Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 9
maya71 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Ai vazut ca au aparut si primii bebici la noi??? Te asteptam si pe tine cu o veste buna (II) CAT MAI CURAND!!![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Ana, n/am avut timp. Cine, cum, cand??? Ups...
Fulguta, inca nu 'lucram'. Ne/am cunoscut de putin timp... nu a fost 'chimia' aia de la inceput (din partea mea) dar mi/am zis sa nu 'refuz' sansa de a cunoste un om mai bine... si bine am facut... e un om deosebit, cu suflet mare si un simt al umorului nemaipomenit, e medic veterinar... deci iubeste animalutele... ceea ce/mi place foarte mult... e o 'bila alba'.
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Albinuta Maya bine ai revenit din plimbari. Ma bucur ca esti bine. Fetelor am pus si eu cateva poze cu burtoiul, sa vedeti ce balenuta am devenit. CLARY iti tinem pumnii. Asteptam cu nerabdare vesti. ![]() ![]() ![]() 33+crina cu VERONICA ELENA |
Esti cu o burticuta tare finuta...nicidecum balenuta
Eu tot timpul mi-o iau ca reper pe Nicoleta Luciu. Ea poate fi considerata balenuta, care s-a ingrasat 45 de kg in timp sarcinii (sper sa nu ma insele memoria, ca si asa am probleme cu ea in ultima perioada)
Valentina
31+
maya86 spune:
sper sa nu se supere saby caci raspund si eu . Cand spui murdar te gandesti la cel mai scarbos, jegos lucru posibil .Din pacate am avut ocazia sa vad si incaperile danezilor (unora) , nu poti sa iti inchipui cat de jegosi sunt uni, sa ajungi sa stai cu kk de caine in pat, sa manaci din farfuria din care manaca si cainele si sa nu vb de hainele jogoase care le spala o data pe luna si atunci e bn. Cred ca saby facea referire la faptul ca ai ajunge sa traiesti ca si uni danezi, cea ce nu cred ca e cazul la romani oricat de saraci am fi.
maya
29s cu
Sara
kiti2205 spune:
Hai mai Crinuta, ca nu esti balenuta, ce naiba!!
Esti o graviduta foarte frumusica si fericita cu burtica ei 

Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Kiti 
Fetelor, cu cat timp inainte trebuie sa anunt la serviciu ca intru in prenatal? De luni as vrea sa nu mai vin la munci
, parca nu mai pot de la caldura asta...
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 31+
Minunea noastra
fulguta28 spune:
Ionela, eu nu i-am anuntat, le-am trimis ,pur si simplu, concediul prenatal prin cineva.
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti ![]() Fetelor, cu cat timp inainte trebuie sa anunt la serviciu ca intru in prenatal? De luni as vrea sa nu mai vin la munci -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+Minunea noastra |
uta28 este
31+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
ana_25 spune:
MAGDY multumim pt lamuriri!! Sa stii ca la inceput si eu m-am gandit ca poate fi din cauza asta!!
CRINUTA
cum poti sa zici ca esti balenuta??? Esti f frumoasa cu burtica!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti ![]() Fetelor, cu cat timp inainte trebuie sa anunt la serviciu ca intru in prenatal? De luni as vrea sa nu mai vin la munci -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+Minunea noastra |
nu stiu daca este vreo regula cu privire la anuntul de intrare in prenatal. este dupa cum te intelegi cu sefii tai, cum iti predai ceea ce faci, inlocuitor etc.
Cel putin, la mine la serviciu asa este.
Eu as vrea sa intru de pe 23 august. Am si 22 de zile CO pe care trebuie sa il iau, sa nu il pierd

Valentina
31+
ionela.n spune:
Pe mine iar ma ia somnul...
Am citit pe net, ca cica de la 31 sapt incolo, bebe nu prea mai are loc si o sa simtim mai putin miscarile. Nu stiu daca e asa, pentru ca la mine danseaza breakdance in burta ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 31+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Fetelor din Danemarca dar ce rigori sunt pe acolo- ma refer la moasa care vine in inspectie! Nu poti tine ordine perfecta dupa nastere, dar e probabil cum a zis Sabu, sa nu fie mizerie crunta!
Albinuta Maya bine ai revenit! Te asteptam cu vesti bune despre o noua relatie si mai ales sa te stim fericita!Cu bebe- toate la timpul lor!
Cred ca Clary e mamica! Sa asteptam sa-i revina din anestezie!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Ai vazut ca au aparut si primii bebici la noi??? Te asteptam si pe tine cu o veste buna (II) CAT MAI CURAND!!