Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici! Am intrat sa va salut, sa va urez o zi nu foarte calduroasa si cu vesti bune!
Nu stiu cand voi reusi sa citesc ce mai scrieti, dar macar pe seara sper sa dau gata paginile de azi .
21+
marizta spune:
neata burtici......ce as fi vrut sa mai dorm
am pus si eu poze cu burtica...
si o sa aveti o super zi
22 +
Doamne ai grija si de noi
beatrice75 spune:
Eu zic sa ne vdm la restaurantul Pescarus, ca multe dintre noi nu am fost la intalnirea de data trecuta si daca nu stiti cum se numeste, e greu si pt taximetristi si pt lesinate e greu sa faca ocolul parcului
26+
marizta spune:
am vazut pozicile cu burtica...aveti burtici frumoase LIDIA SI AMELIA
22 +
Doamne ai grija si de noi
ALEXA1985 spune:
Da, am gresit. Scuze.
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 alexxa1985, cred ca din greseala mi-ai trimis mie un pm cu ''dr pt trombofilie''.... Lore 21 + & |
26+
beatrice75 spune:
Stateam si ma gandeam in aceasta dimineata ca a fi mama este un sentiment de nedescris. Sa stii ca ai un bebe in burtica, si ca el datorie tie va creste si vei avea o iubire neconditionata. un copil este o implinire totala. am avut pana acum tot ce mi-am dorit in viata si cu toate acestea, lipsea ceva, ceva unic. Ma rog sa-mi duc sarcina la bun sfarsit, sa am un copil sanatos si sa am meseria de MAMA.Aud in jurul meu:sa plec in nu stiu ce tzara sa o vizitez, sa obtin nu stiu ce job in afara(desi au fost capitale care m-au dezamagit, mi-am dat seama ca doar reclama era, iar referitor la degradarea umana care era in acele orase mari, ma facea sa regret ca-s departe de Romanica), ufff, asa gandeam si eu, dar toate acestea le consider acum asa de insignifiante, de trecatoare, incat uneori imi este rusine ca am gandit si eu candva asa.Sa nu ma intelegeti gresit, ma gandesc ca a pune pe primul plan acest lucru e o prostie. A fi parinte e ceva sublim, de nedescris.Aceasta este adevarata implinire.
26+
alinushca spune:
beatrice , vei gasi ceea ce iti mai lipseste! mie una implinirea intr-o familie completa mi se pare dincolo de orice altceva ai putea sa obtii pe lumea asta. si imi pare mereu rau pentru cei care nu vad asta sau care din diverse motive nu reusesc asta.
ratusca, si eu simt uneori intepaturi chiar in vagin. mai degraba ca niste cutite care despica pe-acolo. senzatia este foarte scurta. nu are nici o legatura cu ligamentele dar nici n-as putea sa ma lamuresc de la ce altceva e. asa ca daca intrebi dr. zi si mie poate se pricepe el.
Mami de (28.10.2008) si bb2 26+
ratusca83 spune:
neata burtici..ma prezint si eu la apel, cu un ceai cu lamaie si miere...
legat de intepaturile in vagin o sa intreb dr diseara cand merg si apoi o sa va scriu...
sa faceti poze sa vedem si noi cele care nu pot veni ce am pierdut
24+ si ingeras in ceruri