Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ana, m-ai innebunit cu micul tau dejun
Inainte sa citesc ceea ce ai scris, tocmai le povesteam colegelor ca atunci cand vor comanda mancare la pranz, eu o sa vreau sa imi iau o "portie" de mujdei, chit ca il mananc pe paine...
Sunt ca o drogata cu mujdeiul asta

Valentina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Felicitari Clary!!

Bine ai venit Bianca Gabriela! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii!

Refacere rapida Clary!!!!

Dana 35+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Hai Nike ca suntem alaturi de tine! Si BB te asteapta sa il ingrijesti si dragalesti! Iti dorim sanatate maxima si revenire rapida! Te pupam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata burtici.
Ce bine e sa te trezesti si sa ai deja micul dejun! Saru'mana pentru masa
M-am trezit putin amortita...iar peste noapte m-a cam durut zona inghinala ca si cum as avea febra musculara. Stie cineva daca e normal asa ceva? Sau e tot amorteala din cauza ca nu ma pot rasuci cum trebuie in timpul somnului?

Mariuk 32+

Exact aceeasi durere o am si eu - cica e burtica mai mare la mine si se intind toate-s cele pe acolo si de-aia! n-ai ce-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Deci, nu trebuie sa imi fac griji ca ar fi ceva in neregula cu amorteala asta...

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fete dragute!!!!!

In primul rand as vrea sa va salut pe toate pt ca nu am mai scris de mult pe forum chiar daca am citit zilnic postarile voastre.
In al doi-lea rand as vrea sa spun Bun venit primilor bebeluti dragi, fetite si baietei, sa fie sanatosi si voiosi si sa aduca numai bucurie parintilor lor!!!

Fetelor, sunt cam suparata si acuma m-a apucat si disperarea. aseara am avut o scurgere mai abundenta, adica....mult lichid apos, mi-a udat chilotul cam mult, cam cat o palma. Nu stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc. sper ca nu mi s-au rupt membranele prematur.
Oricum merg mai tarziu la medic ca este de garda la spital. dar imi vine sa inebunesc de ganduri.
Voi ce credeti? Vi s-a intamplat asa ceva?

Ghiocela 31+

Mergi la inceput

Cu dormitul e teroare.... cu atatea perne care sa sustina diverse excrescente....mi-e foarte cald...la inceputul noptii trebuie sa dorm in fund...dar transpir la spate..leoarca....doar pe la 4 dimineata pot a mai stau pe o parte dupa ce se mai goleste si rezervorul, nu mai e burtica asa intarita si e mai racoare si pot abuza de perne. Dar nu am mai dormit o noapte ca lumea nici nu mai stiu de cand.....!

La prima sarcina am fost in lunile mari iarna si pica la fix cu perne multe care imi tineau de cald......acuma.......offff offff!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Fetelor, sunt cam suparata si acuma m-a apucat si disperarea. aseara am avut o scurgere mai abundenta, adica....mult lichid apos, mi-a udat chilotul cam mult, cam cat o palma. Nu stiu ce sa cred, la ce sa ma gandesc. sper ca nu mi s-au rupt membranele prematur.
Oricum merg mai tarziu la medic ca este de garda la spital. dar imi vine sa inebunesc de ganduri.
Voi ce credeti? Vi s-a intamplat asa ceva?

Ghiocela 31+

Ghiocela si mie mi s-a intamplat - aveam tamponel de-ala zilnic si s-a udat tot si a ajuns si la chilotel.....dar nu a fost nici o problema. La prima sarcina in schimb mi s-au rupt membranele, dar atunci eram uda toata si pantaloni de pijama leoarca......adica cantitate mult mai mare!!!! si la spital mi-au spus ca s-au rupt membranele, dar dimineata cand a venit dr mea a spus ca erau doar fisurate membranele si mi-a rupt ea atunci membranele - sa vezi atunci cat a curs....

deci stai linistita ca sigur e ok....spre sf. sarcinii curge mai mult lichid. Dar du-te azi la medic ca e mai safe, dar sunt convinsa ca e ok totul!! Bea multe lichide!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

'neata burticute!

daca are cineva reteta de dormit bine, sa o scoata la vanzare, cred ca am fi dispuse sa platim bine, macar pentru o noapte de somn linistit. Eu de obicei ma trezesc pe la 3, amortita si greu mai adorm

ieri am fost vrednica prin casa si acum sunt zombi, asa ca mi-am propus sa o las mai moale, dar ma apuca panica cand vad ca vin bebeii si eu n-am spalat hainute, nu am terminat cumparaturile

Andreea, m-ai intrebat ieri si n-am apucat sa raspund (ca am stat "in patru labe" la frecat scari , cine zicea ca-i buna pozitia ?): eu sunt in concediu de odihna (oare?), mai merg la servici doar trei zile la sf. de august, deci pentru mine este buna orice ora.

pentru cine schimba semnatura (si noi ) si cele care merg sa-si vada bebeii sa vina cu vesti f. bune

camelia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Mai e cineva pe aici sau bantui de una singura?
Imi pare rau ca Nike nu se simte prea bine.Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat de repede!
georgescu-oana felicitari pt bebe grasunel!
chichi bine ca l-au scos afara,bine ca nu i s-a facut rau pe caldura asta.
Ma duc si eu la .Pe maine dimineata!

34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Multumesc Loredana , astept sa creasca si mai mare ... si sa aie falcute

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput