Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 19
fulguta28 spune:
Mercic pt incurajari, fetelor!
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
fulguta28 spune:
Nu, nimic de genul asta. Chiar incerc sa ma pastrez pozitiva fara sa fac prea multe scenarii d-astea. Astept semne mai relevante.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Fulguta nu ai eliminat cumva si ceva alb gelatinos?! O fi dopul...El e alg gelatinos cu firicele rozii! Daca e el fii fara grija ca se reface si nu e un semn precis ca nasti! Alina-Mirela 36+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
uta28 este
31+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
ghiocela13 spune:
Multumesc mult fetelor!!! Multumesc pentru sfaturi, exemple si incurajari!!!!
O sa incerc sa stau calma pana ajung la medic si vedem atunci ce-o fi!!!
Va pup pe toate si va urez din suflet toate cele bune!!!!
PS: nu stiu de ce nu mai pot intra pe contul de picasa. s-a schimbat cumva parola???? Daca da, sa-mi trimita si mie cineva in PM parola. multumesc mult!
kissssss

Ghiocela
31+ 
be_one spune:
Buna dimineata la ora asta si de la noi!
Multumim pt micul dejun, dar eu am sa mi-l aduc pe al meu: paine prajita si ceai de menta. Si cred ca am s-o las mai usor cu poftele si cu mancatul non-stop ca aseara am patit-o rau de tot. O singura data am
la inceputul sarcinii si acum aseara
. Ma surprinde insa pt ca eu nu am probleme cu stomacul deloc, in rest. Dar as'noapte am avut niste dureri de stomac+spate pana pe la 3 de credeam ca poate nici n-o sa-mi dau seama daca nasc 
Acum sunt mai bine, am mancat si juma' de lingurita de orez si incerc sa ma hidratez. Sper doar ca nu a suferit bebe din cauza durerilor mele. Oare ar tb sa povestesc la dr, sau daca a trecut e
ok?
Puiutza - 4.800, dar nu stiu daca din cauza a ce am mancat eu, poate pt ca am ajuns la 42 sapt 
Oana
32+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui be_one Buna dimineata la ora asta si de la noi! Multumim pt micul dejun, dar eu am sa mi-l aduc pe al meu: paine prajita si ceai de menta. Si cred ca am s-o las mai usor cu poftele si cu mancatul non-stop ca aseara am patit-o rau de tot. O singura data am la inceputul sarcinii si acum aseara . Ma surprinde insa pt ca eu nu am probleme cu stomacul deloc, in rest. Dar as'noapte am avut niste dureri de stomac+spate pana pe la 3 de credeam ca poate nici n-o sa-mi dau seama daca nasc ![]() Acum sunt mai bine, am mancat si juma' de lingurita de orez si incerc sa ma hidratez. Sper doar ca nu a suferit bebe din cauza durerilor mele. Oare ar tb sa povestesc la dr, sau daca a trecut e ok? Puiutza - 4.800, dar nu stiu daca din cauza a ce am mancat eu, poate pt ca am ajuns la 42 sapt ![]() Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Be one sper sa iti fie mai bine dupa orez....ai grijuta de tine...nu cred ca BB a fost afectat!
Dar

Dimitrie a avut 4.800 g..
......nu ma speria....deja am trecut le regim precum spuneam.....sper sa nu ajunga asa de mare! Ai fost hotarata sa faci un baietel asa mare - si cum ai nascut cu ceza parca spuneai nu?Dana
35+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgescu oana
Ghiocela nu te panica, mai povestea acum cateva saptamani na dintre fete ca a patit ceva asemanator si era de fapt secretie , oricum cel mai intelept este sa te vada si medicul tau . Te asteptam cu vesti bune Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s + Martie-Aprilie |

cristina si bebe in burtica
31+sapt
be_one spune:
Da, cezariana, ca am facut eco cu cateva zile inainte si s-a vazut ca e mare + ca aveam un chist si am rezolvat si asta atunci. Aveam si o burta imensa, ceea ce se pare ca nu mai am acum. Dar sper sa ma descurc si cu o coca mai mica ![]()
Oana
32+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
nastasie spune:
puteti sa ma treceti si pe mine in listutaa.am nascut pe 7 august un baietel,Calin Ioan, de 2850, cezariana 38s, 49 cm, apgar 10.imi pare rau ca nu am mai intrat de mult.de ieri suntem acasa.revin si cu poze.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
bebecris26 spune:
neata si de la noi
. felicitari fgetelor cu semnaturici noi, tot inainte ca nu mai e mult 
cristina si bebe in burtica
31+sapt
sabu_dk spune:
Buna dimineata si pupici la burtici 
Multumim pentru micul dejun, foarte gustos.
Fetelor, si eu ma incadrez in cercul mamicilor care mananca aproape nelimitat. Mie tot mi se spunea sa mananc mai bine la inceputul sarcinii, ca in trim 3 nu o sa mai am loc de bebe sa mananc asa de mult... Da' de unde... Acuma bag in mine de zici ca nu am mai vazut mancare de 3 ani...
Sabina,
34+ cu
Nicklas

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)