Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
ami_84 spune:
Abia am reusit sa adorm puiul... Raportez bebe plangacios azi. Nu a mai fost asa de multtt! Cred ca-i din cauza dintisorului doi, care da sa sparga gingia.. astfel nu-mi explic. Nici linguritele de papica pe care i le-am dat azi nu le-a vrut.. mai mult a scuipat.
Oana multumim de complimente. Si tu si Maria sunteti niste dragute!! Si desigur, ne mai vedem. Mai vorbim..
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
briza_marii spune:
Noi am avut noapte infernala, cea mai proasta de cand s-a nascut bebe. A plans toata noaptea..ba uneori pur si simplu tipa cu ochii inchisi, si nu reuseam sa il linistesc si nici sa il trezesc. Si ca totul sa fie si mai aiurea, pe la 10 aveam o intalnire legata de munca la care trebuia musai sa merg...asa ca am bagat un nes si o cafea..si acum cui ii e rau si ii tremura mainile?!
Castelana nici eu nu stiu ce as putea sa iti zic, nu imi gasesc cuvintele sa imi exprim regretul pt pierderea ta..mai ales ca nu a apucat sa isi vada nepotul
Child si eu am luat chamomilla tot de 9. Eu am zis ca ii dau 3granule de 3 ori pe zi, numai ca intre timp imi tot stranuta ca un pisoi, asa ca l-am bagat pe oscillococinum si am oprit chamomilla ca nu stiu dc am voie sa le dau pe ambele.
Mai vroiam sa zic ceva dar postul Castelanei m-a bulversat rau..
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Dianami spune:
Bumbitza, . Cu tine am ceva de vorbit. Si cu Gaby, ca v-am lasat balta .
Am pus lipici prin colturi, unde nu ajung copiii. Daca in 3-4 zile nu prind nimic, inseamna ca l-a papat pisicul iscusit.
Delia, eu pariez pe Oanka . Tare as mai vrea si eu un bebe .
Child, e bun CH 9. Noi am folosit CH 7, 3 bobite de 3 ori pe zi, cand au erupt dintisorii. In perioada de dinainte de eruptie, cand am vazut gingia umflata si el era cam agitat, i-am dat 3 bobite seara (cred ca vreo 6-7 zile).
Briza_marii, nu trebuie sa intrerupi Chamomilla, nu interactioneaza cu Oscillo.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andra_s spune:
castelana stiu ca nimic nu iti poate alina pierderea mamei , imi amintesc cat de frumos vorbeai despre dansa, ce caracter deosebit avea ... sper sa fii puternica asa cum esti de obicei si sa poti umple golul ramas cu bucuria din ochii lui cezar
bumbita faceti cinste pentru primul dintisor
erina, nafi, elba, miria, niki, multumim pt complimente
diana imi era dor de tine si de sfaturile tale, pls, ramai pe baricade, cu toate ca te inteleg ca nu ai timp de forum cu 3 pici
gaby ceva dintisori la joy de-i asa maraita?
oanka noi de la 4 luni si jumatate roadem, balosim, strange intre gingii tot ce prinde, apoi pe la 5 luni si jumatate dr ne-a zis ca acusi-acusi ies la iveala ca se simt la mana tare bine ... dar peste o sapt facem 7 luni si dintzocul tot se lasa asteptat, dar mie imi convine ca nu capseaza tzitzi
child sufla-n nori sa coboare pana la mine ca mi-e dor de-o rapaiala, o sa ies desculta-n curte sa ma faca ciuciulete
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Tare as mai vrea si eu un bebe . [b] [b]Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Doamne ce curaj ai sa te gandesti la bb4
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Bumbitza spune:
Maraita rau e si fii-mea :( Si n-a dormit nici ea bine aseara..nu stiu de la ce i se trage. Nu papa bine, iar figuri la san, nu doarme bine...parca vad ca iese si al doilea dinte asa rapid
Dianami, nu-i niciun bai zau! Mi-am dat seama ca esti tare ocupata, data viitoare
Child, incerc sa iau un umidificator de la Nscessity, tot caut ca se pare ca nu prea il mai au pe stocuri, dar am auzit ca-i f bun. Iti zic daca asa e.
Fug la fetita maraita
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
oanaiacovita spune:
Fac capitol!!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s child sufla-n nori sa coboare pana la mine ca mi-e dor de-o rapaiala, o sa ies desculta-n curte sa ma faca ciuciulete |
ANDRA nu mai am in ce sufla . Au fugit norii asa cum au venit, de fapt a fost ploaie cu soare .
DIANA multumesc, cred ca tot asa o sa-i dau, poate totusi 2 granule in loc de 3.
BRIZA nu cred ca remediile interactioneaza, poti sa-i dai oscilo si chamomilla linistita.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Continuam discutiile despre iepurasi dragalasi
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...