Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
roxy_s spune:
mandreeac, dinora, strumphitza, dyadya
mandreeac este normal sa vomiti asa, dupa cum am inteles. nu stii ca si eu cand am vomitat prima data tot asa am vomitat. ca v-am si intrebat atunci.
si eu am avut dureri de cap si ieri si zilele trecute dar nu stiu de la ce ca pe mine nu prea ma doare capul. poate de la tensiune, de la caldura.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
bulina_mica spune:
Si eu merg sapt viitoare la eco pe 17, abia astept, poate vedem ce e.
Voua fetelor v-a masurat colul uterin?
Nici pe mine nu ma mai dor sanii asa ca la inceput doar ceva vag...
Referitor la postarea mancarurilor mie mi-era folositor ca nu stiam ce sa gatesc si ma uitam la voi, imi faceati pofta si exact ce se scria pe forum aia mancam si io
Gravidutza fericita 11+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica Si eu merg sapt viitoare la eco pe 17, abia astept, poate vedem ce e. Voua fetelor v-a masurat colul uterin? Nici pe mine nu ma mai dor sanii asa ca la inceput doar ceva vag... Referitor la postarea mancarurilor mie mi-era folositor ca nu stiam ce sa gatesc si ma uitam la voi, imi faceati pofta si exact ce se scria pe forum aia mancam si io Gravidutza fericita 11+ |
Bulinuta mie mi l-a masurat si are 32mm..si dr a zis ca e cam scurt si o sa facem cerclaj..la tine cum e?
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 10+
Anita
dyadyazuza spune:
mandreac cred ca e normal ce ai tu. si eu am vomitat o singura data la fel ca tine, in plus mi-a zis soacra mea ca la sarcina nu vomiti ca de obicei resturi de mancare ci doar lichid din asta alb-galben-verzui
+8
roxy_s spune:
stiti ce ma bucura pe mine tare? ca nu mai imi ies cosuri ca la sarcina trecuta. mi-a iesit unul la inceputul sarcinii si ala a fost, altul n-a mai iesit. data trecuta eram plina, iesea unul dupa altul si din alea dureroase. acum nici unul
bulina_mica spune:
dorinut mie nu mi-a masurat colul si ma gandesc si eu ca ar trebui sa-i spun lu dr.
Gravidutza fericita 11+
roxy_s spune:
bulina sa stii ca nici mie nu mi-a zis cat este colul. presupun ca daca era prea scurt zicea.
cami_antonia spune:
roxyyyyyyyyyyy LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII
SA FII SANATOASA
SI SA ITI DARUIASCA DUMNZEU UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA TINEEEEEEEE
vai fetele
eu de dimineata m-am simtit bine
am crezut ca azi ma ocoleste starea asta nasoala
da vad ca persista
voi care aveti 11 sau 12 saptamani mai aveti greturi?
cam cat tine perioada
ca ma dispera
mi-e foarte greu cu fata
si azi plec acasa
si fara mama
nu stiu cum va fiiiiii
offffffffffff
inca nu am ajuns nici macar la medicul de familie sa-mi fac analizele gratuite
de aia intrebam
saptamana aceatsa pe 13
vineri merg si eu la medic
pt prima data
sa vedem ce ziceeeeeeeeeee
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+
salo_sama spune:
Buna fetele,
m-am inscris si eu astazi pe forum la insitentele nasei mele si cred ca imi e chiar bine sa citesc convorbirile voastre si sa vad ce se mai intampla si in cazul altor persoane, asa ca bine v-am gasit!
Sunt si eu in 11 saptamani, cred ca sunt o norocoasa pentru ca nu am nici un fel de problema. Ma simt foarte bine, parca nu as fi insarcinata. Bine...sani care o iau razna, mirosuri pe care le simt de la o posta, usoare stari de greata sau nu-mi vine sa mananc...de astea sunt, dar nu altceva.
Insa...dupa ata bine tre sa fie si un bai.In elanul meu si dorinta mea de a ma comporta asa cum faceau bunicile noastre, miercurea trecuta am muncit cam mult si..seara, buba. Am sangerat. Nu foarte mult dar la spital m-au retinut pentru doua zile ca sa verificam ce s-a intamplat. Bucuria mea e ca in interior totul e bine.Presupuneau ca a fost un hematom. Bebele face tumbe i-am auzit si inimioara si totul pare ok. Acum trebuie sa stau sa nu mai fac efort cat mai mult la pat si...duphaston trei pastile pe zi. mai am ceva scurgeri maroni, destul de putin, dar va dati seama ca tot imi zboara gandurile aiurea. Sper sa nu mai fie probleme. Am auzit ca nu e asa de grav cu scurgerile astea maronii, insa sper sa se opreasca cat de repede. Pfff cam asta ar fi . Se pare ca am scris destul de mult pentru prima mea postare, dar am vrut sa va impartasesc si voua din experienta mea. Poate a mai trecut cineva prin asa ceva si schimbam pareri.
Multumesc si pana la o noua reauzire multa sanatate tuturor! pup
roxy_s spune:
cami eu si acum mai am greturi. nu mai sunt asa ca la inceput dar mai sunt. cateodata ma simt chiar bine cateodata rau tare, mai ales dimineata pana sa mananc.
uite, mandreeac inca mai vomita. deci, depinde de fiecare.