Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
lore76 spune:
intrarea de la il calcio e ok
numai sa se hotarasca, pt ca eu am eco la 15.40 si de acolo vin direct
in herastrau
dar sa stiu unde va gasesc......
Lore 21 + &
mirunam spune:
Neata! Noi nu vom fi prezenti azi la intalnire, ma simt din ce in ce mai rau, am ajuns sa numar orele pana la intalnirea cu medicul. Nimic din tot ce fac nu ma ajuta sa imi revin. Sunt intr-o stare de lesin si slabiciune continue.
Va sugerez un singur lucru, nu va intalniti la Pescarus. E blocata partea aceea de ceva timp pentru ca se lucreaza la drum. Nu stiu daca au deschis, eu am trecut acum o saptamana si nu se putea merge.
Data trecuta ne-am intalnit la Trattoria Il Calcio (alta decat Il Calcio). Este ultima intrare de pe Sos. Nordului. Locuri de parcare sunt, mai ales in timpul saptamanii.
Referitor la intepaturile in vagin, sigur nu sunt de la ligamente. In cazul ligamentelor durerea este mai mult "pe os". In plus in vagin nu avem ligamente . Oricum vad ca toate avem aceste dureri deci or fi normale.
Am citit si despre dezbaterea privind celulita. Msymo, daca as avea "celulita" ca tine as fi fericita! Pai la mine se vede oricum as sta, apare in orice poza si nu am cum sa o ascund. Se vede si prin colanti . La 2 luni de la nastere voi fi tintuita la sala. Daca dupa prima nastre aratam bine so toti spuneau ca nu se vede ca am copil, acum arat ca la 80 de ani, mama a 15 copii.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +
beatrice75 spune:
Miruna, daca te aduce Andreea tot nu poti veni? Si stai putin.
Fetelor, mie mi-e indiferent unde, dar sa precizati exact intrarea
26+
Lidia_P spune:
deci .... unde este acest restaurant Il Calcio? la intrarea de la arcul de triumf? vreau si eu un punct de reper....adica este pe langa ambasada Chinei?
26+ Ianis Andrei
lore76 spune:
miruna, cum ai bolduit numele lu simo ca eu ma chinui de jum de ora si nu-mi iese
Lore 21 + &
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, daca te aduce Andreea tot nu poti veni? Si stai putin. Fetelor, mie mi-e indiferent unde, dar sa precizati exact intrarea 26+ |
Beatrice, problema nu este condusul, stau aproape si ieri am condus pana la Pta Muncii si inapoi, ci faptul ca abia cobor scarile acasa si ma tin de tot ce prind. Cand ma apuca raul trebuie sa ma intind. La birou probabil mai rezist prin criogenare, stau cu aerul pe 15C si chiar si asa tot leguma sunt.
Andreea, multumesc
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui lore76 lidia, il calcio e pe sos nordului spre capat, ultima intrare in parc Lore 21 + & |
problema mea este ca eu nu stiu care este sos nordului....de aiai ziceam un reper....este cumva sos care duce spre aeroport?
26+ Ianis Andrei
mirunam spune:
citat din mesajul lui lore76 miruna, cum ai bolduit numele lu simo ca eu ma chinui de jum de ora si nu-mi iese Lore 21 + & |
Faci dublu click cu butonul stng al mouse-ului pe nume sau il subliniezi cu mouse-ul si apoi apesi pe "b" din bara de formatare a ferestrei de raspuns.
Ratusca, ramanem noi pe baricade, lasa ca umplem un capitol . Nu ne vor citi ele dar nu le lasam sa isi faca de cap chiar asa tare.
Unde e Sunset?
ana_o spune:
Lidia, faci stanga, pe langa Ambasada Chinei. Si mergi pe Soseaua Nordului, pana la ultima poarta. Cere numarul de telefon al unei burtici, cand ajungi la Ambasada sa suni si... intelegi tu, adica sa fim pe pozitii cand ajungi.
Miruna, imi pare tare rau ca nu poti. Poate, totusi, o sa ai cum. Speranta moare ultima.
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian