Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
AllyLaur spune:
Roxy, vb serios?? Si mie mi-au iesit cateva pe fata....dar vrem baietel...
Ally , 7+
simonacip spune:
Heei eu la prima sarcina am avut o multime de cosuri...si a fost baietel. E intr-adevar hormonal cum spune ROxy. Si se mai spune ca la fata te patezi pe fata, esti buzata, etc...Babime..Eu zic ca nu e nici o regula
Eu sunt cam morcovita cu sv asta. De la 1 sept pleaca o gramada
Nu stiu ce va fi si cu mine...intoarsa dupa 2 ani, de abia 3 luni...cred ca-s prima pe lista. AM anuntat si de burtica tot azi, am primit sfatul asta, dar apoi am vazut raspunsul lui Marius de la legislative care spunea ca in cazul reorganizarii nu-s protejata...Deci nu stiu dc nu era mai bine sa nu fii anuntat.
Deci nasol, ma tot intreb ce va fi si nu-mi place deloc asteptarea asta...
Greturi am si eu si-mi trec doar ciugulind pe ici pe colo...Nu vomit insa.
Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
ally nu este musai asa. asa se zice dar nu-i neaparat asa.
simona
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
sdcristian spune:
simona daca te disponibilizeaza iti bagi imediat concediu medical de sarcina cu risc sau ceva, si cat esti in medical se ingheata disponibilizarea.
7 +
simonacip spune:
Merci Roxy, SdcristianM-am gindit si eu la asta sincer...Dar nu stiu ce sanse am sa primesc concediul asta cu risc...Dr mea este si in concediu sapt asta si nu stiu dc nu si cealalta...O sa vad, sper din suflet sa nu fie nevoie insa
dyadyazuza spune:
simonacip cum adica nu mai esti protejata in cazul reorganizarii?? ma bagi si pe mine in sperietieu am anuntat de cand aveam 5 saptamani
bun venit noilor mamici
+8
sdcristian spune:
legea te protejeaza sa nu fii data afara din cauza sarcinii. adica sa nu fie ceva personal
dar daca se fac disponibilizari si se desfiinteaza posturi nu esti protejat
7 +
anamira spune:
Seara buna burticutze!
In primul rand LA MULTI ANI Roxy, multa sanatate, fericire si iubire, iar la anul sa devii o mamica implinita si fericita.
Anita sa stii ca iar ne asemanam la partea cu mancatul. Nici mie nu-mi mai plac dulciurile si nu por sa le vad in fata ca mi-e rau Sa vedem ce bebica ascuzi tu acolo ca poate se aseamana
Fetelor ca venii vb de anuntat la munca, eu sincer prefer sa nu anunt decat dupa 4 luni. Cineva m-a sfatuit ca in cazul in care firma este in insolventa (ca si in cazul meu) sau mai pe intelesul tuturor in reorganizare atunci legea cica nu te ai protejeaza. Te pot da afara chiar daca i-ai anuntat si inca mai repede, iar daca nu-ti convine te trimit sa te judeci cu lichidatorul care este administratorul firmei pe toata durata insolventei. Stiti ca nu prea s-a auzit de firme care sa iasa din insolventa ci cam toate merg pe lichidare. Deci in cazul meu celmai bine e sa tac chitich.
Daca firma o duce bine mersi atunci stiu ca nu sunt probleme de genul si nu pot sa-ti faca nimic.
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 6+
simonacip spune:
Da, asa este. Eu oricum trebuia sa anunt pt ca la mine deja se vede burtica, nu mai sunt la prima sarcina, acum am muschii lasati, burta se vede imediat.
In cazul in care se va intimpla sa ma dea afara am sa-mi bag somajul si intru direct in CIC. VOi intra pe cei 8 mil, dar asta este, n-am ce face, mai bine decit deloc si macar imi merge si vechimea...apoi, peste 2 ani jumate oi vedea ce fac, se stabilizeaza poate si piata joburilor...deci nu disper, dar imi pare rau de situatie...
Mi-e tare greata azi si scuip intr-una saliva ca dc o inghit mi-e ca vomit...si urmeaza zile caniculare...deja drumul rosetti-drumul taberei cu troleul a devenit insuportabil,cred ca ma voi reorienta spre metrou pina la Lujerului...Suport greu caldura si greata in acelasi timp