Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

cris85, bine ai venit! Eu te-am trecut in listuta, dar lipsesc cam toate datele tale.

ruxandrada, nici pe tine nu te-am vazut pe listuta, daca vrei sa-mi dai datele tale.

bb-yasmi, somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza bra multumesc frumos ptr ca m-ai trecut pe lista eu nu as fi stiut cum sa ma descurc singura
datele sunt astea:
DN: 17.01.1985
UM:02.07.2010
DPN 08.04.2011

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si 5+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Roxy la multi ani, sa ti se implineasca toate dorintele

Fetelor am vazut ca ati vorbit pe primele pagini de cremvusti, pai la prima sarcina ginecologul mi-a cerut sa ii evit, si la fel si carnatii, salamul..ect Mie imi placea foarte mult dar m-am abtinut toata sarcina.

P.S. voi ati inceput sa luati ceva vitamine? am am inceput cu multicentrum materna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

La multi ani, Roxy!
Iti doresc tot binele din lume si tie si micutului/micutei din burtica.Si la anul sa te sarbatorim la subiectul 'Mamici de martie-aprilie'.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna dimi!!LA MULTI ANI ROXY!!! MULTA SANATATE SI NOROC,BEBIC SANATOS SI FRUMOS,SARCINA USOARA SI NASTERE SI MAI USOARA
si acum sa va spun despre mine....astazi am fost din nou la dr sa dam sange pt triplul test si am facut si eco....si ce ne-au vazut ochisorii....samburelul nostru se misca...asa bucurie si emotie nu cred ca mai exista...as vrea sa dau timpul inapoi cu 2 ore si sa pot trai si vedea din nou.....este extraordinar

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa urez tuturor sarcina usoara, fara greturi si varsaturi si bebei sanatosi si mumosi

Ne primiti si pe noi?!
Sunt o mamica de printesuca mica de 15 luni si mamica in devenire pentru un pui mic de 7 sapt, asta dupa calculele mele, ca la doctor nu am ajuns inca..

Dana pe aici esti? vom fi colege din nou

Mai multe va scriu diseara ca acum trebuie sa plec la munca.

Asa ca va urez o zi fara greturi(eu de azi noapte le am) si multi

Mami de printesuca mica si iubita... in asteptarea surprizei
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Anamira sorry ca te simti la fel de rau. Eu sunt mai bine. Se pare ca micutul meu stie cand e wkd si si nu ma lasa sa ies din casa sa ma duc si eu la shopping ceva..de 2 wkd ma chinui sa ajung..dar nu pot de greturi si varsaturi si dureri de cap.

In alte ordine de idei mie mi-au asa analizele putin cam nasoale la urina . Mi-au iesit leucocite si hematii..ceea ce inseamna ca rinichii mei iar au luat-o razna...iar elimin nisip .
Astept sa ma duc la medic sa vad ce si cum. Intre timp beau apa muulta si mi-am propus sa mananc pepene in fiecare zi (pe care in per asta nu-l suport ).
Strumphi sa nu mai dispari asa brusc ca iti iei bataita
bb_yasmy te rog sa stai linistita, incearca sa te menajezi putin, apeleaza si tu la frati, surori sa mai plimbe micuta

Aly felicitari pentru 'bulina' mica si 'galagioasa'
Simo foarte bine ai facut ca ai anuntat, acum esti sub protectia legii
Stefy Sper ca esti mai ok in ceea ce priveste durerea de cap. Stiu ca pot fi foarte nasoale..la mine cand vin ma cam tin toata ziua si nu pot sta decat in pat.

Bun venit gravidutelor noi

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de micuti

PS:Scuze ca nu mai scriu prea des..dar sunt cam ocupata la munca cu niste livrari de proiecte si seara ajung obosita.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticutelor
fetelor va multumesc din suflet pentru urarile frumoase
abia acum m-am trezit, am dormit ca o valiza

vad ca tot ati vorbit de carnati si cremvursti si pateu. mie doctorul mi-a zis sa mananc moderat din toate. acum daca mi-e pofta nu stau cu gura cascata si nu mananc. eu am mancat si cremvursti si carnaciori din aia de bere prajiti si o felie de paine cu pateu. si mi-am facut pofta si acum nu-mi mai trebuie. cremvurstii doar ii fierbem asa ca n-au nimic. eu ii fierb chiar mult.
asa...daca o luam...nici painea nu-i sanatoasa ca are tot felul in ea... eu branza cumpar de la alimentara, telemea de vaca si cas. banuiesc ca este pasteurizata , nu??

bun venit noilor burtici. sa aveti sarcini usoare si frumoase si bebei frumosi si sanatosi.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

Picky_toto bine ai venit wow ai un asa de mic. Eu si sotul deseori ne intrebam daca ne vom descura cu doi copii mici ptr ca Giulia are aprioape 3 ani si nu este usor. Aici unde stam nu avem nici o mana de ajutor asa ca va tebui sa ne descurcam singuri singurei.
Noi am vrut sa facem bb2 repede ca sa creasca impreuna, iar acum ne este putin frica. vom trece si peste asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani roxy

multa sanatate si liniste

dai un tort virtual? ca cica astea nu ingrasa...

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu azi am o stare de rau de la stomac, o greata si o stare de voma......... cred ca trebuie sa mananc ceva neaparat. merg sa mananc si revin.
ia sa vad daca este gata tortul ca era bagat la cuptor
de fapt,eu v-am facut mai multe si va alegeti voi care va place. acum eu sper sa nu va fac pofta prea mare, da?
http://www.cofetariadana.ro/torturi_ocazii_speciale1.htm
si ceva racoros de baut
http://www.gospodine.net/poze/Bauturi.jpg

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput