Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, calduri in toata tara incep?? mamica fericita de 2+ si 11 + |
da, dar din astea mari de peste 38 de grade vor fi in Bucuresti Ce ma fac si eu si cupilu' pe caldura aia? cred ca stam in cada pana se increteste pielea pe noi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra happiness, tu ce mai faci? cum te mai simti? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+ Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Mie imi este tot rau si zilnic umblu in transa dupa supe crema, cu Andrei dupa mine.
E groaznic dar nimic nu imi prieste. Ca altfel orice maninc, vomit.
Mamica fluturasului Andrei si 11+
Happiness_4_us spune:
yasmi, eu nu risc indiferent ce scrie.
Asa scrie aici si la branzeturi, alea interzise, ca sunt pasteurizate, sau sunt facute cu lapte pasteurizat.
neh. lasa sa am eu constiinta impacata, ca tare greu e cand e puiul bolnav si nu stii incotro sa o apuci si unde sa gasesti raspunsuri la intrebarile chinuitoare care te macina.
Mamica fluturasului Andrei si 11+
bb_yasmi spune:
happy fiecare stie cum e mai bine pt el. eu una nu ma stresez cu astea. daca e sa te gandesti nu avem incredere ca branzeturile sunt pasteurizate, plus ce mai baga in ele... dar nici branzica naturala de la tara nu mancam ca iarasi e risc. eu una de ex prefer o branza de la tara sau o sunca de casa decat una din magazin.
si mananc din toate.
mamica fericita de 2+ si 11 +
danangie spune:
BB_YASMI felicitari draguta ptr bb!! Sarcina usoara pana la capat si bb mancacios!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)
Pozici cu noi
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui danangie BB_YASMI felicitari draguta ptr bb!! Sarcina usoara pana la capat si bb mancacios!! Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni) Pozici cu noi |
dana multumesc frumos. si tu ai 2 baieti minunati si frumosi. am tras cu ochiul intr-o zi la pozici...
mamica fericita de 2+ si 11 +
strumphitza spune:
Fetelorrrrrrrr..aveti mila si de fetele care nu locuiesc in romania, de cand tot vorbiti de dimineata de carnati si crenwursti ma tot gandesc la asa ceva si salivez, si eu nu am de unde cumpara asa ceva aici , nu ca in romania oricum...sunt alte minuni dar eu poftesc la alea romanesti
Hai ca a inceput ploaia tocmai cand eram gata sa ies din casa
Happiness si yasmi, multumesc ca ati intrebat de mine.
BB on board 7+
anamira spune:
Salutare burticutze!
Eu tocmai am venit de la scarbici (la propriu si la figurat) si am bagat repede o painica cu pateu si cu castraveti murati ca azi mi-a fost mai rau ca ieri si abia acum parca ma simt putin mai bine.
Pe scurt, dimineata cica am fentat WC-ul cu niste biscuiti da cand am ajuns la lucru am dat tot iaurtul si painica prajita Deci e mai rau, asa ca o sa imbratisez de acum inainte toaleta de dimineata ca sa n-am surprize la munca.
Fetelor azi au mers doar fulgi de porumb si un mar da asa chinuit in rest nik. Acum astept sa se faca cartofiorii piure sa mai bag ceva la ghiozdan ca cica ii foame Si asta repede ca de pa la 6 incolo iar mi-e rau.
Anita colega ea de suferinta pe unde esti, cum mai faci fata greturilor?
Cami_Antonia asa am patit si eu cum m-am apropiat de 6 sapt. cum da-i la rate. Zici ca am in permanenta rau de masina. Al meu face misto de mine si-mi spune sa-i zic din cand in cand sa opreasca Nu stie el saracul cat de rau este. Da il iert de data aceasta.
V-am
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 6+
strumphitza spune:
Anamira, scuze daca ma bag in oala si nu imi fierbe dar eu am citit in mai multe carti si online ca nu e bine sa mananci pate si ficat in sarcina deoarece contine multa vit. A si nu mai retin de ce nu e buna foarta multa vit A in sarcina...dar am retinut ca pate(de altfel orice fel de conserva) si ficat cat se poate de evitat.
Edit: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=136
Organismul poate depozita unele vitamine cum ar fi vitamina A,D,B12. In doze mari, unlele vitamine pot deveni toxice. Nu este recomandat sa mancati ficat sau produse din ficat in timpul sarcinii. Ficatul are cantitati foarte mari de vitamina A care, in cantitati mari poate determina malformatii congenitale.
BB on board 7+