Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

eu propun pt intalnire Quatro Stagioni

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui lore76

fete, revin cu intrebarea ''a auzit cineva de dr. CHITESCU''??

Lore 21 + &

Eu am auzit, cand tot cautam pe net sa-mi fac o ecografie urgent asa, mi-a tot trimis sotul meu diverse posturi de pe net cu opinii pozitive. Eu n-am avut ocazia s-o cunosc perosnal, dar am citit de bine. Iti trimit pe pm un link, sper sa functioneze.

21+

nu merge link-ul

Lore 21 + &

Mergi la inceput

alexxa1985, cred ca din greseala mi-ai trimis mie un pm cu ''dr pt trombofilie''....

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, multumim pentru noul capitol!
Azi am inceput sa mananc normal, cu odihna mai am de recuperat, dar de maine pot avea program de relaxare, e gata treaba in al nostru apartament.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru vorbele bune, pupici pentru toate(Beatrice, Andreea, Ral_Eli, Miruna, Ratusca, JoAnn, Sugubina, Letzy, Dana, Pissi, Symo, Eliza, Crisis, Vasari si nu in ultimul rand, Allexxia)! Sper ca n-am uitat pe nimeni, oricum la faza cu amneziile sarcinii aveti dreptate, domnul iubi m-a atentionat azi ca-mi pierd memoria frecvent, ca uit ce vreau sa fac si raman suspendata pe un gand si apoi incep alta conversatie. In fine, de-ale sarcinii. Ar fi trebuit sa dam de baut, am intrat in saptamana 28, bebe e f activ, mai ales noaptea, spre tristetea mea, ca nu pot sa adorm de atata activitate interna. In rest, mergem inainte. O sa dam dublu de baut, saptamana viitoare!
Abia astept intalnirea, in alta ordine de idei! A mai sugerat azi cineva si sugerez si eu... haideti sa stabilim o intrare a parcului, pentru ora 6 si de acolo ne decidem noi unde. Cred ca intrarea de data trecuta, unde ne-am intalnit toate, e perfect. Cine mai stie cum ii zice? Eu habar nu am intrarile, stiu doar dupa reper. Si pentru restul burticilor care ajung mai tarziu, cereti un numar de telefon de-al nostru. Eu o sa vin cu Danaint si cu Simona_Maris. Va pup si vorbim mai multe maine, as mai avea cate ceva de adaugat, dar neuronul meu e cu gandul la baia pe care urmeaza s-o fac si nu mai gandeste altceva. Poate-mi amintesc dupa. Pup toate burticile!

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lore, am revenit. Verifica acum daca poti

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cine stie cum se numeste intrarea de la intalnirea trecuta sa scrie aici plz ca sa stim unde venim

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Dragi burtici, ma retrag la . Zici ca-s batuta, asa ma simt...

O noapte linistita si racoroasa tuturor!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doura, putina rabdare pana dimineata! Andreea sau Miruna o sa stie sa spuna unde ne-am intalnit si poate vor fi si ele de acord cu acel loc. Cum eu o sa vin cu 2 burtici... vom fi 3, plus Andreea, Miruna, Madalina; ele stiu unde e locul, mai trebuie sa vina dimineata si sa explice ele care e intrarea. Oricum, parca e aia cu Calcio. Sigur aia e. In fine, sper sa fim toate de acord cu intalnirea acolo, ca apoi sa gasim o masa pentru mai multe persoane, indiferent care va fi locatia finala.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu de abia astept intalnirea!!

Noapte buna! Ma duc la somnic!
Ps: Ana, vorbim maine cum facem sa ne intalnim.

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, burtici!

Am avut o zi oribila Am luat-o pe urmele Anei_o si am mancat de dimineata ceva ce nu mi-a priit, astfel incat la pranz m-a pocnit un rau de-mi venea sa plang. Am varsat tot din stomac si mi-a mai trecut senzatia de rau, insa am ramas cu cea de "sfarseala". Daca ma ridic sa fac 3 pasi imi vine sa ma asez imediat. Nici nu mai zic de Sofia, saracuta, care n-a inteles ce-i cu mamica ei si de ce nu o poate lua in brate

In alta ordine de idei, grija mare la ce mancati, mie mi s-a tras de la o bucata de branza cumparata de la un magazin din piata. Si i-am si spus vanzatoarei ca sunt gravida si sa-mi dea ceva ok

Si alimente cu probleme se gasesc si in supermarketuri, am cumparat din mega image o casoleta cu pulpe de pui care a ajuns direct in tomberon pt ca dupa ce am desfacut-o acasa mirosea groaznic, desi era in termen. Offf...

Apropo de intalnire, voi incerca sa vin cu Sofia, sper insa sa ma simt ceva mai bine si sa nu-mi ia sotul masina ca si eu am o pb cu taxiurile...Ca loc de intalnire, unde e si loc de parcare, ar mai fi intrarea dinspre restaurantul Pescarus.

Noapte buna, ma duc sa ma "recuperez"

Victoria, mami de Anna Sofia, 25+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput