibe de dimineata.
Raluk, Biaz,
Irina, referitor la invatarea copiilor, eu pot sa spun ca in timpul jocului am incercat sa ii arat cate ceva Mariei si sa tot repet de cateva ori, pana cand poate sa se concentreze asupra acelui subiect. APoi am reluat maine si poimaine si incet a invatat. Si tot asa are cateva lucruri care ii plac, de exemplu becul pe care oricum mi-l tot arata si i-am tot zis unde e becul? aratandu-il si acum cand o intreb mi-l arata singura.
Selen, eu cu cerealele nu am respectat nici o regula. Eu lapte ii dau Nan de la Nstle si Cereale ii dau si de la Nestle si de la Milupa iar cele de la Milupa sunt cu lapte. Si nu am avut niciodata nici o problema. La poze ma bag mai pe seara. Abia stept sa va vad.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
x_ggg spune:
Cald, domle, cald!
AC-ul e pe 18 grade de dimineata, dar sub 25-26 nu a scazut in camera... copilul meu transpira groaznic, e agitat, nu doarme desi se vede ca e rupt..10 min si se trezeste, iar il legan...mai sta 10, iar foiala...dau acu vina pe caldura asta, care se pare ca prea curand nu ne lasa Nu mai zic ca pana la ora asta a mancat un mar si o banana blenduite si vrei n-spe ture de tzitzi...plus 2 pahare de 200 ml de apa, deja canitza cu cioc o arunca
Sa imi spuna si mie cineva unde gasesc Chamomilla pentru dinti, se poate?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
anamaria1979 spune:
Am vizionat pe Ebru care invata arta culinara, David care merge si are o atitudine potrivita varstei sale si Maria care a iesit cu mami la o plimbarica.