Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela.n spune:
Atunci o sa ii anunt maine ca de luni nu mai vin. Adica o sa vin sa le aduc concediul ![]()
Si apoi trebuie adus in fiecare luna, pana la sf lunii, asa-i?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 31+
Minunea noastra
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Cred ca Clary e mamica! Sa asteptam sa-i revina din anestezie! Alina-Mirela 36+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Stau cu tel langa mine,abia astept vestile bune!!!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
alexuza spune:
BUNA ZIUA BURTICI 
ANA , CRINA
sunt si eu pe aici si va ciesc , cred ca am mancat putin cam sarat si m-am cam umflat
, acum incerc sa mananc aproape fara sare
, foarte buna mancarea fara sare nu ?![]()
FELICITARI FETELOR CARE SCHIMBA SEMNATURA ASTAZI 

FELICITARI SI CELOR CARE AU VENIT CU VESTI BUNE DESPRE BEBEI 

CLARY TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE 

MAYA bine ai revenit , ma bucur ca ai cunoscut pe cineva 
Burtica de
35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alynta27 spune:
Crina frumoasa burtica! Sa stii ca nu vei mai fi niciodata atat de frumoasa "grasa"! Gravidutele au o frumusete ce radiaza!
Ana dar ce bine iti sade bruneta!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mari78 spune:
tot dau refresh la subiect sa aflu vestile bune de la Clary
Cat asteptam, va invit la o prajitura Linzer londonez (cu albus deasupra) care a iesit pur si simplu delicioasa...asta doar daca ati papat de pranz, da ?![]()
Andreea vii in completare cu cornulete ?
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
maya71 spune:
fetelor!
Tre sa ma duc in Otopeni sa iau pe cineva.
Ce rau ca nu s/au inventat 'cartelele de teleportare'... si am atatea glumite si bancuri sa va spun... adunate in perioada aceasta.... ups, sper sa le mai tin minte...
Va
!
magdyi2001 spune:
citat din mesajul lui maya86 sper sa nu se supere saby caci raspund si eu . Cand spui murdar te gandesti la cel mai scarbos, jegos lucru posibil .Din pacate am avut ocazia sa vad si incaperile danezilor (unora) , nu poti sa iti inchipui cat de jegosi sunt uni, sa ajungi sa stai cu kk de caine in pat, sa manaci din farfuria din care manaca si cainele si sa nu vb de hainele jogoase care le spala o data pe luna si atunci e bn. Cred ca saby facea referire la faptul ca ai ajunge sa traiesti ca si uni danezi, cea ce nu cred ca e cazul la romani oricat de saraci am fi.maya 29s cu Sara |
Si eu stat mai bine si m-am gandit si cred ca tot la cat asta de pers se referea saby. Si aici sunt cate unii din cale afara, chiar nu-ti vine sa le treci pragul. Femeia la care il duc pe Gabriel nu este nici ea cine stie ce curata, dar se straduieste, si imi spune de fiecare data "vai, tu mi-l aduci asa de curat si de la mine uite cum pleaca..." Nu pot spune nimic caci uneori are si cate 5-6 copii in grija si sunt constienta ca nu are cum sa-i supravegheze pe toti deodata, e suficient ca le face mancare, ii schimba si are grija de ei...
Hai ca m-am lungit...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
ana_25 spune:
ALEXUZA te rog sa ne incanti mai des cu prezenta,ca incepusem sa-mi fac griji! la cum vin bebeii unul dupa altul....
ALYNTA multumesc!!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
Klarisse spune:
Salutare burtici
.
Clary 

, sanatate multa si hai cu vesti bune despre tine si printesa.
Noi ne-am intors din oras, de la manichiura si pedichiura..este ingrozitor de cald
.
Felicitari fetelor care au schimbat semnaturile si celor care si-au vazut puisorii grasunei
.
Aseara am mai cumparat pentru bebe una alta, ca sa mai relaxam lista..![]()
Va pup
Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Pe mine iar ma ia somnul... Am citit pe net, ca cica de la 31 sapt incolo, bebe nu prea mai are loc si o sa simtim mai putin miscarile. Nu stiu daca e asa, pentru ca la mine danseaza breakdance in burta -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+Minunea noastra |
Si la mine, si la mine

...Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

sper sa nu se supere saby caci raspund si eu . Cand spui murdar te gandesti la cel mai scarbos, jegos lucru posibil .Din pacate am avut ocazia sa vad si incaperile danezilor (unora) , nu poti sa iti inchipui cat de jegosi sunt uni, sa ajungi sa stai cu kk de caine in pat, sa manaci din farfuria din care manaca si cainele si sa nu vb de hainele jogoase care le spala o data pe luna si atunci e bn. Cred ca saby facea referire la faptul ca ai ajunge sa traiesti ca si uni danezi, cea ce nu cred ca e cazul la romani oricat de saraci am fi.
29s cu