*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 6

oceanborn spune:
Manu, Th are tabla magnetica, ii place dar tot imi cere pix si caiet, i-am luat carioci ce se sterg cu apa si de pe corp si de pe pereti , din haine iasa la spalare.
Noi avem puzzle-uri de lemn, cu pestisori, animale salbatice si animale domestice. alea de carton , al meu sigur le-ar rontai.

BraveGirl spune:
Manumanu, m-ai lasat fara cuvinte. Nici nu mai zic nimic de Arianna,ca radeti de noi . Puzzle noi avem de la Melissa&Doug. Imi plac mult jucariile de la ei. Uite aici: http://www.ookee.ro/jucarii-lemn-melissa-a-doug/5982-melissaadoug---puzzle-lemn-in-relief-dinozauri.html
Brie, ce frumoase domnisoare ai! Sa-ti traiasca!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
27+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Olivia26 spune:
Brie, cat de frumoase sunt fetele tale dar nici mami nu e mai prejos, tu chiar ca pari sora mai mare
Manumanu, m-au dat gata Anatitia si Dadu
si frumosi si vorbareti gemenasii nostri scumpi! Bravo!
Laura, bine ai revenit si bafta multa cu afacerea! Pupam cretele.
Bertha, multu pt reteta
Criss, pupici multi iubitei
Oceanborn, ciudata urticaria mai ales ca nu a mai facut pana acum deci nu cred sa fie el asa sensibilos, cine stie de la ce o fi fost poate chiar de la vreo piscatura, pupam ochisorii lui scumpi.
Cherie, mai ia si tu o pauza, nu poti nici sa muncesti non-stop ca te epuizezi de tot.
Aleinad, bine ai revenit, ce scumpa e Tea, cred ca vrea sa fie top model.
Malinas, tare frumos e David, chiar ca barbatel
Ginye, felicitari pt silueta
Bebecris sanatate multa puiului si tie, uf ce sperietura.
Darling, sa stii ca asa e si la mine si sarcina mai grea si pe bebe il simt mult mai tare desi nu credeam sa se poata mai agitat decat david dar e placenta pozitionata posterior pe cand la dav era anterior...lasa ca ne scoatem parleala la nastere
. Si noi am mai luat o gramada de hainute ca nu ne-am putut abtine
. Sanatate multa Edului.
Oti, 3 zile , aici imi spusesera ca daca nu se da iesit dupa 12 ore ma baga in ceza de urgenta. Hai ca oricum nu cred ca mai sta mult gagica.

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Olivia26 spune:
Si David e fan puzzle, e printre putinele lucruri care il tin locului.
Noi avem tot asa intregi, cu animale, masini, litere, cifre. Are si din carton cate doua jumatati de animal pe care sa le uneasca dar mai mult le ascunde pe sub covoare

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

oceanborn spune:
Inca una si ma duc, pentru vreo 3 saptamani. maine nu prea cred ca mai apuc sa intru , nici bagaje n-am facut , casa o ia la fuga, vai-sh-amar si eu bantui acum pe forum.. la socul ce l-am avut cand l-am vazut azi dimineata sincer n-am prea avut azi chef sa mai fac nimic, l-am tot studiat.
Olivia, da e posibil sa fie ceva reactie alergica la piscatura de tantar(tigru) de asta turbat ce bantuie pe aici. doar pe genunchi i se mai vad urme pale, o sa pun poze cu el sa vedeti cat de urat a aratat azi dimineata, cand venim din vacanta.
Otilia iti doresc din tot sufletul sa ai parte de nastere usoara si de o bebelina dormicioasa , necolicoasa si sanatoasa!(o sa ratez cu siguranta nasterea, daca n-are loc in urmatoarele ore)

Olivia26 spune:
Oceanborn, chiar asa, drum bun si vacanta placuta, sa va relaxati.

Made in the Holy Land

manumanu spune:
Acum sa va scriu si din cele "negative": arunca pe jos cu mare satisfactie biberoanele/canutele, indiferent unde suntem (in casa, afara, pe plaja, pe strada) si nu reusim sa-i dezvatam deocamdata (ei stiu sa zica "poftim" - zic "potim" - si le-am spus ca dupa ce termina de baut sa dea biberonul si sa zica poftim... ti-ai gasit... fac o data si dupa aia iar le arunca); arunca multa mancare pe jos, mai ales ce nu le place; se imping si se lovesc; arunca lucruri pe scari
, uneori trantesc rau jucariile numai ca sa auda ce zgomot fac, cu riscul sa se loveasca si ei sau pe celalalt... Dintre toate, treaba cu aruncatul biberoanelor ma deranjeaza cel mai tare, pt ca uneori daca o fac pe strada, raman fara "sursa" de apa, ca se murdareste
. A trecut careva prin asa ceva?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

brie spune:
darling, oceanborn, olivia, manumanu, bravegirl, multumim de aprecieri
darling, nu facem schimb? si pe mine ma bate gandul numa' numa' o fi si la noi o rama in familie.tati ar fi in al 9-lea cer!
manumanu, woowww daca nu stiam cate luni au, juram ca sunt copii de la 2 ani jumate in sus. BRAVO, de 3 ori bravo! Cuminte Androniki?? M-ai facut sa rad cu lacrimi.......
bravegirl, si noi la fel. dar cand o incepe si ea sa vorbeasca, eu sunt vorbitoare, Brianna nu-si raceste falcile decat atunci cand doarme.......concluzia tati se va culca in fatza blocului, clar isi muta domiciliul cu atatea guralive in casa.
olivia, ce-l deranja pe el firul ala de par!!!! si cat de incruntat se uita ca nu scapa de el. interesant puzzle, o sa iau si eu. cu mare precizie le aranja acolo.
oceanborn,drum bun, concediu placut si stai linistita ca vor trece repede bubitele.

manumanu spune:
Multumim pentru aprecieri, fetelor! Toti cozonaceii sunt niste scumpi si se dezvolta toti asa de frumos!
Ocean, concediu placut!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

criss703 spune:
Oceanborn drum bun !Poate aveti chef de plimbare prin Deva pana pe 3 septembrie cand plecam la mare Pe mine ma intereseaza mult cum aratau petele lui Thomas deoarece Sofi pateste cam des cum ai descris tu :pete rosii intinse cu mijloc galben
dar la ea tin cam mult 1 saptamana iar la o glezna chiar i-a ramas semn (pielea e colorata ) , glezna chiar i se dublase de la umflatura
...acum are iar la amandoua gleznele
Brie ce fete faine sunteti ..inclusiv bunii tanara !Dupa ochi vezi la Androniki cum ca e gata de actiune
..avem si noi asa un exemplar acasa...cum se scoala dimineata incepe sa-si frece manutele ce sa mai " combine"
Aleinad nu am mai cantarit-o pe Sofi de cand a trecut de 10,5 kg (ca nu mai intra pe cantar ) ne-am multumit de cum arata si ca la inaltime creste vazand cu ochii ..in cativa ani ma depaseste
.
Malinas ce a crescut si David !E baietel in toata regula .Concediu placut si voua la munte .Bafta cu jobul !
Bebecris urata intamplare , acum e bine David ? Concediu placut si voua la mare fara evenimente nedorite !
Cherie mai ia si tu un timeout ca te strici de cap in ritmul asta
Lauramiron bafta in noua activitate aleasa !Poze cu fete crete ne mai pui ?
Gynie felicitari pt. kg. pierdute
Manumanu ce scumpi tre sa fie ei cand vorbesc unul cu altul
Otilia ...
Despre Sofi pot spune ca din iunie foloseste olita intens(uneori wc.)kk face doar la olita si anunta din timp cand o scapa iar in ultimul timp si "tisu" , la inceput si la pisu tot kk zicea cand facea iar dupa vrea cu disperare "ciupi-ciupi"= baita sau dus .M-a inebunit cu spalatul pe dinti (ma rog un fel de a spune) isi trage singura scaunul sa ajunga la chiuveta si striga "dintii-dintii ..nu pot (e greu scaunul) eu mic "
.De vorbit vorbeste in toate felurile si corect si stalcit si tipa cand nu are chef sa vorbeasca . Ce nu-mi place e faptul ca de vre-o 2 saptamani face crize cand vede ca plecam (eu mai ales) si o lasam cu bunicii
...ceea ce pana acum nu se intampla , asta mai mult de cand mai tot fac vizite pe la servici . Are si ea nervi cateodata cand nu o lasam sa faca ce vrea si arunca pe jos cu ce are in mana si tipa dar nu o tine mult .
AAA am uitat Sofi nu mai vrea sa tina pampersul pe ea , mai mult si-l da singura jos de pe ea ..bineinteles ca vreau sa renunte la el dar evident ca uneori mai trage cate un tisu neanuntat prin casa