Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 18
Klarisse spune:
Neatza dragele mele, sa aveti o zi racoroasa.
Mai3 contractul vreau sa il semnez la inceputul lui septembrie cand merg si la control tot acolo.
Clabuc 
, bine ai revenit printre noi. Cum merge sarcina? Ce face Clarinda?
Anna Ivan felicitari pentru semnatura, la mai mare
.
De dormit bine noaptea nu se mai pune demult problema, toate amortesc, trosnesc..intorsul de pe o parte pe alta e sport extrem

.
Fetele stie cineva daca pe perioada alaptarii se poate face un RMN?
Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
Buna dimineata, burtici!
Iaca si eu m-am trezit un pic cam speriata. O scurgere usoara rozalie.
A doua oara cand am verificat era totul normal, fara urme roz.
Daca pe parcursul zilei se mai intampla ceva, ma duc la gineco pt ca nu vreau sa nasc prematur.
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
alynta27 spune:
Da Ghiocela e normal! Fii linistita!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Fulguta ia si suna medicul, mai bine sa fie o alarma falsa decat sa astepti si sa afecteze cumva sarcina.

Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineata fete dragute!!!!! In primul rand as vrea sa va salut pe toate pt ca nu am mai scris de mult pe forum chiar daca am citit zilnic postarile voastre. In al doi-lea rand as vrea sa spun Bun venit primilor bebeluti dragi, fetite si baietei, sa fie sanatosi si voiosi si sa aduca numai bucurie parintilor lor!!! Fetelor, sunt cam suparata si acuma m-a apucat si disperarea. aseara am avut o scurgere mai abundenta, adica....mult lichid apos, mi-a udat chilotul cam mult, cam cat o palma. Nu stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc. sper ca nu mi s-au rupt membranele prematur. Oricum merg mai tarziu la medic ca este de garda la spital. dar imi vine sa inebunesc de ganduri. Voi ce credeti? Vi s-a intamplat asa ceva? Ghiocela 31+ ![]() |
'Neata!
Ghiocela, sigur nu s-a intamplat nimic, stai linistita! Se intampla in sarcina sa ai scurgeri mai abundente, la peste 30 de sapt., mi s-a intamplat si mie de vreo 2 ori. Daca ti se rupeau/fisurau membranele era mult mai mult lichid.
Oricum, e bine ca mergi la medic, pt. siguranta ta.Eu am o durere de stomac azi de dim., nu's de ce...am baut putina cafea si m-a apucat dupa. Si-mi vine sa si vomit...yax, ce stare naspa. Dar merg sa mananc niste fructe, poate-mi trece.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineata fete dragute!!!!! In primul rand as vrea sa va salut pe toate pt ca nu am mai scris de mult pe forum chiar daca am citit zilnic postarile voastre. In al doi-lea rand as vrea sa spun Bun venit primilor bebeluti dragi, fetite si baietei, sa fie sanatosi si voiosi si sa aduca numai bucurie parintilor lor!!! Fetelor, sunt cam suparata si acuma m-a apucat si disperarea. aseara am avut o scurgere mai abundenta, adica....mult lichid apos, mi-a udat chilotul cam mult, cam cat o palma. Nu stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc. sper ca nu mi s-au rupt membranele prematur. Oricum merg mai tarziu la medic ca este de garda la spital. dar imi vine sa inebunesc de ganduri. Voi ce credeti? Vi s-a intamplat asa ceva? Ghiocela 31+ ![]() |
Ghiocela nu te panica, mai povestea acum cateva saptamani na dintre fete ca a patit ceva asemanator si era de fapt secretie , oricum cel mai intelept este sa te vada si medicul tau .
Te asteptam cu vesti bune
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Buna dimineata, burtici! Iaca si eu m-am trezit un pic cam speriata. O scurgere usoara rozalie. A doua oara cand am verificat era totul normal, fara urme roz. Daca pe parcursul zilei se mai intampla ceva, ma duc la gineco pt ca nu vreau sa nasc prematur. uta28 este 31+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://micaevents.ro |
Fulguta, sigur e ok, dar si mai sigur e sa suni medicul si sa-i spui. Ai grija de tine si nu fa niciun efort azi!

Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Fulguta nu ai eliminat cumva si ceva alb gelatinos?! O fi dopul...El e alg gelatinos cu firicele rozii! Daca e el fii fara grija ca se reface si nu e un semn precis ca nasti!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Mmmm ce mic dejun avem! Multumim tare fetelor!
Felicitari Anna-ivan pt semnaturica noua!
Fetele care-au fost la Bucur obor, imi puteti spune si mie daca e aer in interior? Sau sunt 100 de grade? As vrea sa trag o fuga azi!
Cristina
32+
alynta27 spune:
Lora daca se lasa cu greata de dimineata, cred ca fetita ta vrea sa va cunoasca cat mai repede! Nu neaparat azi!![]()
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!