Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
sugubina ce m-am speriat cand citeam...bine ca sunteti bine ..fetelor am fost la intalnire..am fost 11..a fost cam cald acolo...dar fetele sunt toate f f dragutze..eu m-am simtit bine..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
Si eu am revenitDa, a fost cam cald acolo si nu mi-a placut ca am stat la o masa tip tren si s-au creat bisericute, era si muzica cam tare si nu am putut conversa decat cu fetele de langa noi. Imi pare rau ca nu am putut conversa mai mult cu Joy si Vasari care au venit si cu copilasii. Data viitoare tre sa stam undeva la masa rotunda.
26+
beatrice75 spune:
Pai nu prea s-au facut poze, adica mai deloc.
Miruna, eu nu vreau sa citesc articolul cu cezariana pt ca eu si daca as fi nascut pe vremea lui Ceasca, tot cezariana ar fi trebuit sa fac.
E greu sa eviti si cezariana si epiziotomia si epidurala si forcepsul, cam greu la noi. 26+
douradoudou spune:
si mie imi pare rau ca nu am putut sa ne auzim toate ..era imposibil la masa aia..anyway fetelor nu va suparati pe mine dar next time ne intalnim in alt restaurant..mie acolo nu mi se par ok nici serviciul..nici mancarea..si imi pare rau ca alina si vic erau chiar la margine ....data viitoare poate gasim un loc mai private unde putem sa mutam noi scaune cum vrem sa stam mai in "cerc"-hihi ca la gradinita ..dar asa cred ca am comunica mult mai usor..aaah mai vroiam sa va spun ca toate sunteti mai frumoase decat in poze
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
douradoudou spune:
eu aveam telefonul pt poze dar nu stiu mi-a fost putin aiurea acolo sa ma apuc sa fac poze..cred ca ar iesi mult mai dragutze niste poze afara ..in miscare.eu cand aud:smile 4 the camera simt ca ma scurg ...si vreau sa dispar
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina In alta ordine de idei am schimbat semnatura = macar o veste buna pe zioa de azi-avem 23s!! Am doo pufice sanatuase. Mai nou se pare ca le simt pozitia, stiu dupa coloana asa cum sunt asezate. lore76 mi-e dr mea mi-a recomandat-o ca e foarte buna pe eco morfo, mai ales pe cele de cord fetal.sa imi zici cum fu la dr Chitescu-cum se poarta, cum explica, daca interactioneaza.. ratusco tenx ca ai intrebat de mine esti o dulce. Care fuserati la marele miting sa puneti pics ca sa va vizualizez. danaint dr mea mi-a zis sa merg la 27-28s la eco - mi-a recomandat Chitescu.Mai sper poate prind pe surse la dr.H...Vedem poate iese. sugubina ![]() ![]() ![]() |
in rest mi-a lasat o impresie buna, mi-a masurat tot ce se putea si mi-a zis ca bb-ii sunt bine amandoi (atat aveam nevoie sa stiu)
Lore
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
lore76 spune:
si la intalnire mi-a placut, desi cum au spus si fetele, a fost calddddddddd rauuuuuu, nici acum nu-mi revin, transpir in continuuuu
si nu am putut vb toate intre noi, cum spunea beatrice parca, s-au format bisericute ca de, asa era masa...
dar cred ca una peste alta, a fost frumos
mie una mi-a placut mult
Lore 21 +
&
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Ma bucur pentru voi ca v-ati simtit bine. Afara este intr-adevar ingrozitor de cald. Incep sa simt si eu neplacerile caldurilor exagerate de aici... 21+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Sugubina, groaznica experienta !! Mai ales in sarcina... :((
Eu am patit fix la fel ca tine, dar la inceputul sarcinii, in trim 1. Am ajuns tot la Universitar, dar fiind in trim 1 n-au putut sa-mi faca absolut nimic. M-am externat pe propria semnatura si m-am dus acasa, am dormit si mi-a trecut in somn. Eu am la fel, hipotensiune, dar pulsul sare deodata. Dar max l-am avut 160 masurat de mine. La mine insa e problema veche, nu tine de sarcina. Sa stii ca magneziul rezolva multe. Uneori daca iau imi trece. Alteori cu un ceai de tei si sa-mi apas ochii cu podul palmelor vreo 10-15 min. Scade pulsul f mult asa. Daca vrei mai discutam pe tema. Eu am scos multe din alimentatie din cauza asta. La inceput ma panicam, apoi am vazut cum trec unele crize, ce le declanseaza pe altele... si merg la urgente doar daca trec 3-4 ore, dar sincer cred ca merg degeaba.
Pupici si odihneste-te bine, iti trebuie cateva zile sa-ti revii, inima inca e obosita de efort.
Olguta, da... de cosmar pt mine drumul, si-l fac zilnic pt job.:)) Am ajuns la 10:15 acasa.
Imi pare bine ca v-am cunoscut, fetelor. Maria s-a "diversificat" bine cu ingheteta Sofiei si cu pizza. A sarit toata seara si a ciripit, deh, la noi ca la gradi. La un moment dat facea vraji soptind, retrasa, inca nu am aflat pentru ce. Ne pare rau ca nu ne-am luat ramas bun de la Sofia, dar asta e de la noi.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+