Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 8
maya86 spune:
multumesc gravidutzelor ana, adriana 

desi mai intrasem acolo ...
sabina ma refeream daca statu iti ofera ceva bani, nu eu , sasa nu substrag ei destui de pe noi?
Despre epidurala: eu fusesem saptamana trecuta la moasa si mi-a spus ca daca e nevoi si doresc pot sa cer sa imi faca epi. dar nu mi-a spus nimic cum k sotul ar trebui sa dea unda verde, in fine nu prea conteaza o sa facem in asa fel incat sa ne fie tuturor bine.
Gata cumparaturile pt bebe? noi suntem in pana de idei , nu stim de unde sa le luam .Sincer nu prea imi plac ce au pe aici (carucior negru, panza neagra si mai costa si o carutza de bani), ne gandeam sa tragem o fuga pana in Germania, ori de pe net, sau de acasa sa cumparam si sa ni le trimita mama. Voi cum ati procedat?
maya
29s cu
Sara
fulguta28 spune:
Ehe, Maya... sa te vedem si pe tine la 31 de saptamani. Lucri, lucri din greu la bebic?
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
ana_25 spune:
Ai vazut ca au aparut si primii bebici la noi??? Te asteptam si pe tine cu o veste buna (II) CAT MAI CURAND!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
magdyi2001 spune:
Sabina, ce chestie si la voi acolo in dk... Pai cum sa-ti faca dosar daca e mizerie in casa, sau e copilul murdar????? Poate esti dupa o ceza si nu ai putut pur si simplu sa dai cu un aspirator si un mop pe jos, sau poate cu 5 min inainte sa vina moasa a vomitat copilul si nu ai avut timp sa-l schimbi, sau a facut kk cat a batut ea la usa si a trebuit sa-i deschizi... Nu stiu, sunt atatea chestii incat imi vine sa-i injur la cat sunt de aberanti... Si mi se parea ca astia de aici sunt duri... In fine, fiecare tara cu regulile ei, nu te supara pe mine, e doar o parere...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
30+ cu
MARIA
Doamne ajuta
inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
![]() Pe unde ai mai zburat. albinutzo? Cum esti? Totul bine si frumos? ![]() Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Am fost plecata cu serviciul iar timpul ramas intre doua drumuri l/am petrecut pe munte cu ai mei prieteni din Brasov. M/am linistit (sper sa ma tina) am cunoscut pe 'cineva' dar am 'mici' retineri... ma omoara distanta (Brasov) si sunt putin mai precauta... in rest... toate bune... si ma rog la DD sa fie bine de acum-inainte.
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya86 multumesc gravidutzelor ana, adriana ![]() ![]() desi mai intrasem acolo ...sabina ma refeream daca statu iti ofera ceva bani, nu eu , sasa nu substrag ei destui de pe noi? Despre epidurala: eu fusesem saptamana trecuta la moasa si mi-a spus ca daca e nevoi si doresc pot sa cer sa imi faca epi. dar nu mi-a spus nimic cum k sotul ar trebui sa dea unda verde, in fine nu prea conteaza o sa facem in asa fel incat sa ne fie tuturor bine. Gata cumparaturile pt bebe? noi suntem in pana de idei , nu stim de unde sa le luam .Sincer nu prea imi plac ce au pe aici (carucior negru, panza neagra si mai costa si o carutza de bani), ne gandeam sa tragem o fuga pana in Germania, ori de pe net, sau de acasa sa cumparam si sa ni le trimita mama. Voi cum ati procedat? maya 29s cu Sara |
In ceea ce ma priveste, grosul produselor care trebuia sa le cumpar si care erau si ca valoarea mare: carucior, patut, landou, cadita+masa de infasat, walkie-talkie si alte accesorii pentru pat le-am primit de la nasa mea care a nascut acum 7 ani, dar produsele sunt in perfecta stare. Ma consider norocoasa, din acest punct de vedere
Valentina
31+
magdyi2001 spune:
Fetele care aveti dureri de ciclu, mie mi-a zis ginecologul ca sunt perfect normale pt ca se mareste uterul. Stiu ca contractiile dureroase sunt atunci cand ti se intareste burta, apasa in jos, te ia cu calduri si... doare. Eu traiesc cu ele in fiecare zi si le simt de cate ori ma ridic din pat si sunt la a 3a sarcina. La prima nu am stiut nici eu...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
30+ cu
MARIA
Doamne ajuta
inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Ma duc sa pap ceva...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
30+ cu
MARIA
Doamne ajuta
inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
crina-s spune:
Albinuta Maya bine ai revenit din plimbari. Ma bucur ca esti bine.
Fetelor am pus si eu cateva poze cu burtoiul, sa vedeti ce balenuta am devenit.
CLARY iti tinem pumnii. Asteptam cu nerabdare vesti.

33+
crina
cu VERONICA ELENA