Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata !!!!!!!!!!!!!!!

venit de la morfo....
risc SD 1/640 .dezumflat dr ca am refuzat amino...
flacaul seamana la gurita cu mine,nasucul e a lui tati....tati e gelos
in rest... AM UN COPIL SANATOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

sugubina saracuta ce ai patit...bine ca acu e totul ok...ia si te menajeaza ca altfel ...

ieri am fost si eu la med de familie ...tensiune mica 9/5 in schimb mi-a cazut fata la cantar...am 56 de kg...acu o luna aveam cam 52 kg...., dar imi fac sperante ca nu era bun cantarul, ori am niste bubuline grasute

azi merg la ginec....sa masuram colul si sa aruncam un oki la bb-i...dar asta mai diseara.

pup burticile cu ursuleti

aaa...daca vrea cineva sa imi puna si mie pe prima pagina

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici....ma bucur k v-ati simtit bine la intalnire..dqk ar fi fost si constanta mai aproape de bucuresti......
maine ne ducem la morfofetala, abia astept sa o vad pe bubulina
si sa avem o zi buna

22 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

De ce trebuie facuta aceasta ecografie? E ceva in neregula? Sau de ce se face?

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am venit de la dr., mi-a recomandat o eco de fluxuri pe artere uterine la 28s, si pe urma mai vedem ce facem, daca e cazul de Clexane sau nu (eu sper sa nu fie).

Vom veni si noi la intalnire, insa ceva mai tarziu, pe la 19. Daca tot s-a hotarat locul, cred ca ar fi bine sa faca cineva o rezervare pt 10-15 persoane in caz ca e aglomerat (eu n-am mai fost acolo pana acum si nu stiu cum e).

O rugaminte am, cineva care ajunge sigur si stie unde e trattoria, sa-mi dea un pm cu nr. de tel, in caz ca ma ratacesc.

Victoria, mami de Anna Sofia, 25+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

ce parere ai de doctorul Parviz? Eu mai merg la el la 28 - 29 saptamani. Cat a fost eco?

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna ziua!
Am reaparaut si eu, dupa aproape o sapt de nepostat (dar citit pe sarite) pe forum. Ne-am intors la Bucuresti duminica dupa-amiaza, inca imi lipsesc serile si noptile racoroase de la Telega .
Dar sunt foarte dezamagita de dr meu, pe care m-am hotarat sa-l schimb. Ajutati-ma ... am nevoie de un doctor care sa ma preia acum, la 26 sapt+, sa-mi raspunda la telefon cand il sun, sa-mi explice tot, sa-mi rasp la intrebari calm. M-am suparat tare pe dr meu, pt ca luni m-am dus la control si m-a tratat cu un dezinteres total (cel putin asa mi s-a parut).Am iesit de la consult aproape plangand, m-am enervat si m-am dus in Ambulatoriu, la Municipal si mi-am facut eco contra cost la Parviz.
Dupa ce dr meu imi spusese ca am colul moale si sa stau lipita de pat doar cu 3 NO-SPA pe zi, Parviz mi-a spus ca am colul de 29 mm, aproape 30 mm si orificiul intern inchis si sa-mi vad de viata linistita, fara efort fizic, fara mers mult, fara stat in picioare.
L-am vazut pe bebe, i-am vazut putica si outele , este bine, avea 730 grame, toate organele perfecte.
Si ca sa scurtez povestea...de ieri am reinceput serviciul si sunt in cautare de medic. Mi-a fost recomandat dr Filipescu de la Elias. Ce parere aveti despre el? Este vreuna dintre voi pacienta dr Filipescu de la Elias?
La serviciu este super , imi trece timpul mult mai repede si simt si eu ca retraiesc
Din pacate, nu pot ajunge la intalnire diseara, dar va urez distractie placuta si asteptam poze.

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Sugubina, m-ai lasat fara cuvinte; bine ca ai trecut peste, esti foarte curajoasa!

Ana_o, n-ai sunat inca doctorul? Ai grija de bb David si de tine.

Mie mi-a placut la intalnire, acum cu bisericutele.... cred ca este inevitabil tinand cont ca am fost 11 persoane.Cel mai tare m-a deranjat caldura. Eu sper sa ne mai vedem macar inca o data pana incepem sa nastem, ca daca mai asteptam tot 3 luni....venim direct cu bb.
Joy si Vasari au doua fetite superbe si cuminti.

Mirunam, sa ne spui ce ai facut la dr.

Fetelor, prietena mea graviduta cu al 3-lea copilas in 10 saptamani a aflat ieri ca Pap si colposcopia au iesit rau; i s-a recomandat biopsie.Stie cineva in ce masura se poate ca aceasta interventie sa afecteze sarcina? Si daca Doamne fereste rezultatul e cel nedorit oare poate pastra sarcina?
Eu tot incerc sa o incurajez, era asa de suparata aseara....dar ne-ar prinde bine niste informatii concrete.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza, va invit la un cappucino cu milka!

Sugubino, nu-mi vine sa cred prin ce-ai trecut, parca e un episod desprins din filme. Si cand te gandesti ca se trage de la o vizita inopinanta... Multe sa uiti de ce s-a intamplat.

Alexa1985, ecografia o fac pt ca mi-a descoperit tensiune usor crescuta pe o artera uterina si dr. vrea sa tinem sub observatie, sa vedem dc se remediaza sau e cazul de analize suplimentare.

MSymo, sa-ti traiasca grasutza, e cel mai mare beb de care am citit pana acum la odisee la noi (bine, si tu esti prin capul listei cu DPNul )

A fost frumos la intalnire, cam cald, insa era de asteptat. Ursoaicele toate prietenoase si frumusele Sofia o ii transmite pupici Mariei, care o fetita tare dulce
Ana, imi pare rau ca ti-ai ratacit ochelarii
Aaa... si sper ca nu v-a deranjat aparitita neprevazuta a lui Martin A fost o surpriza si pt mine, credeam ca vine mai tarziu. El m-a sunat de vreo 5 ori sa ma anunte, dar cine sa-i raspunda, ca telefonul era in geanta

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

'neata !!!!!!!!!!!!!!!

venit de la morfo....
risc SD 1/640 .dezumflat dr ca am refuzat amino...
flacaul seamana la gurita cu mine,nasucul e a lui tati....tati e gelos
in rest... AM UN COPIL SANATOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Felicitari, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Eu sunt in etapa de epuizare maxima. Pe la 11 imi revin un pic si o iau de la capat la ora 15. Deja am program fix.

Bebe Iustin e hiperactiv. Ce il laudam eu ca se trezeste la ore fixe, ca nu ma cutremura noaptea . I-a trecut, probabil de cand socializeaza cu fratele . Aseara Ema ii punea un pulovar pe burtica sa nu ii fie frig, bucuria mea

Sunt foarte suprata pe voi ca nu ati facut poze! Rusine! Vroiam si eu sa vad cate kg a pus Beatrice . Sper totusi ca va mai fa macar o inalnire pana nastem sa particip si eu...asta daca imi revin din epuizare.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata!

Fetelor, prietena mea graviduta cu al 3-lea copilas in 10 saptamani a aflat ieri ca Pap si colposcopia au iesit rau; i s-a recomandat biopsie.Stie cineva in ce masura se poate ca aceasta interventie sa afecteze sarcina? Si daca Doamne fereste rezultatul e cel nedorit oare poate pastra sarcina?
Eu tot incerc sa o incurajez, era asa de suparata aseara....dar ne-ar prinde bine niste informatii concrete.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea, nu stiu in ce poate consta rezultatul negativ insa, am auzit de sarcini cu probleme duse la bun sfarsit. Am cunoscut in sala de asteptare la dr meu o pacienta ca a pastrat si dus la bun sfarsit sarcina desi avea fibrom uterin.

Pentru biopsie totusi trebuie prelevat tesut din zona afectata deci nu cred ca este posibil.

Atentie insa si la analize. O prietena foarte buna a fost trimisa direct la biserica (nu e gluma, asa i-a spus dr) si cand a refacut analiza nu avea nimic.

Bafta multa prietenei si sa fie totul bine si pentru ea si pentru bebe.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput