Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu am intepaturile alea. Am inteles ca sunt normale, de la diferite modificari structurale pe acolo.

PS: http://www.cancan.ro/viata/sanatate/cum-sa-suporti-mai-usor-sarcina-pe-canicula-118111.html

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu sunt mahmura de somn. M-a trezit sotul brusc intrebindu-ma daca eu vin la firma azi, sau nu, nu l-am auzit cand s-a trezit, nimic. Desi el nu e tocmai delicat cand e treaz, si deobicei il aud cu tranteste toate prin baie Da acum eram dusa - visam urat, ca plangeam. Bleah!

Cum ramane deci cu intalnirea? Unde ne vedem? Eu zic mai bine la intrarea de care zicea Ana, cea cu Il Calcio, acolo sunt mai multe terase fata de la Pescarus, nu?

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Beatrice, foarte frumos ai descris sentimentul de mama si ce inseamna el, ca prioritate absoluta... dar nu toate mamele sunt facute sa fie mame. Eu, din pacate, am cunoscut recent un exemplar care m-a socat, efectiv. Insa da, o mama adevarata simte ce simti tu si ce simtim si noi...
Ratusca, aseara am simtit si eu intepaturi in zona, dar nu au durat mult, maximum 1 minut.
Dana,, te voi suna mai tarziu!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana asa simt si eu ...ma inteapa si apoi ma lasa....

iar m-a apucat rinita..de cand m-am trezit stranut..

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Dana, stai ca vor intra si restul burticilor si vom decide in scurt timp. Avem voturi pentru Quatro, pentru Pescarus si pentru Il Calcio. Cine vine cu Taxi...e super simplu sa dea comanda pentru oricare din locatii. Acum sa vedem daca ne decidem in unanimitate. Intr-adevar, langa Il Calcio sunt foarte multe alte locatii. Noi oricum venim cu masina, deci oricare alta intrare e ok, pe mine nu ma deranjeaza. Am propus Il Calcio pentru ca Doura, draga de ea, tot insista si noi am raspuns vag... deci din partea mea a fost doar o propunere, pana la urma noi sa ne intalnim, ca de acolo vedem unde ne gasim locatie.

Ana

Mergi la inceput

Ratusca, si eu stranut, dar de la aerul conditionat. Si daca nu stranut, oricum imi curge nasul... Deci, nicicum nu ies bine. De 7 ani am rinita asta si am si acum momente cand imi vine sa plang de nervi, ca stranut si-mi curg lacrimi si-mi curge nasul si efectiv ma dor sinusurile... dupa care urmeaza o perioada cand nu stranut deloc sau foarte putin si tot asa. Am urmat si tratament, dar a fost ca o apa de ploaie. Se spune ca rinita este o sensibilitate, care o data declansata, ramai cu ea toata viata.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Eu sunt pentru intrarea de data trecuta de la Il Calcio; acolo putem parca linistite pe soseaua Nordului si suntem si aproape de reastaurante, copiii au locul de joaca de langa roata mare la dispozitie.

Ramane sa ne vedem acolo?

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana si eu am rinita asta de vreo 6 ani. am facut toatee analizele posibile, am fost la toti alergologii, am ajuns chiar si in germania sa fac analize. cauza nu se stie... la fel patesc si eu am zile cand stranut f putin si nasul nu imi curge si zile xcand imi curg toate.

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ana_o si ratusca, si eu ma lupt cu rinita asta de la aerul conditionat.Stranut non-stop, daca stau culcata mi se infunda nasul...

Cred ca la Quatro Stagioni e mai dificil sa parcam...nu e cel din piata Charles de Gaule? Mai ales ca acum sunt lucrari in zona si e mai greoi accesul.

Bravegirl,Mirunam voi veti veni? Pot trece sa va iau daca este nevoie.Eu am inca ok -ul ptr condus.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Am adaugat si eu doo pozici de pe 1 august .

21+

eu nu gasesc pozele tale

26+ Ianis Andrei

Mergi la inceput