Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru schimbarea semnaturii Sugubina ! Sa aveti saptamani usurele pana la termen!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sugubina, incredibil!!!! Groaznic!!!! Ai vorbit cu doctorita? Ce a zis? Azi nu aveai control?

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alexia, super veste! Pai drum bun, atunci, nu? Mai e cazul sa faceti vreo oprire?

Alina-Vasari, faceam mai putin de la Ploiesti pana in Herastrau decat tine...

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina, nu imi vine sa cred prin ce ai trecut! Ma bucur ca sunteti bine si tu si puficile si ca s-a rezolvat cu bine. De la ce s-a intamplat totusi? Ai mai avut probleme sau pur si simplu?

Olgutzika, cred ca intre DTaberi - Herastrau si Ploiesti - Herastrau chiar ajungi prima. Noi ne-am mutat acum 4 ani din DTaberei, unde aveam apartamentul nostru, cu chirie, aproape de Herastrau pentru ca sotul facea 4 ore dus-intors pana la birou si ne costa mai putin chiria decat benzina

Ratusca, astept vesti!

Alexxia ma bucur ca poti merge la mare!

Eu de cand am venit acasa imbratisez perna, am mancat direct in pat de bine ce ma simt.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sugubina ma bucur ca sunteti bine toate 3!
Ai grija te rog si nu te mai panica!
Off groaznic!
Chiar asa,care este cauza?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor eu mi-am pregatit lectia anti-epiziotomie pentru maine recitind materialel postate de Alinushca . Parca vad ca vin dezamagita ca nu s-a nascut inca medicul care sa aiba rabdare sa ma asiste . Nu mai vorbim ca nici materialul meu nu e prea bun, deci chiar daca ar exista medicul ar insemna sa ma ajute sa nu se taie / rupa prea mult.

Am citit si materialul despre cezariana si sunt socata de efectele negative la copil. As pune un rezumat in bratele fiecarei mame care alege cezariana la cerere si ale fiecarui dr ca o recomanda desi nu este necesara.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doamne sugubina prin ce ai trecut! dar de ce s-a declansat? bien ca s-a terminat cu bine dar ce spaima, doamne

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutika-am vb cu ea; aseara in camera de garda le-am zis ca sunt pacienta ei sa o anunte, am zis si la cardiologie poezia ca cineva sa o anunte macar de dimi. Azi la 16 aveam la clinca programare la ea. Sa iti zic de ce a intarziat? Pt ca ma cauta pe mine sa ma vada pe sectie!! O anuntase seful de garda de aseara azi la pranz; ea a sunat repede la cardiologie sa intrebe de mine si i-au povestit si i-au aratat foaia de externare; Si s-a dus sa ma caute pe la saloane-dar mie imi dadusera drumu la 13.30..

La clinica cum m-a vazut le-a zis la asistente sa nu mai lase sa stau pe scaun-sa ma intinda intr-un pat ca sunt proaspat externata. S-a purtat foarte bine cu mine, l-a invitat si pe Pufescu inauntru sa ii explice ca nu am voie efort, sa stau numa in pat ca nu vreau sa ajung iar in spital. Concluzia e din nou ca e super grijulie si ca nu am gresit ca am ales-o.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas nu am mai avut probleme de genul asta, cel putin in sarcina. Am mai patit doo episoade-dar au trecut rapid si nu le-am dat atentie.Adica imi simteam inima batand repede repede, dar ma frecam la mana , in 10 min eram gata.

O sa mai fac investigatii dupa sarcina la cardiologie=atunci voi putea lua tratament, acum afecteaza puficele. Tre sa sed fara emotii, certuri, efort . Ma va tine doar in medical si apoi cam din 15sept prenatal.Important e sa nu mai patesc cat timp tiu Puficele in burta.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput