Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
lore76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MSymo
Lore, eu de cand sunt acasa si folosesc Mac nu stiu sa bolduiesc, daca stie cineva...sa ne lumineze si pe noi. Symo 28+ Diana Nicole |
dai click pe B si dupa asta scrii numele sau cuv intre cele doua b-uri
daca nu intelegi spune-mi si iti explic in alt fel
Lore 21 + &
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou da sos.nordului duce si spre aeroport..fetelor trattoria il calcio este vechea "alexandra cafe?"...offf miruna imi pare rau de tot ca nu poti veni si mai rau imi pare ca nu te simti bine..e posibil sa fii anemica??? alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 26+ cu |
Doura, sos Nordului incepe la ambasada Chinei si merge paralel cu lacul Herestrau, nu ajunge la aeroport, se infunda pe la satul francez. Cea care ajunge la aeroport se numeste Nicolae Caranfil si apoi Aerogarii.
Da, este fosta Alexandra cafe.
Symo 28+ Diana Nicole
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou mie mi-a zis f clar doc. mea sa fac la 28 de saptamani ..de aceea sunt disperata sa gasesc la un doc bun..dar no way herghe...as porefera o femeie ..am mai multa incredere alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 26+ cu |
Botica-Radulescu, Herghelegiu, Iosup
26+
MSymo spune:
Raportez ca aseara m-am culcat la 00.30 si azi m-am trezit la 11.30, mama ce bine a fost. Profitam de somn cat mai putem.
Acum, ca tot sunt odihnita trebuie sa calc si sa ma spal pe cap, coafez, manichiura....ca mergem la dr diseara si apoi tati de duce la mall sa-mi ia ceva de imbracat.
Ratusca bafta diseara la eco!
Oare e prea devreme sa incep discutia cu dr despre nastere? Noi mai avem 8-9 saptamani. Maine vreau sa sun si la CordBlod pt contract, am inteles ca astia sunt cei mai ok. Tin minte ca sunt multe fete care au copilasi si au zis ca i-au ales pe acestia.
Aseara am mers pana la niste prieteni care si-au luat o pisicuta (o rasa englezeasca gri cenusiu) , era asa de draguta, murea de cald si scotea limbuta roz ca un catel. Am masurat-o si avea 32 cm si cam un kg.....m-am amuzat copios, am zis ca asa e si Diana.
Symo 28+ Diana Nicole
lore76 spune:
radulescu botica e dr care imi urmareste mie sarcina si e in concediu toata luna august iar in septembrie am inteles ca are un congres
Lore 21 + &
MSymo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lore76
dai click pe B si dupa asta scrii numele sau cuv intre cele doua b-uri daca nu intelegi spune-mi si iti explic in alt fel Lore 21 + & |
Lore, saru mana, mi-a iesit.
Symo 28+ Diana Nicole
crisuletzul spune:
SI EU AM O STARE DE LESIN.....de dimineata tot asa o duc!Adevarul e ca stau sa cantaresc masinile care ne intra si aici nu am inca aer conditionat.....
Miruna,te rog sa ai grija de tine!.....
eu am baut 3 actimeluri si parca incep sa imi fie mai bine!ieri am stat si am lucrat de la 7 dim pana la 6 seara si am avut 15 masini(cantariri si facut de documente) +control de la garda finaciara si cred ca oboseala si oarecum stresul m-a dus in starea de astazi!
este vreo problema ca o sa ajung in jur de ora 6 si un sfert....6 20?....am programul cu oamenii pana la 5 si sunt la 40km de herastrau!
Kitty
23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!