Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
greenfrog spune:
suntem si noi pe aici, va citesc din urma, sunt inca la cap 38.
andira azi avem programare la dr cristea la medicover.
eu am intrebat cu sportul, multumesc Dianami,Erina,Yaia!
miria frumoasa casuta, mi-a placut mult livingul si livada, aveti ceva productie de fructe! mai pus si eu cateva poze pe contul comun.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
nafi spune:
ANDIRA - ai PM cu link-ul ptr poze
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog Noi balosim la greu dar dintisor ioc! mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Si noi, si noi...
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
sensibila spune:
GabyHila – hihihi
Foarte misto scaunelul galben sau ce e el. Iti seaman bine Joy
Briana si Joy – 2 bebeluse pufoase si frumoase
vladimirescu – ms mult. Insa cea mai mare problema a mea e ca daca ma supar se vede instant nu pot sa disimulez. Ca sa nu mai zis ca daca ma enervez tare si imi vine sa plang nu ma pot abtine si nu ma pot ascunde. Si mor de ciuda , cateodata ma apuc sa plang de ce ma supara si apoi plang de ciuda ca nu ma pot opri sima vede lumea. Bine asta sa nu intelegeti ca plang mereu, o data la nu stiu cat timp cand se intampla ceva ce imi afecteaza mie sufletul.
Si tu esti simpatico si mai ales plina de sfaturi utile.
Eu nu apuc intotdeauna sa comentez tot ce as vrea .
Castelana - sincer imi pare rau ! nu exista cuvinte sa tea line, dar sunt convinsa ca micutul Cezar o face si iti mai smulge cate un zambet !
andira – multumim frumos de compliment. Si voi sunteti frumosi
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nafi spune:
BUMBITZA - felicitari ptr primul dintzisor! unde i-a iesit?
Vad ca deja avem multi iepurasi dotati ptr rontzait!
Si al meu cam baloseste de ceva timp. trebuie sa-i pun permanent o bavetica la gat caci altfel e ud pe piept tot timpul si risca sa raceasca asa!
GREENFROG - si eu am inceput fitness-ul de vreo luna. am fost de 4-5 ori pana acum dar abia ultimele 2 sedinte am facut mai serios si am inceput si abdomenele. Eu am vrut sa-mi fac si masaj de relaxare caci ma doare spatele de cand Ricky s-a facut cat un tauras dar mi-au zis la salon ca e interzis in timpul alaptarii caci se elibereaza multe toxine si ajung in lapte si implicit la copil...asa ca m-am lins pe bot de masaj!
VLADI - bafta la dentist!
Povestea lui Ricky
Erina spune:
Referitor la caderea parului, eu vreau sa incerc reteta cu galbenus de ou, sper sa mearga. Diana zice ca se opreste tot cind vrea dar ma sperie, macar e blond si nu se vede prin casa...ca dupa sarcina cu Daria la baie ziceai ca e matasea broastei.
Ca tot zicea Vladi, chiar aseara mincam un porunb fiert si mi s-a rupt o bucata de premolar-asta din micile neajunsuri ale sarcinii.
Vreau si eu sa verific si sa repar totul dar cind voi reusi sa ajung la o clinica din Bucuresti-nu dau nume dar i-au facut sotului o lucrare exceptionala.
Na ca am devenit nostalgica dupa oras. Va las si voua. www.youtube.com/watch?v=yPS0PGBsV8I&feature=channel" target="_blank">Radio killer-Be free.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sper ca nu credeti ca nu stiu ca se scrie porumb. Cnd sunt pe graba fac de-a typos si nu am timp sa le editez...
Dupa-amiaza frumoasa!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Sper ca nu credeti ca nu stiu ca se scrie porumb. Cnd sunt pe graba fac de-a typos si nu am timp sa le editez... Dupa-amiaza frumoasa! ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David lasa ca daca tot ti-a rupt o bucata de dinte merita sa-l pedepsesti si sa-i zici "porunb" nu va zic ce-am facut eu cu ceva ani in urma cu tratamentul ptr par! am uitat ca e doar galbenusul si am pus si albusul si va inchipuiti ce era in capul meu dupa ce-am dat cu apa calda si s-a fiert albusul! L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Povestea lui Ricky
honeybaby spune:
Nafi- da cat de calda era apa aia ??
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna