Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Mari-Mariuk spune:
Noapte buna burtici!
Inchid pc-ul pentru ca nu mai pot sta pe scaun, nu ma lasa bebe, imi da cu piciorul in coaste
. Si in plus, e prea cald...

Mariuk
32+
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am pus 3 poze cu hainute crosetate in album. Mariuk 32+ |
Foarte frumoase sunt , cat costa ?
Burtica de
36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna burtici Ce vesti frumoase pe aici FELICITARI CLARY ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!! SA FIE BIANCA SANATOASA SI FRUMOASA SI MAMI SA SE BUCURE DIN PLIN DE EA ![]() ![]() Noi am fost la eco astazi , 1810 g ,nu a vrut nici acum sa isi arate fata , era cu nasul bagat in placenta , este mai mare decat sarcina cu 6 zile si... ce m-a ingrijorat este ca ne-a spus ca are port de sange din ombilic atipic ,,,practic sangele am inteles ca ar trebui sa mearga la ficat si sangele sa se duca in cele doua vene stg , drp ulterior si la noi practic cordonul ombilical se interpune intre cele doua vene .... ![]() Mi-a spus ca este doar atipic nu si anormal .... nu stiu sunt cam bulversata , fetelor care va mai pricepeti stiti mai multe despre o chestie ca asta?/? ![]() ![]() ![]() ![]() Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s + Martie-Aprilie |
Oana, nu stiu ce sa iti zic, dar, dc dr nu s-a ingrijorat, pb ca este bine. Nu ai cui sa mai ceri o a doua opinie?
Pup si nu te stresa, ca este bine, sigur.

Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
sabu_dk spune:
FELICITARI CLARY!!! Bine ai venit, Bianca, sa cresti mare si sa o faci pe mami mandra, mandra, mandra!
Office, wow! Prima mea zi de concediu de maternitate e 23 august si tu te pui pe nascare. Cat de tare imi incep eu concediul. Un pic mai e...
Felicitari pentru toate rezultatele bune la eco - nu vreau sa numesc pe nimeni, caci s-asa sunt uituca de felul meu, insa de cand sunt insarcinata si mai si...
V-am pupacit 

Sabina,
34+ cu
Nicklas
sabu_dk spune:
Am pus si eu pe picasa, in albumul meu cateva poze cu mine si sotul. Si bineinteles, the first son - bebe doggy Clyde
.
Sabina,
34+ cu
Nicklas
Alina_feier spune:
Wowwww dar ati avut spor la scris nu gluma.....si bineinteles vesti bune cu bebei
Felicitari CLARY
, refacere rapida si BIANCA GABRIELA bine ai venit.
Alina
32+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
sabu_dk spune:
Parca ramasesem restanta cu un raspuns pentru maya (din Danezia): da, iti da statul bani. Insa depinde la ce te referi?... Ca exista mai multe categorii.
De ex, la mine se vor aplica: primele 26 sapt de concediu vor fi platite integral de stat si de banca la care lucrez (12 sapt statul, 14 banca), iar restul de 24 pana la 50 saptamani voi lua unemployment money care vin de la stat si nu e chiar asa de rau. Si in plus, pe langa toti astia vom beneficia de 17.000 DKK/an. Plus, din cate am inteles (sotul stie mai bine) sunt reduceri la Skat cand ai copil.
Sper ca nu te-am confuzat si mai rau
.
PS - Scuze la celelalte fete ca asta e un subiect total off-topic. Maya, daca vrei, putem sa vb mai multe pe PM.
Sabina,
34+ cu
Nicklas
Alina_feier spune:
Felicitari fetelor care azi au schimabat semnatura (si noi am schimbat-o azi) si de asemenea felicitari fetelor ce si-au vazut azi comorile....si noi o sa mergem maine la dr........si tot maine e ultima zi de lucru...nu mai pot abia astept.
Alina
32+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
simona24 spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk Am pus si eu pe picasa, in albumul meu cateva poze cu mine si sotul. Si bineinteles, the first son - bebe doggy Clyde Sabina, 34+ cu Nicklas |
ce burticutza sportiva!
iti sta f bine in rosu!
simona
cu
matei 32+