Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

SA O AJUTE DD PE NIKE SA SE FACA BINE SI SA POATA AVEA GRIJA DE BB SEBASTIAN

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ano parca prea vedem peste tot baieti in albastru si fete in roz...de asta am zis sa mai schimbam. da' daca se vrea revenim la albastru

office te-am trecut pe prima pagina. la fel si simona.

office eu cam stiu pe cat da' prefer sa mai astept pana fac anuntul. macar sa intram in septembrie

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

WOW!!!!!!!!!
PENTRU CLARY! Sa fie bebe Bianca sanatoasa si jucausa!
sa fie Nike bine si sa isi revina cat mai repede!
Ce frumos ca unele v-ati vazut bebelusii la eco...eu merg abia la inceputul lui septembrie la un nou control.
Am vazut si pozele noi. Frumoase burtici! Eu nu am reusit sa fac poze desi azi am colindat putin prin oras si am avut aparatul foto la mine...in schimb am poze cu noi hainute crosetate de soacra-mea. O sa le descarc si voi posta in album.

Mariuk 31+

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnatura!
tuturor cu semnatura schimbata azi. Maine dam celor ce o schimba maine si tot asa pana la nasterea comorilor...

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

multumiiim!!!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna burtici
Ce vesti frumoase pe aici FELICITARI CLARY !!!!!!!!!!! SA FIE BIANCA SANATOASA SI FRUMOASA SI MAMI SA SE BUCURE DIN PLIN DE EA

Noi am fost la eco astazi , 1810 g ,nu a vrut nici acum sa isi arate fata , era cu nasul bagat in placenta , este mai mare decat sarcina cu 6 zile si... ce m-a ingrijorat este ca ne-a spus ca are port de sange din ombilic atipic ,,,practic sangele am inteles ca ar trebui sa mearga la ficat si sangele sa se duca in cele doua vene stg , drp ulterior si la noi practic cordonul ombilical se interpune intre cele doua vene ....
Mi-a spus ca este doar atipic nu si anormal .... nu stiu sunt cam bulversata , fetelor care va mai pricepeti stiti mai multe despre o chestie ca asta?/?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Office, wow...felicitari!Indata o sa ai in brate minunea...

Ana 25....

Nike, sa te ajute Dumnezeu...sa treci peste toate sa te poti bucura de minunea voastra!

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Am pus 3 poze cu hainute crosetate in album.

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Office, sa-ti traiasca bebelinul, ce maricel e . oof, Nike, sper se termine odata toate problemele si sa se faca bine sa-si creasca linistita bebelusul

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ana, iti multumesc frumos!

Klarisse, Crina, chichiutza

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 31+ AMR 8

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput