*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 7

aleinad.g spune:
Manu, ceva in genul in care au aratat fetele are si Tea. Numai ca eu am gasit la magazine de cartier variante mai ieftine intre 10-15 ron. Poate reusesc si eu sa pun o poza cu ele. Are cu animale salbatice, animale domestice, mancare, mijloace de transport. Mamaaaa,ce vorbareti aveti acolo!!!
Am fost in concediu, pe valea Simonului in Bran, Tea a fost tare incantata, s-a simtit foarte bine si n-a racit chiar daca am uitat-o in tricou la 19 grade si a stat cu manile pana la cot in toate paraurile pe care le-a intalnit in cale.
Brie, ma bucur ca ati avut sansa, rabdarea si perseverenta pentru a gasi un medic care s-o ajute pe Androniki fara interventie. Noi i-am facut la ambii ochi la 4-5 luni cu anestezie locala, imobilizata in scutece asa cum ne infasau pe noi cand eram bebei. N-am mai amanat atunci cand ne-au zis ca daca o mai lasam ajunge sa faca mai mare cu anestezie generala.
Sunt tare scumpe fetele tare , in poza par cuminti, cuminti.
Olivia, daaaa top model pe nervii mei ...
Ginye, felicitari!
Ocean, bebecris, sanatate multa puilor!
Criss, felicitari pentru olita. Daca spune las-o fara pampers, chiar daca mai greseste uneori, o sa-si dea seama si se va invata. Ai incredere in ea, chiar daca va trebui sa speli covorul la toamna.
Otilia, aici suntem, cu ochii pe tine. Si Tea s-a lasat asteptata, a venit cu 2 zile intarziere, chiar daca eu am avut burta lasata de la 7 luni si nimeni nu ma vedea la termen. Au personalitati puternice fetele noastre.

aleinad.g spune:
Am pus poze aici http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf
Manu, aici se vad putin puzzle-urile, e singura poza in care le-am gasit http://family.webshots.com/photo/2956660340104281140LEmqtZ

manumanu spune:
Daniela, Tea este superba! Arata foarte bine, chiar nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu greutatea!
Brie, chiar cuminte arata Androniki in poze! Stiu, si ai mei sunt la fel, par niste ingerasi, dar cand incep sa faca toate nazdravaniile...
Criss, super progrese cu olita ati facut!! Ce dulce e Sofi cu spalatul pe dinti, puica mica!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

cherieactiv spune:
waw fetelor, tot citesc despre cozonacei si raman masca...
manumanu...pai voi sunteti la level 5 soro!bravo!!unde ai pus poze?nu le-am gasit..
malinas...ce maricel imi pare david...
lauramiron,am vazut poze,vai ce crete si cati e asa durdulie, are niste bulaneee e o dulceata!!ce mult spatiu ai in curte, gardina...te invidiez....daca as avea spatiul ala la dispozitie, cred ca nu as mai pleca de acasa niciodata
,aa si felicitari pt afacere,ce-ti deschizi?
oceanborn,sper sa fie mai bine duracell si sa aveti un drum linistit pana acasa in ro si vacanta frumoasa ,noi poate ne vedem in curand la tine,macar o ora, sa ne cunoastem live,ar fi frumos..
aaaa...le-am cunoscut pe eva mirtha si husband...asa mai pe fuga ,ce sa faci,am ramas fermecata de toti 3!!!eva , nu mai zic...o papusica inteligenta foc, mirtha arata asa de biiiiiiiine, slaba ,prietenoasa,respectuoasa ,ce mai....sotul...de milioane...faina familie
brie...vazut poze, fetele tale au asa un charm...grecesc,ochii...parul briannei...
otiliaaaaaaaaaa.....noah???
olivia...david rules!
amalia,
darling,abia acum am vazut numele de la semnatura.....hihih...imi placeee
io...am renuntat la scutec pe timpul zilei,gata....asta numai in acsa, cand suntem afara il pun...am inceput sa il las numai in chilotel prin casa ca sa se aeriseasca saracul ale pe caldurile astea...nu face inca la cerere,ma anunta dupa ce face isprava,sau in timp ce face...dupa care isi cauta olita si se pune fericit pe easi mai face si acolo ceva ca e....musaaai,unde?in chilotei..
asta e ...am obs totusi ca ,de cand nu are pampers face progrese ...isi da seama mai bine de ce se intampla...
cu vorbitul...suntem in urma ...daca e atent si linistit repeta imediat si invata cuvantul...daca e mai zburdalnic si are muuulte chestii de facut,n-am nici o sansa....nu avem un vocabular ca multi dintre cozonacei...insa obs ca ce spune spune destul de corect ...garaj,apa,cola,bar(hahaaa, fiec are cu ce-l doare),balon(palla),blumain(blumarin, adica culoarea)cuvinte destul de simple in general...e un baietel cam in toate...sigur pe el...pana nu e sigur sigur de el...nu face..nu spune...cu manutele alea doua , ne uimeste, e in stare sa-si desurubeze singur portita aia de la bateriile jucariilor,ii dau surubelnita si i se ilumineaza fata ,toc poc...o fixeaza exact in punctul care trebe si cu degetele invarte si razvarte ...dopurile la sticle ,in cateva secunde sunt desfacute si puse la loc..e tare rapid in miscari si concentrat cand "lucreaza"...ne jucam mult cu lego...si acolo e pus pe rapid...
inchei pledoaria de om ..rapus ,la ore tarzii...
hai otilia!!!!

ginye55 spune:
Otilia treci la apel!
Sau nu te lasa Iulia?
Multumesc, felelor, pt felicitari!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

cameliam spune:
Azi m-am delectat cu poze:
Teodora de aleinad.g, subscriu si eu ca arata foarte bine Tea, o fetita delicata si deloc prea slabuta si dupa mine.
Androniki si Brianna de brie, doua fete frumoase, m-am indragostit de coditele lui Androniki.
David de malinas, cum papa el cu furculita de om mare.
Cretulinele Laureimiron, dulci foc! Imi place poza de la mare in care dorm duse in camera. Si mami arata foarte bine.
M-am distrat cu "terapia pentru ten" a Ioanei de bertha, Alexandra foloseste aceeasi reteta - probabil stiu fetele noastre ceva si ar trebui sa incercam si noi
. Iar Darius este un flacau in toata regula, imi place poza in care sunteti amandoi pe malul marii
M-am invrednicit si-am pus si eu poze cu cozonaca mea:
http://picasaweb.google.ro/113762095119853514284/18#

ginye55 spune:
Uitati aici ceva delicios!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=5
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Otiliav spune:
Neata!
Eu am dormit bine mersi. Ma duc cu Ana la gradi, e ultima ei zi la gradinita asa ca e cam agitata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Alexa.1983 spune:
Doamne Otilia...cred ca o sa nasti in somn....ca altfel nu are bebe cand sa-si faca loc in programul tau incarcat...cred ca zice "Acuuum, iesireeea....
frana...are treaba!..mai stam
..."
FELICITARI CATALINA...Recuperare usoara...