Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s saptamana viitoare merg la eco, abia astept sa vad ce face bebe S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
pe cat te duci Roxy?
Eu ma duc pe 18, o sa am 11 sapt si 4 zile cred
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 10+
Anita
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s eu pe 19. o sa am 12 saptamani si 6 zile. S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
Ohoo o sa fiti maricei ..poate vezi si 'pasarica' sau 'cuculetul'
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 10+
Anita
roxy_s spune:
dorinut da, chiar sunt curioasa sa vad ce ascunde bebe intre picioruse.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
dyadyazuza spune:
roxi LA MUULLLTTTTIII MULTI ANI!!!! SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI TU SA SE IMPLINEASCA.
BUN VENIT NOILOR MAMICI, SARCINA USOARA SI LA TERMEN.
Pe mine ma dor sanii seara si sunt atat de umflati de am impresia ca mai au un pic si plesnesc.
azi am fost la medicina muncii sa ma ia in evisenta ca sunt insarcinata si ca e sarcina cu probleme si din cate am inteles o sa imi dea 45 de zile de concediu din 120 la care am dreptu si tre sa ii duc de la doctora ginecolog o adeverinta pt scurtarea programului de lucrum-am saaturat de umblat atata pe drumuri. eu ma simt binisor adica nu am grturi ca in rest sunt lipsita de viata si obosesc si daca ma duc pana la baie si inapoi si nu ma simt in stare de nimic
+8
dinora77 spune:
Roxy_S sanatate, multe realizari shi un bebe sanatos shi fruuuumos asha ca voi!!!!
Nici pe mine nu ma mai dor sanii, dar deja de vreo 2-3 saptamani, bebe shtiu insa ca e bine pentru c-am fost intre timp la doctor shi l-am vazut.
dorinut@ si eu merg pe 18 la doctor, noi vom avea 12s shi 2 zile. Abia ashtept sa-l vad vioi si sanatos!!!
Eu stau cu borcanul de castraveti murati adushi de sora-mea de acasa linga mine shi nu ma pot opri....cred ca pina nu-l termin nu ma las. Sper sa nu mi se faca rau.
Ah shi nu in ultimul rand, bun venit burticilor noi... multi pentru voi shi burticile voastre!!!
Dino 11+
dinora77 spune:
se poate determina la 12 saptamini sexul copilashului????? Si eu abia ashtept sa-mi zica ce e...
Vroiam sa va mai intreb, voi a-ti inceput cumparaturile pentru bb sau mai ashteptati?
Dino 11+
mandreeac spune:
LA MULTI ANI MAMICO ROXY! SA FITI SANATOSI SI TU SI BEBE SI SA DEA DOMNUL SA DUCI SARCINA LA BUN SFARSIT!
Dana bine ai venit! Ai o printesa, m-am amuzat asa tare cand am vazut-o , e minunata!
Cris85 si Picky, bine ati venit mamicilor!
Fetelor eu de ieri ma simt foarte rau. Am niste dureri de cap, cu tample, ochi , pleoape nu va pot explica, iar azi de dimineata evident ca am , dar ceva galben si foarte amar! Imi cer scuze daca va fac scarba, dar as vrea sa stiu daca ati patit si voi!
Ma simt rau, tare rau!
Pe aceleasi analize pe care le-a facut Madutza complexul Torch si lysteria eu am dat 480 ron, iar cele cu secretii vaginale 290 ron.
Ieri m-am dus la Cantacuzino si de bine ce m-au intepat sa imi ia sange, nu aveau sa imi faca o analiza si m-am dus in alta parte si m-au intepat a doua oara!
tuturor, nu stau sa va nominalizez ca ma simt rau!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+
strumphitza spune:
Morning!!! pe la amiaza
Mi-am dat somnul peste cap nu stiu cum, dar in fiecare noapte de vreo cateva nopti pe la 2-3 dimineata ma trezesc sa ma uit pe pereti si sa il ascult pe sot cum sforaie si apoi readorm cu greu dupa ce isi ia multe ghionturi, dar la 6 jumate - 7 se trezeste sa mearga la munca si iar dorm aiurea ca ma trezesc si pana iese pe usa il aud si iar bag somn de pe la 7 jumate -8 pana pe la 9-10 Tare aiurea dar nu stiu cum sa fac sa pot sa dorm si eu mai bine
In alta ordine de idei, La Multi Ani Roxy!!!! Sa traiesti , sa infloresti si sa ne traiesti 1000 de ani !
dorinut@ mi-ai dus dorul ? Vezi ca tu urmezi la sarbatorite in cateva zile, te-ai apucat de facut tortu`? Glumesc, te pup
Mai sunt ceva sarbatorite de august , dar am vazut ca Alina (copiloi) vrea sa se sarbatoreasca toata luna august ca nu ne-a spus ziua in care ar trebui sa mancam tort si sa bem sampanie
BB on board 7+
roxy_s spune:
fetelor azi se anunta iar canicula in toata tara. la noi este deja foarte cald si mai trebuie sa merg si la medicul de familie. si in casa mi se pare cald deja, desi la noi de obicei este mai racoare. macar bine ca mi-a mai trecut starea de greata putin.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+