*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 9

bebecris spune:
http://community.webshots.com/album/578351008LStHbw
AM PUS SI NOI POZE NOI DE LA MINI EXCURSIA LA SINAIA...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
si
12+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

eliza_cri spune:
seara buna
buei lume va vad tare happy inseamna ca nu ati primit banii ptr cic luna asta o sa aveti un soc ....si fiumiu cand veni postasul chiuia de foc nu alta parca stia ca ne halira guvernantii din banet...si cand ma gandesc ca din dec o sa primeasca decat acei 40 ron in locul celor 200 ma ia cu batbaturi nu alta de parca copil se creste cu aer...in alta ordine de idei mersaram si pusa tata ion cerere de deconectare de la tv, net, telefoane fix, mobil ...deci de ziua mea o sa raman fara toate aceste facilitati interesant cadou de ziua mea
..lasa bre sa fim noi sanatosi sa ajung cu bine la termen ca ne-om descurca de salariu lu tata ion de 750 ron cu aproximatie si cei 620 cic ai lui je....
nu bagati in seama supararea pana maine imi trece da asa injur la ai de prin scaunele alea confortabile...
oti abi astept sa ansti parca prin si eu curaj la mai mare
manu domle arata bine gemenasii zau de nu si se comp[orta fte bine..la faza cu biberonul cu apa pe afara pe strada..eu am aplicat tactica..acum s-a murdarit va trebui sa o lasam aici ca nu mai e buna..am mers n pasi la care copil cu ochii mirati la mine ceva genul 'da chiar o lasam' a plecat a luat-o a matait si de atunci nu a mai facut..deh asa mi-a venit pe moment sa aplic asta acum cateva luni...daca nu functioneaza mai bine iei mai multe surse de apa dupa tine zic si eu
aleinad e o dulce teodora imi place tare mult de ea ti-am mai spus pare tare delicata
mno mai vrusei a scri da aceasta bucata de neuron surmenata nu mai functioneaza
siluan
http://www.jurnalul.ro/stire-pagina-de-suflete/un-bebelus-de-6-luni-are-nevoie-de-transplant-551863.html22+
Cine doreste sa īl ajute pe Siluan poate dona bani īn aceste conturi, deschise pe numele Bota George Laurentiu, la sucursala Brasov Muresenilor a Bancii
UNICREDIT TIRIAC: SWIFT: BACXROBU, CONT LEI: RO81BACX0000005005204000, CONT EURO: RO74BACX0000005005204320.
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel
12.11.2008

aleinad.g spune:
Manumanu, Camelia, Brie, Darling, Eli Multumim pentru aprecieri! Da ... in poze pare bine, mai ales daca nu i se vad picioarele si coastele. Dar nu-i bai, crestem si asa.
Ocean, cum mai stati cu buza, a trecut?
Amalia, super ai transat problema intimitatii lui David si a caietelor lui. Si, mai ales, Luca e un ascultator. Teodora de cate ori a scapat in caietele sau cartile lui Bogdan a facut ravagii.
Olivia, stai linistita, nici Bogdan n-a mai baut lapte de la o varsta cumplit de mica si pana acum n-a avut niciodata probleme cu calciul.
M-am uitat si eu la multe poze cu cozonacei frumosi:
frumusetile rare ale Berthei, mi-a placut mai ales fotografia in care dorm impreuna.
pe cretulinul Ale de Cheri, vrednic nevoie mare.
pe Dimitrie cel serios, la scaldat; Eli arati tare bine ai grija de tine.
iepurasii roz ai Otiliei, doua picaturi aproape identice. Otilia, daca nu nasti pana maine dimineata iti urez sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa te bucuri din plin de printesa Iulia alaturi de surioarele ei. (eu plec in weekend, din pacate nu mai pot intra)
puisorii lui manumanu, tare incantati de apa si nisip.
soferita frumoasa a Cameliei
Sper ca n-am sarit pe cineva, daca am facut-o, imi cer scuze, n-a fost cu intentie, trageti-ma de maneca.

Otiliav spune:
Eu astept sa adorm sagetelele si ma duc iar pe capul astora la spital. A inceput sa curga si ceva sange dar am sunat la spital si au zis sa mai stau pe acasa o ora doua daca nu e hemoragie serioasa. Contractii tot n-am asa ca mai mult ca sigur nu ma opresc la spital, iar ma duc singurica cu masina pe autostrada . Sper sa gasesc o moasa mai draguta ca cea de data trecuta.
Adriana, Bertha, n-am de ales ce sa fac.
Ma duc cu Elisa la nani, va pup si va multumesc de asa sustinere !
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Amalia spune:
Otilia sa ai o noapte usoara si sa gasesti o moasa de treaba! Condu cu grija!
Jos palaria mami, esti un exemplu de calm si optimism pentru mine! N-am intalnit asa om echilibrat!

Printesa01 spune:
oltilia,
haide, sa fie bine.
usor si rapid, da?
da un sms la oricine, ca stau si pazesc forumul
mimeaza si tu contractii sa te tina aia acolo, ca tu nasti pe autostrada!
te imbratisez mult, mult, mult

Darling_ spune:
HAI OTI!!
Alra multu de info si bine ai revenit
Adriana w32+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)

cherieactiv spune:
si io am intrat sa bag un ochi...hai otilia!!!!!!!!
iete cine aparu...nu ti-e rusine fa sa nu dai tu un semn atata timp??hai baga mare,povesteste ...
io am stat azi acasa toata ziua cu printul si am capatat ceva puteri, chiar aveam nevoie...facui si mancare, chiar si un tort ,ce bine e, ne-am jucat toata ziulica ,am vorbit,am invatat cuvinte noi...iaurt("aur")...
manu, am vazut poze ,ce copii dragalasi...ce dezmat pe plaja, cate jucarii...

alra spune:
nu a mai dat nici un semn, ma duc sa ma culc. iau telefonu cu mine. revin daca stiu ceva.
nu mi-e rusine manca-t-as, m-am educat sa nu mai imi pese de nimica