Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Si inca ceva, Lore!De curiozitate!La cate saptamani ti-a stabilit sexul bebeluselor?Ca am inteles ca e cel mai tare dr la stabilirea sexului copilului cel mai timpuriu si fara gres. Eu am fost surprinsa cand am fost la el la morfofetala cand nici n-a pus bine aparatul pe mine, intr-o secunda mi-a zis sexul, chiar am ramas surprinsa.
26+
Olgutzika spune:
Buna, fetelor!
Symo, scrii textul pe care il doresti a fi bolduit intre [ b ]si[ /b ], fara spatii intre b-uri si parantezele drepte.
Intreba cineva de Chitescu, e un medic foarte bun si apreciat. Eu am facut toate morfologicele de pana acum, in sarcina asta, si la ea, si am avut noroc sa fim pe aceleasi lungimi de unda, eu sa fiu la a doua sarcina si sa mai stiu cate ceva despre ecografii si dezvoltarea copilului astfel incat sa avem un limbaj oarecum comun si sa nu o enervez cu intrebari probabil prea banale pentru ea...asa ca parerea mea buna despre ea e conditionata de niste factori. Pe Iosup la prima sarcina l-am asasinat cu intrebarile, nu stiu daca cu Chitescu as fi putut face acelasi lucru. Ca incredere in ce vede si ce masoara, maxima!
Apropo de importanta ecografiei de la 28s, ce mi-a spus tot Chitescu: la varsta de 28s se definitiveaza formarea cordului fetal. Ea vrea musai sa faca eco la varsta respectiva a sarcinii pentru a studia inimiuta lui bebe. Ulterior, bebe deja creste, nu se mai intampla lucruri spectaculoase, ei ii plac eco de pana la 28s inclusiv ( cu alte cuvinte, nu vrea sa ma mai vada dupa aia ). Am vorbit cu doctorita mea, a confirmat spusele Chiteascai, asa ca morfo de 32s fac la Iosup, ca lui ii plac toate eco si inca una la 36-37s sa vedem cum stam cu lichidul, cu dimensiunile lui bebe, sa programam nasterea. Cand le pun pe hartie, pare ca ar mai fi putin pana atunci
Doura, cauta info si despre Romeo Marin de la Diagnosis, "copilul" lui Pop, meticulos, comunicativ...treci peste faptul ca e barbat, serios
La intalnire as fi vrut sa apar si eu, numai ca termin serviciul la 17:30, pana iau copilul de la mama, pana ajung...ne facem cu mana de despartire .
Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
ratusca83 spune:
doua si eu iti recomand pe dr Albu Dragos de la Medlife...este f atent si iti expilca tot.
Symo succes si tie astept vesti bune diseara.
Si eu am intrat intr-o "sedinta" de aranjat, coafat, facut unghiile ca de tre sa fim frumoase la dr.
Ana baga un no-spa sa treaca
fetelor asteptam poze disearaaaaaa
24+ si ingeras in ceruri
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Si inca ceva, Lore!De curiozitate!La cate saptamani ti-a stabilit sexul bebeluselor?Ca am inteles ca e cel mai tare dr la stabilirea sexului copilului cel mai timpuriu si fara gres. Eu am fost surprinsa cand am fost la el la morfofetala cand nici n-a pus bine aparatul pe mine, intr-o secunda mi-a zis sexul, chiar am ramas surprinsa. 26+ |
despre sexul bebelusilor ce sa zic, ca mie la 12 sapt mi-a spus ca am f si b si la 20 ca sunt 2 fete
deci la mine a incurcat putin borcanele, dar intr-adevarse spun numai lucruri bune despre el ca dr
Lore 21 + &
mirunam spune:
Msymo, eu am ochit si sala, iti dai seama ce disperare am. Niciodata nu am aratat . Ma si vad cu cosuletul langa aparate
Eu zic ca nu e devreme sa vorbesti de nastere, eu am 27 de saptamani si deja abordez subiectul . Eu una am senzatia ca asa controlez mai bine situatia. Sigur ca nu am cum sa controlez nimic, ca pot avea surprize, dar macar am confortul psihic necesar, mai ales ca sansele sa nasc cu dr. meu sunt minime.
Doura, dr. recomandati de Beatrice () sunt cei mai buni dar nu obtii programari la ei intr-o luna . Poate in 3-4 luni si nu mai e cazul . Ieri am renuntat la o prgramare la Pop, daca ma tinea memoria nu renuntam...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
andreeacc spune:
Doura, daca vrei o programare la Iosup, spune-mi si incerc sa te ajut.
Mirunam, imi pare rau ca nu poti veni, ai mare grija de tine.
Bravegirl, ai nr meu pe PM.
Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Vasari spune:
Buna !
Sunt rupta de oboseala, am haladuit prin parc pana aproape de 12. Vin si eu la intalnire, doar ca am nevoie de un nr de tel, ma ratacesc sau ma pierd rau de tot de fiecare data. Sunt opusul unui porumbel calator. Multumesc!
Olguta, cat ai putea intarzia? Eu fac cam 1h 45' pana acolo... si nu cred ca reusesc sa plec la timp. Tb sa se trezeasca Maria, sa pape...
Fetele, sa recapitulez, ca am un talent... Trattoria il Calcio a ramas?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Buna ! Sunt rupta de oboseala, am haladuit prin parc pana aproape de 12. Vin si eu la intalnire, doar ca am nevoie de un nr de tel, ma ratacesc sau ma pierd rau de tot de fiecare data. Sunt opusul unui porumbel calator. Multumesc! Olguta, cat ai putea intarzia? Eu fac cam 1h 45' pana acolo... si nu cred ca reusesc sa plec la timp. Tb sa se trezeasca Maria, sa pape... Fetele, sa recapitulez, ca am un talent... Trattoria il Calcio a ramas? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+ |
ti-am trimis eu nr meu de tel....intalnirea a ramas la Trattoria il Calcio
26+ Ianis Andrei
andreeacc spune:
Fetelor, uitandu-ma acum in agenda am observat ca am o programare la Herghelegiu (Sanador Victoriei) ptr data de 31 august ora 13:00. Daca aveti nevoie, o pot ceda ptr ca eu voi face eco la dr meu pe 30 august.
Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care