Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello viitoare mamici

am fost la doctor azi pt eco si am plecat dezamagita. nu mi-a facut eco in schimb mi-a completat carnetul gravidei, m-a cantarit...etc etc.
mi-a dat de facut analize dar le fac joia viitoare pt ca maine plec intr-o mica vacanta in grecia cu iubitul meu si ne intoarcem miercuri. incrc sa ma mai relaxez ca numai la bebe mi-e gandul, timpul trece incet, simt ca inebunesc pana il vad asa ca pt cateva zile de vacanta, am de gand sa nu ma mai gandesc deloc la bebe/....decat cat sa-l protejez de rele

o zi buna doamnelor. sa aveti burtici frumoase si sanatoase

Mamica mandra a lui Dani si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

roxy eu sunt plina de cosuri pe fata, la sarcina trecuta la fel..oare din ce motiv? ce legatura are cu ?

fetelor durere de sani eu nu prea mai am, a aparut ceva greata dar usoara...cand va aud vorbind despre sarcini oprite din evolutie mi-e o frica!!!

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si 5+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!
Pe mine nu ma dor si nici nu m/au durut sanii, am avut o jena si s/au marit intradevar dar, nu ma dor.

va si ma retrag ca imi este tare rau si astazi

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna, fete dragi si harnice,

Ati scris asa de mult ca abia am reusit sa citesc. Bravo Fetele

In primul rand, bine ati venit, noi burtici! Sa aveti sarcina usoara si bb sanatosi!

Eu ma voi duce maine la eco de trim intai, dr meu pleaca saptamana viitoare in CO. Asa ca nu o sa am norocul de a afla sexul.
Mi-a facut planurile sa imi fac o programare la dr IOSUP, in sapt 12, asa ca voi veni cu vesti mari.

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +10
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Tocmai m-am intors de la medic. Mi-a prescris un antibiotic si ceva pentru alergie care cica e bun si pentru greturi si e recomandat gravidelor care au greturi deci nu e periculos pentru sarcina.
S-a uitat si in urechiile mele si erau complet rosii. Deci sigur a fost si o reactie alergica pe langa virus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multi ani roxy!
bun venit noilor garvidute!!

nici eu nu am cosuri,la Maria aveam cultura pe spate
pe mine nu ma mai doar asa rau sanii,cred ca era si cazul!

eu stiu ca dc un ecografist este bun si are aparat performant poate detecta sexul copilului de la 11s...stiu ca Herghelegiu a zis si de la 10s..mie Iosup mi-a zis la 14s si acum tot la 14s ma duc

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

Multumim pentru primire

Cris sa-ti traiasca fetita. Si pe noi ne sperie gandul acesta, mai ales ca am impresia ca nu mai reusesc sa fac fata...pana acum a fost mai bine ca am avut-o pe sora mea care a stat cu fata acasa cat eu eram la munca..dar pleaca la sfarsitul luni si trebuie sa duc fata la cresa...si atunci sa vedem cum o sa fie

Vad ca vorbeati de durere de sani..nu cred ca am...sunt doar cele de la alaptare, cand suge Stefi

Eu am greturi, multe, durere de cap..toata ziua am avut si cand am ajuns acasa am vrut sa scot fata si catelul la plimbare, dar mi-a venit sa vars si am renuntat...Acum vad ca e mai bine, dar durerea de cap persista...sa vad poate imi revin ca vreau sa o scot a plimbare.

La ginecolog nu am ajuns inca, toti sunt ocupati, chiar si cel cu care am nascut eu prima oara...tocmai pe 15 septembrie am gasit loc liber, asa ca am cautat si la alti, si am gasit la unul mai devreme pe 24 august...asa ca pana atunci astept.

Va dau si eu datele mele pentru listuta...

DN: 09.03.1985
UM: 20.06.2010
DPN: 27.03.2011 daca se schimba va anunt
Si mamica de printesa mica, Alessia Stefania 05.05.2009

Va pupic pe toate si va multumim inca o data pentru primire

Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

wmagnolia, sa te faci bine...si evita curentul. Imi pare rau ca te simti rau dar, toate trec...

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

multumim fetelor pentru primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cris85 nu te mai gandi la rele. stiu ca sunt momente cand te gandesti si la din astea, cred ca toate suntem asa. dar trebuie sa avem incredere si sa gandim pozitiv mereu.
cosurile sunt cica de la hormoni, dar se zice , si eu am si experimentat chestia asta( bine....nu-i batuta-n cuie si exista si mari exceptii, clar) ca daca ai cosuri pe fata ai fetita. acum poti sa n-ai si sa ai tot fetita. dar ma rog....chestii babesti.
si am mai auzit si eu de la alte mamici.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput