Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Fetelor, prietena mea graviduta cu al 3-lea copilas in 10 saptamani a aflat ieri ca Pap si colposcopia au iesit rau; i s-a recomandat biopsie.Stie cineva in ce masura se poate ca aceasta interventie sa afecteze sarcina? Si daca Doamne fereste rezultatul e cel nedorit oare poate pastra sarcina?
Eu tot incerc sa o incurajez, era asa de suparata aseara....dar ne-ar prinde bine niste informatii concrete.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Imi pare rau de necaz. Si daca rezultatul ar iesi rau (Doamne fereste), eu zic sa pastreze sarcina. Stiu din auzite de cazul unei femei cu pb mai grave care a nascut un copil sanatos si i-a uimit pe dr. pt ca nu mai avea nici o pb dupa sarcina. Nu mai zic ca toata lumea ii spusese ca e inconstienta, si sa faca avort... Dumnezeu e mare.

Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea stii ceva de Sashenka? Zau ca sunt ingrijorata. Nu pot sa cred ca nu a mai gasit 5 minute sa scrie ceva. Sper sa fie totul bine si sa pot sa scot bata.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, poate punem noi 2-3 poze.Tre sa pun niste poze si de dinainte de sarcina, before and after.Am luat 11 kg

Aseara m-am trezit la 4 si ma gandeam la voi. Suntem o odisee plina de fete frumoase, destepte. Mi-ar placea sa ne vedem mai des. Nu trebuie sa stam mult, o inghetata la o terasa si gata!Si chiar daca nu ne strangem multe fete!
E bine ca am stat pe scaun, ca daca incepeam sa ne plimbam prin parc, as fi ramas in urma, mai pe-o banca, mai in miscare putin si iar pe banca.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sugubina, ai grija de tine si de fetite!
Allexxia, drum bun catre mare si relax sub umbreluta!
JoAnn, Maritza, bafta la dr!

Iubi al meu a plecat acum la niste intalniri, in Moldova si sambata vine direct la mare. Yuhuuu, eu plec de astazi, dar promit sa stau cuminte, la umbra, doar dimineata 2 ore!

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata,

astazi dam de baut am implinit 27 sap

la toate fetele

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CAPITOL NOU

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput