Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor eu azi am o stare de rau de la stomac, o greata si o stare de voma......... cred ca trebuie sa mananc ceva neaparat. merg sa mananc si revin. ia sa vad daca este gata tortul ca era bagat la cuptor de fapt,eu v-am facut mai multe si va alegeti voi care va place. acum eu sper sa nu va fac pofta prea mare, da? http://www.cofetariadana.ro/torturi_ocazii_speciale1.htm si ceva racoros de baut http://www.gospodine.net/poze/Bauturi.jpg S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
Eu ma bag la bauturi ...dulciurile nu ma atrag de nici o culoare..de cand am ramas sa nu vad dulciuri si inghetata..sunt o ciudata ce sa zic.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 10+
Anita
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Roxy! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara!
Mamica fluturasului Andrei si 12+
roxy_s spune:
fetelor pe voi va mai dor sanii? ca pe mine din ce in ce mai putin. mai ales cand nu port sutien nu ma mai dor deloc.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
wmagnolia spune:
De patru zile am o tuse seaca de nu pot dormi noaptea. Azi ma duc la doctor ca nu se mai poate sa stau asa. Dureri de cap inca nu am. Dar de vineri cred ca m-a prins o raceala. Vineri am stat toata ziua in pat. Sambata si duminica am fost extrem de obosita si am inceput sa tusesc rau. Acum tusesc intruna de nu ma mai opresc. Am mai patit asa dar nu eram insarcinata. Am avut acum 8 ani o bronsita alergica si am tinut-o vreo 4 luni tot intr-o tuse. Imi e frica sa nu se repete povestea mai ales ca acum sunt insarcinta si nu pot lua mai nimic. Acum 8 ani am bagat pastile la greu in mine ca sa ma vindec dar acum chiar nu stiu ce sa fac.
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor pe voi va mai dor sanii? ca pe mine din ce in ce mai putin. mai ales cand nu port sutien nu ma mai dor deloc. S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
roxy stiu ca am vb noi doua. Pe mine nu..sunt doar umflati..si exact ca tine cand port sutien ma dor..altfel nada
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 10+
Anita
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui wmagnolia De patru zile am o tuse seaca de nu pot dormi noaptea. Azi ma duc la doctor ca nu se mai poate sa stau asa. Dureri de cap inca nu am. Dar de vineri cred ca m-a prins o raceala. Vineri am stat toata ziua in pat. Sambata si duminica am fost extrem de obosita si am inceput sa tusesc rau. Acum tusesc intruna de nu ma mai opresc. Am mai patit asa dar nu eram insarcinata. Am avut acum 8 ani o bronsita alergica si am tinut-o vreo 4 luni tot intr-o tuse. Imi e frica sa nu se repete povestea mai ales ca acum sunt insarcinta si nu pot lua mai nimic. Acum 8 ani am bagat pastile la greu in mine ca sa ma vindec dar acum chiar nu stiu ce sa fac. |
wmagnolia Pentru tuse exista Stodal (e produs homeopat). Sunt niste granule pe care le tii sub limba si sunt bune la gust.
Imi pare rau ca te simti naspa si da mai bine fugi la um medic sa iti dea ceva. Important sa nu faci temperatura.
Nasturelul meu mic 10+
Anita
roxy_s spune:
magnolia cel mai bine mergi la doctor. sa-ti zica exact ce sa iei.
roxy_s spune:
dorinut asa si eu. ii mai am putin umflati, dar parca nu chiar asa ca la inceput. s-au mai calmat putin. presupun ca este normal asa, nu? cand dureau erau si foarte tari dar acum ca nu mai dor nu mai sunt asa tari.
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui roxy_s dorinut asa si eu. ii mai am putin umflati, dar parca nu chiar asa ca la inceput. s-au mai calmat putin. presupun ca este normal asa, nu? cand dureau erau si foarte tari dar acum ca nu mai dor nu mai sunt asa tari. S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
Sigur ca e normal, atat timp cat ai fost la dr si bebe e bine si zglobiu nu ai de ce sa te sperii. Crede-ma ti-o spune o panicata care toata sarcina s-a tras de sani sa vada daca o mai dor :).
La sarcina trecuta..pe care am piedut-o (oprire in evolutie) la 6 saptamani sanii mei s-au muiat brusc si nu m-au mai durut..dar muiat fleasca sa zic asa. La BHCG cresterea la doua zile a fost de la 14.000 la 16.000 de unitati si atunci in sufletul meu am stiu ca nu e bine...La 9 sapt cand am fost iar la dr..bebe se oprise..nici nu am apucat sa-i aduc inimioarta, ca prima data m-am dus la 5 sapt si era prea mic sa auzim ceva..Oricum ce a fost a trecut..bucuria de acum ma face sa nu ma mai gandesc la ce a fost..
Nasturelul meu mic 10+
Anita
roxy_s spune:
saptamana viitoare merg la eco, abia astept sa vad ce face bebe