Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_o spune:
Dana, inr-adevar asa se zice, dar a mea a urcat vizibil in ultima saptamana. De aia ma uit ciudat la burtica. Ieri am observat ceva, dar n-am vrut sa ma agit singura. La baie, pe hartie, am observat ceva maroniu/transparent/gelatinos, foarte putin, cat o jumatate de boaba de cafea. Stiu ca "dopul" are aceasta consistenta si acest aspect, dar nu vreau sa ma gandesc, ca dau in altele.
In alta ordine de idei, poftesc la niste zacusa de casa(tot ati vorbit ieri de cantitati de vinete coapte) si de ficatei de pasare la capac(numai soacra-mea ii face asa buni). N-am nici de una, nici de alta. Si oricum, e miercuri.
Cred ca iau rpd un No Spa, am burtica prea tare.
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Dana, inr-adevar asa se zice, dar a mea a urcat vizibil in ultima saptamana. De aia ma uit ciudat la burtica. Ieri am observat ceva, dar n-am vrut sa ma agit singura. La baie, pe hartie, am observat ceva maroniu/transparent/gelatinos, foarte putin, cat o jumatate de boaba de cafea. Stiu ca "dopul" are aceasta consistenta si acest aspect, dar nu vreau sa ma gandesc, ca dau in altele. In alta ordine de idei, poftesc la niste zacusa de casa(tot ati vorbit ieri de cantitati de vinete coapte) si de ficatei de pasare la capac(numai soacra-mea ii face asa buni). N-am nici de una, nici de alta. Si oricum, e miercuri. Cred ca iau rpd un No Spa, am burtica prea tare. Ana 28s, viitoare mami de, David Ciprian |
Poate sa fie secretie, care a iritat peretii un pic, si de aia s-a colorat.
s27
douradoudou spune:
mie mi-a zis f clar doc. mea sa fac la 28 de saptamani ..de aceea sunt disperata sa gasesc la un doc bun..dar no way herghe...as porefera o femeie ..am mai multa incredere
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
douradoudou spune:
miruna ..merci pt info o sa incerc..acum spunede tie??iti revii pana la 6?
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
ana_o spune:
Eu am fix la 32 de saptamani urmatoarea echo. Dr. meu mi-a zis ca teoretic, bebele nu face decat sa se dezvolte, sa creasca, pana la 30-32 de saptamani si ca in intervalul asta, doar daca vreau eu, pot sa mai merg la o echo. Mi-e dor sa-l vad, e clar, dar nu cred c-o sa ajung pana atunci la echo, mai ales ca dr. pleaca maine in concediu, deci sansa ar fi fost acum.
Dana, sper sa fie asa cum zici tu.
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian
MSymo spune:
citat din mesajul lui mirunam Neata! Noi nu vom fi prezenti azi la intalnire, ma simt din ce in ce mai rau, am ajuns sa numar orele pana la intalnirea cu medicul. Nimic din tot ce fac nu ma ajuta sa imi revin. Sunt intr-o stare de lesin si slabiciune continue. Va sugerez un singur lucru, nu va intalniti la Pescarus. E blocata partea aceea de ceva timp pentru ca se lucreaza la drum. Nu stiu daca au deschis, eu am trecut acum o saptamana si nu se putea merge. Data trecuta ne-am intalnit la Trattoria Il Calcio (alta decat Il Calcio). Este ultima intrare de pe Sos. Nordului. Locuri de parcare sunt, mai ales in timpul saptamanii. Referitor la intepaturile in vagin, sigur nu sunt de la ligamente. In cazul ligamentelor durerea este mai mult "pe os". In plus in vagin nu avem ligamente . Oricum vad ca toate avem aceste dureri deci or fi normale. Am citit si despre dezbaterea privind celulita. Msymo, daca as avea "celulita" ca tine as fi fericita! Pai la mine se vede oricum as sta, apare in orice poza si nu am cum sa o ascund. Se vede si prin colanti . La 2 luni de la nastere voi fi tintuita la sala. Daca dupa prima nastre aratam bine so toti spuneau ca nu se vede ca am copil, acum arat ca la 80 de ani, mama a 15 copii. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 + |
Miruna, te sustin cu sala ca sa-ti fie mai usor. Punem bebelusii in cos si tragem de fiare.
Cand mergi la dr? Imi pare rau ca te simti asa vlaguita....e si vremea asta sufocanta, tu mergi si la munca, nu?
Poop si ai grija de tine.
Symo 28+ Diana Nicole
MSymo spune:
citat din mesajul lui lore76 miruna, cum ai bolduit numele lu simo ca eu ma chinui de jum de ora si nu-mi iese Lore 21 + & |
Lore, eu de cand sunt acasa si folosesc Mac nu stiu sa bolduiesc, daca stie cineva...sa ne lumineze si pe noi.
Symo 28+ Diana Nicole
lore76 spune:
citat din mesajul lui douradoudou mie mi-a zis f clar doc. mea sa fac la 28 de saptamani ..de aceea sunt disperata sa gasesc la un doc bun..dar no way herghe...as porefera o femeie ..am mai multa incredere alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 26+ cu |
numai sa-mi spui data cand tb tu sa faci eco
Lore 21 + &
alinushca spune:
am pus pe mailul de yahoo un material foarte recent si foarte bine structurat despre riscurile cezarienei. va invit sa-l cititi.
Mami de (28.10.2008) si bb2 26+
BraveGirl spune:
eu m-am trezit tarziu, pe la 10, ca aseara m-a apucat harnicia
Am papat si mi s-a facut rau. Nu pot citi ce ati scris, dar rog, cine vrea, sa-mi dea si mie un nr de tel pe privat, in caz ca eu nu nimeresc locul intalnirii. eu propusesem Tratoria il Calcio.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+
POZE CU PRINTESA
BEBE2