Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
oanka80 spune:
castelana cu adanca durere in suflet iti transmit si eu condoleante. suntem alaturi de tine, sa fii tare si Dumnezeu sa o odihneasca in pace
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Dianami spune:
Castelana, condoleante!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
oanka80 spune:
fetelor dragi, noi cred ca suntem ultimii iepurasi fara dintisori. cam la toti bebeii citesc ca rasare cate un dintuc, dar la noi..... nimic momentan. ea roade tot ce prinde de la 2 luni, cand isi baga pumnisorii in gura, face bulbuci de scuipici dar nu exagerat, asa ca probabil mai avem de asteptat
Dinami ai mare dreptate referitor la consumarea drojdiei pt combaterea caderii parului. cam de 2 saptamani mestec si eu dimineata si sincer observ din ce in ce mai putine fire de par pe perie. succes la vanatoarea de soricei
stiu ca ne facuse ellanik un rezumat al unei carti scrise de o elvetianca. tipa recomanda sa ne obisnuim bebeii cu apa calduta si mai rece pe picioruse si ma gandeam la Maria mea care e din ce in ce mai ghidusa. noi o spalam in chiuveta atunci cand schimbam pampersul. in primele zile statea cumintica si analiza tot ce facem si facea niste ochi mari (mai mari decat ii are ) atunci cand schimbam usor temperatura apei. acum e atat de nastrusnica incat atunci cand mergem la chiuveta pt spalat deschide si inchide singura apa. ii sticlesc ochii cand vede bateria lucioasa . prinde cu manutele tot ce prinde, intinde mainile la fetele oamenilor.
ieri, am reusit sa ne intalnim cu mamica AMI impreuna cu iepurica Irina, un copilas dulce foc si cu zambetul pana la urechi. ne facem timp si mai punem de o intalnire la umbra copacilor
oanka80 spune:
revin sa va spun ca aseara am visat ca ma aflam pe plaja din Maldive(NAFI multumim de poze, cred ca ati petrecut ca in paradis ). ne pregatim si noi sa facem o escapada in turcia, am putine emotii pt pitica mea, dar e un copil cuminte si sigur ne nescurcam. am de carat termosuri, oale si legume, dar asa e cu diversificatul asta .
mai declar ca avem in sfarsit un bebe ce face kaka normal(2-3 ori pe zi), chiar daca parea normal si inainte(o zi da, una ba) eu tot ma gandeam ca nu e bine daca nu face in fiecare zi.
am schimbat laptele,am trecut de la Nan la Aptamil de la Milupa caci mandra noastra face figuri si refuza lapticul. papa mananca, ceai bea, dar la lapte face ca trenul. am schimbat lapticul, dar mofturile au ramas. ce sa ma fac sa pape si ea laptic? adunat intr-o zi bea cam 300, max 400 ml si e f putin
nibi_niki spune:
Multumim petru urarile de ieri.
Annya sa iti traiasca baietelul
Oanka stai linistita ca nici Maria nu are nici un dintisor si nici nu da semne.
Am admirat poze cu iepurasi frumosi:Ianis,Veronica Joy,Briana,si cucuietele Ioana si Iustina
Castelana,condoleante
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Bumbitza spune:
Buna ziua fete dragi
Erina, Ami, Nafi Dintisorul din dreapta, jos
Castelana, condoleante Imi pare tare rau ...
Dianami, bine ai revenit Mi-era dor de sfaturile tale I-ai venit de hac soricelului? :))
Azi comand umidificatorul ala, sper sa fie bun ca de scump e destul.. Va povestesc eu dupa in caz ca sunteti interesate, ca vad ca nu are nimeni asa ceva.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
freedelia spune:
Salutare gagici -- azi am mers iar la inot, apoi la joaca, la dinner cu Daddy si acum ne-am imbaiat si in pat cu noi!!!
Castelana -- imi pare foarte rau, mai ales ca nu a apucat sa isi cunoasca nepotul... condoleante!!
Yaia -- tipul cu prezentarea despre probiotice nu vinde nimic, e doctor, a adus sa gustam iaurtul facut de el acasa pe care il da copiilor lui. Probioticele nu se extrag din lapte, ele sunt bacterii care se fixeaza pe mucoasa intestinelor noastre. Ele se transporta la rece, cu grija, etc, deci e normal ce a zis el ca nu rezista sa le lungesti de la un iaurt la altul...
Nafi -- am citit in sfarsit povestea nasterii tale, foarte frumoasa... mi s-a facut dor de perioada sarcinii, nu de sarcina in sine, care a fost groaznica, ci de asteptarea unui nou bebe, toata anticiparea, apoi nasterea, prima zi cu bebe acasa... e frumos... sper sa mai trec macar o data prin asta...
Apropo, ma intreb care dintre noi o sa ramana prima insarcinata din nou. Facem pariuri??? Eu pariez pe Greenfrog, Asteropi sau Bumbitza hahaha...
Va pup si ma bag cu sotul in pat la un pahar de vorba si la nani.
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
child spune:
Salutari de la Brasov!
Tocmai a tras o rapaiala, dar aerul tot incins e!
OANKA nici noi nu avem dintisori, tot asa, de vreo 2-3 luni tot salivam, rontaim, dar dintisori ioc!
Dar mai bine, zic eu, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine (mai ales pentru sanii mei ).
DIANA eu am luat chamomilla ch 9, oare e bine? Am citit ca se pot da 5 granule la concentratia asta.
Inca nu am ajuns la homeopat sa intreb. Voi ce concentratie folositi?
BUMBITZA pe mine ma intereseaza umidificator. Sa scrii ce iei si daca esti multumita!
Vorbeati despre diversificare.
Eu acum ma tot documentez si am ajuns la o singura concluzie: fiecare face dupa cum simte!
Eu o sa incep peste vreo saptamana cu piureuri de fructe, vreau sa le prinda cat mai mult pe acestea, de sezon.
De legume va beneficia de la soacra din gradina, legume bio si in septembrie este numai bine, avem la legume...numai sa ii placa!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Nafi- da cat de calda era apa aia ?? Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
eh..fiecare cu pasarelele lui! mie imi place sa fac baie cu apa cat mai fiarta!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)