*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia cat esti de calma si echilibrata, imi place mult atitudinea ta.

Gynie felicitari pt kg in minus si pt muffins, arata super, deh iti permiti acum.

Manu ce gemenasi precoce ai tu acolo. Cu aruncatul biberoanelor pe jos mai bine ii ignori, e doar o perioada, o sa treaca. Poate ii distreaza zgomotul, poate reactia ta, poate chiar le face placere sa vada cum zboara obiectele aruncate. Ce multe cuvinte stiu si ce propozitii fac… Eduard repeta orice cuvant pe care-l aude aude dar nu stie ce inseamna sau in ce context sa-l foloseasca. Are si el un cateva cuvinte acolo si noi lesinam de bucurie cand scoate ceva nou. E o perioada tare frumoasa.

Cami multumesc de raspus. Am experimentat si eu somnul cu Eduard 2 nopti cat s-a simtit rau si intr-adevar e cea mai dulce experienta. Nu ma mai lua somnul atat ma uitam la el si-l admiram si-I ascultam respiratia, il inveleam si il mangaiam. Din pacate asta nu poate continua, mai ales ca va trebui sa alaptez noaptea. Saptamana viitoare ii comandam lui Eduard patul, sper sa-I placa.

Oceamborn vacanta placuta si multa sanatate piciului.

Brie ce-am mai ras la faza cu rama, nu m-am prins la inceput.

Criss felicitari pt olita. Foarte curatica Sofi

Daniela ce gene lungi are Tea, si ce se concentreaza ea acolo. Nici mie nu mi se pare slabuta.

Ma bucur ca va place numele care l-am ales. La inceput ne gandeam la Robert, apoi ne-am razgandit si Alexander ramane. Destul de greu sa alegi un nume.

Adriana w32+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

criss, buni nu e chiar atat de tanara dar nici batraioara. are 55 de ani, dar are gena buna, sper sa-i seman. diferenta intre mine si mama mea sunt 23ani si 7 luni, iar diferenta intre mine si Brianna sunt fix 23 ani si 7 luni. o alta coincidenta este ca eu si fratele meu si Androniki suntem nascuti pe 22, sotul pe 2, iar parintii mei amandoi pe 19.
la fel cum face Sofi cu manutzele si Androniki si isi roteste ochii de jur imprejurul camerei ca sa mai gaseasca ceva de catarat, de sarit de pe vreun scaun, canapea etc.
aleinad, macar in poze sa para asa cuminti
cherie, super bine ca ai reusit cu Alex cat de cat sa renuntati la scutec.felicitari! dupa ce am citit mai devreme ce ai scris, am zis "hai sa fac si io o incercare".... la 20 min a venit in bucatarie disperata si uimita si mi-a zis "puuuu....kk, pisu" wooowww mi-am zis, e clara treaba tre sa ma duc sa caut locul. dar mi-a aratat ea unde s-a dus si a facut. isi daduse fata si chiloteii jos ca sa stea linistita.....erau ambele "feluri" in mijlocul covorului la ea in camera. .....i-am pus scutecul, si maine e o zi.
cameliam, de ce ai tuns-o periuta? de caldura? am vazut in poza in care o tineai in brate ca avea un par destul de des.mi-a placut mult poza de pe scari, are o privire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Gynie felicitari pt kg in minus si pt muffins, arata super, deh iti permiti acum.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

nu stiu daca mai pot intra wee asta.

otilia, nastere usoara, tin pumnii sa fie bine

va doresc la toate un wee cat se poate de racoros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, calmul si energia ta sunt un exemplu pt mine si un izvor de putere. Jos palaria! Sunt f atenta la telefon, mai am o prietena care trebuie sa nasca zilele astea, asa ca astept 2 sms-uri, de la o fetita si de la un baietel. Si tot primesc mesaje, tresar, fug si citesc, offf, ambii beeblusi se lasa asteptati.

Luni plecam la mare si incerc sa fac si eu curatenie ceva mai consistent. Asa ca muncesc de azi-dimineata, chiar cu spor, am profitat de canicula si n-am mai iesit in parc, deci timp am avut.
Doar am citit in viteza, n-am vazut poze, of, sper sa recuperez in curand.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mai pun o data linkul cu poze: http://community.webshots.com/user/biancasg

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Da, transpira mult mai ales pe masina si noaptea si cum s-a anuntat o vara foarte calduroasa si ea e inca suficient de mica sa nu aiba probleme de cochetarie am zis ca e mai usor asa pentru toti. La anul nu cred ca ma mai lasa ea s-o tund .

Intr-adevar are parul destul de des, insa acum parca e mai zdravan firul, i-a priit tunsul si din acest punct de vedere.

Citat:
citat din mesajul lui brie
cameliam, de ce ai tuns-o periuta? de caldura? am vazut in poza in care o tineai in brate ca avea un par destul de des.mi-a placut mult poza de pe scari, are o privire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Stiam eu ca mai am poze de vazut sunt niste scumpi cum se joaca ei impreuna la nisip.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Mai pun o data linkul cu poze: http://community.webshots.com/user/biancasg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Camelia, si eu "ratasem" linkul tau cu poze, noroc cu mesajul lui Brie. Alexandra e o scumpa, cel mai mult imi place in poza de la nisip, am eu o slabiciune pt copiii care se joaca cuminti la nisip... spre deosebire de ai mei. Numai la mare au fost cat de cat de inteles si nu au aruncat cu nisip in altii...

Criss, am uitat ca n-am raspuns: nu am fost la Eforie, ci la Neptun-Olimp.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david a avut CRP-1.3..deci fff mic....
este bine acum....se uita de dimineata pana seara la CLUBUL LUI MICKEY MOUSE....este mare fan....ii spune:MA MAU....i-a luat tati o jucarie de plusMICKEY SI O IUBESTE enorm...o pupa o ia in brate....la spital a dormit cu el in brate....sperietura a fost fff mare.....eu de cate ori inchid ochii il vad pe david fara vlaga....

sa trecem peste asta: din vocabularul lui amintesc: MAMI, TATI, NANI, TATAI, MIMI (MAMAIE), PAPI (CATELUL NOSTRU), APA, ATE (LAPTE), ATU/ATA(ALTU'/ALTA), TUTU, PIPIC (PUPIC), ETITITI (ETICHETE),POU (PLOUA), BABO(BRAVO)...SI MAI SUNT...DAR IMI SCAPA ACUM.....

CU PUZZLE...nu prea se joaca...ci cu masini, masinute, trenulete....si evident MA MAMAU....STA SI O ORA CU OCHII LA DESENELE CU MICKEY....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 12+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput