Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc Fetelor, prietena mea graviduta cu al 3-lea copilas in 10 saptamani a aflat ieri ca Pap si colposcopia au iesit rau; i s-a recomandat biopsie.Stie cineva in ce masura se poate ca aceasta interventie sa afecteze sarcina? Si daca Doamne fereste rezultatul e cel nedorit oare poate pastra sarcina? Eu tot incerc sa o incurajez, era asa de suparata aseara....dar ne-ar prinde bine niste informatii concrete. Andreea, mami de baiat si 27+ cu ![]() asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Imi pare rau de necaz. Si daca rezultatul ar iesi rau (Doamne fereste), eu zic sa pastreze sarcina. Stiu din auzite de cazul unei femei cu pb mai grave care a nascut un copil sanatos si i-a uimit pe dr. pt ca nu mai avea nici o pb dupa sarcina. Nu mai zic ca toata lumea ii spusese ca e inconstienta, si sa faca avort... Dumnezeu e mare.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
26+ cu inimioaraDavid Lloyd George
mirunam spune:
Andreea stii ceva de Sashenka? Zau ca sunt ingrijorata. Nu pot sa cred ca nu a mai gasit 5 minute sa scrie ceva. Sper sa fie totul bine si sa pot sa scot bata.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
27 +
beatrice75 spune:
Miruna, poate punem noi 2-3 poze.Tre sa pun niste poze si de dinainte de sarcina, before and after.
Am luat 11 kg
Aseara m-am trezit la 4 si ma gandeam la voi. Suntem o odisee plina de fete frumoase, destepte.
Mi-ar placea sa ne vedem mai des. Nu trebuie sa stam mult, o inghetata la o terasa si gata!Si chiar daca nu ne strangem multe fete!
E bine ca am stat pe scaun, ca daca incepeam sa ne plimbam prin parc, as fi ramas in urma, mai pe-o banca, mai in miscare putin si iar pe banca.
26+

MSymo spune:
Sugubina, ai grija de tine si de fetite!
Allexxia, drum bun catre mare si relax sub umbreluta!
JoAnn, Maritza, bafta la dr!
Iubi al meu a plecat acum la niste intalniri, in Moldova si sambata vine direct la mare. Yuhuuu, eu plec de astazi, dar promit sa stau cuminte, la umbra, doar dimineata 2 ore!
Symo
29+
Diana Nicole

si