Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

doura, m-am uitat acum peste ecografii si scrie la col asa:
-6sapt,5zile col = 31mm
-12sapt = 36mm
-19sapt = 38.7mm
si azi la 21-22sapt = 36mm (dr chitescu)
ce sa cred, ca s-a scurtat de la eco de pe 26.07 pana azi 11.08????

Lore 21 + &

Mergi la inceput

cine stie sa-mi spuna din ce cauze se scurteaza colul??????

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

cine stie sa-mi spuna din ce cauze se scurteaza colul??????

Lore 21 + &

Lore, nu te panica....masuratoarea nu este chiar precisa, la milimetru. Ai vazut ca dr pune cu mouse-ul click si pot fi mici erori.

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

MSymo, asa imi vine si mie sa cred
ca, cum drku sa se scurteze asa deodata in 2 sapt

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Si acum vestile noastre: fetita Diana e tot fetita , are cu 5 zile mai mult...adica exact 29 sapt astazi, greutatea 1300 gr . Suntem foarte fericiti!
M-a pus sa-mi fac hemolucograma (nu stiu de ce), urocultura si cultura din col (iar nu stiu de ce). Apoi tr sa merg la hematologie, la Uscatescu, sa vada ecografia si sa oprim Aspenter-ul si cam atat, ne vedem la 32 sapt pt biometrie.

Va si ne auzim maine. Noapte buna!

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pup burticile!
Sugubina, imi pare rau pentru ce ti s-a intamlat. ma bucur ca sunteti bine, totusi, avand in vedere prin ce-ai trecut... Of, chiar am vb de tine, ca ar fi fost super sa vii si tu, dar nu m-as fi gandit ever la acest motiv. multi pupici!
unanim de acord cu fetele, f cald acolo. de "bisericute", ce sa zic, se formeaza vrei-nu vrei, pentru ca fiind multe, nu poti lua "cuvantul" pe rand... asa ca indiferent ce masa va fi, "aceste bisericute se formeaza pur si simplu. Intr-adevar, Alina si Victoria au fost putin defavorizate de pozitia de la masa, sper din tot sufletul sa fie mai bine data viitoare. Eu oricum nu m-am simtit ok, am luat si no spa si degeaba, contractii fara numar... Dar m-am bucurat cat am putut de iesire. Va multumesc tuturor!
Symo, ma bucur pentru noutatile de la echo, ti-am zis eu ca Diana va avea o greutate "sanatoasa". Felicitari pentru vesti!
In alta ordine de idei, nu mai pot de somn, mi se inchid ochii, efectiv... va pup, somn usor si linistit sa aveti!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Si acum vestile noastre: fetita Diana e tot fetita , are cu 5 zile mai mult...adica exact 29 sapt astazi, greutatea 1300 gr . Suntem foarte fericiti!
M-a pus sa-mi fac hemolucograma (nu stiu de ce), urocultura si cultura din col (iar nu stiu de ce). Apoi tr sa merg la hematologie, la Uscatescu, sa vada ecografia si sa oprim Aspenter-ul si cam atat, ne vedem la 32 sapt pt biometrie.
Va si ne auzim maine. Noapte buna!
Symo 28+ Diana Nicole

Buna Burtici,

Revin si eu sa va salut de noapte buna dupa o zi agitata!

MSymo Felicitari pt Diana grasunica! Sa dea Domnul sa se dezvolte cel putin asa de bine!

Sugubina M-au luat frigurile cand am citit experienta ta! Ma bucur tare mult ca totul s-a terminat cu bine atat pt tine cat si pt pufice!Esti super brave, sa dea Domnul sa nu mai treci vreodata prin asa ceva! Felicitari pt schimbarea semnaturii!

Allexia_m Felicitari pt fetita cu inimioara perfecta! Sa dea DD sa fie perfecta intru totul!

Miruna Bafta mult maine in discutiile cu doctorul! Sper sa reusesti sa primesti raspunsurile pe care le astepti dar si cele corecte si situatiei tale!

Burtici care ati fost la intalnire, imi pare rau ca nu am reusit sa vorbim intre noi toate, dar ma bucur ca am reusit macar sa ne vedem si sa vorbim ca intre "vecine"! Data viitoare s-a votat unanim, ne gasim la masa rotunda!

Va las ca sunt franta! Va pup pe toate si va doresc o noapte plina de somn, odihnitoare si racoroasa!

Madalina24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

MSymo, asa imi vine si mie sa cred
ca, cum drku sa se scurteze asa deodata in 2 sapt
Lore 21 + &

LoreNu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pt 2 mm. Depinde ft mult de cum zicea o alta burtica, de unde pune click-ul. Mie mi-a gresit Botica la o masuratoare cu 10mm, adica 1 CM!!! Si chiar ma panicase! Mi-a zis ca am colul de 29mm, cand colo am fost la alti 2 dr :la doctorita mea era de 40mm, iar la altul de 41,2. Deci depinde ft mult de mood-ul cu care masoara! Am fost ft surprinsa sa vad ca a gresit Botica, dar se intampla oricui, se pare!
So, please nu-ti face griji!

Ah, am schimbat si eu semnatura, am terminat saptamana 24, intram in 25, iuuhuu!!! Dam de baut o limonada/bere fara alcool sau pepsi pt pofticioase!.

Si dupa cum spuneam mai devreme sa avem o noapte linistita!

Madalina24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata, va invit o cafea sau ceai, depinde de preferinte.

Am fost si eu ieri la morfologie, totul e ok, conform graficelor.

Pe dr. Chitescu o gasesc numai la Polisano Baneasa sau si in alta parte?

Ce analize ati facut in trim. II?

Vreau si eu in lista de pe prima pagina, am DPN 11.12.2010

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata burtici.

Azi dimineata la 6.30 am fost si eu la recoltat sange la Fundeni. Mi-a oprit dosarele si m-a chemat maine dupa amiaza pentru rezultate. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Azinoapte am avut un vis tare urat. Am visat ca nascusem, dar nu imi aduceam aminte cum am nascut, pentru ca eu cand m-am trezit bebe era langa mine si era baietel, nu mai era fetita. Imi puneam fel si fel de intrebari, cum de e asa maricel ca la ultima eco avea 600 grame. Ma gandeam ca l-am nascut la 6 luni, sau aveam 7 luni? Si sa imi spuna cineva, ce s-a intamplat, sigur e sanatos?

Offf. Doamne. O fi pentru ca m-am gandit toate zilele astea pana iau rezultatul de la Fundeni ca sa nu aiba bebe ceva? Dar era un bebe asa de frumossssss.

26+

Mergi la inceput