Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 20
fulguta28 spune:
Nastasie, felicitari pentru bebe Calin. Sa creasca mare si sa va bucurati de el.
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
sabu_dk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie puteti sa ma treceti si pe mine in listutaa.am nascut pe 7 august un baietel,Calin Ioan, de 2850, cezariana 38s, 49 cm, apgar 10.imi pare rau ca nu am mai intrat de mult.de ieri suntem acasa.revin si cu poze. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
FELICITARI NASTASIE!!!! Bine ai venit Calin. Sa cresti mare, sa fii sanatos si mancacios...

Sabina,
34+ cu
Nicklas
botosel452 spune:
Nastasie, felicitari pentru bb. Sa iti traiasca!
Deja se mareste gashca de pitici 
Valentina
31+ 
be_one spune:
Felicitari Nastasie! Sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii!
Chiar ma uitam azi dimineata ca tu erai prima in listuta, dupa data probabila. Sa creasca mare si frumos bebe Calin Ioan! 
Oana
32+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
kiti2205 spune:
Felicitari Nastasie!!!
Sa fie sanatos, cuminte si mancacios 

Bun venit Calin!!
Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
moshulik spune:
| citat din mesajul lui nastasie puteti sa ma treceti si pe mine in listutaa.am nascut pe 7 august un baietel,Calin Ioan, de 2850, cezariana 38s, 49 cm, apgar 10.imi pare rau ca nu am mai intrat de mult.de ieri suntem acasa.revin si cu poze. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
pftiuuu, cum se inmultesc bebicii nostri dragi!!!
FELICITARI NASTASIE!
BEBE CALIN-IOAN MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME TI-L DORESC!
Moshulik
+28
Buburuza_10 spune:
Nastasie, felicitaaaaaaaaaaaaari si refacere cat mai usoara!!! Calin, bine ai venit!!! Sa fii sanatos, destept si norocos si sa ii bucuri pe parintii tai!!!
36+ 
bebecris26 spune:
[quote]citat din mesajul lui nastasie
puteti sa ma treceti si pe mine in listutaa.am nascut pe 7 august un baietel,Calin Ioan, de 2850, cezariana 38s, 49 cm, apgar 10.imi pare rau ca nu am mai intrat de mult.de ieri suntem acasa.revin si cu poze.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
[/quote OHOO inca un baietel 

Sa fii sanatos bebe Calin Ioan, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii. Felicitari Nastasie, refacere rapida 
cristina si bebe in burtica
31+sapt
andre_flo spune:
felicitari nastasie si refacere usoara
bine ai venit pe lume Calin Ioan
fericita de
Diana Elena