Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 18
Pity27 spune:
cu riscul de a ma repeta, va intreb daca si-a mai luat cineva aparat pt monitorizare respiratie
aura 35+3
TUDOR STEFAN
Klarisse spune:
Cred ca cel mai important e sa se nasca sanatosi ca falcute sigur pun ei dupa nastere, ca doar asta e treaba noastra![]()
.
Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Vanyy important e ca lucrurile sunt bune, ca altfel sigur ti-ar fi spus, deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. ![]() ![]() Klarisse graviduta 31+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
probabil asa este

tanamera
trimit pe mail in 5 minute
32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
chichiutza spune:
Maya bine ai revenit! Ne tot gandeam pe unde hoinaresti!
Crinuta nu esti deloc balenuta! esti o graviduta tare frumusica!
Cristina
31+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vanyy2009
probabil asa este ![]() tanamera trimit pe mail in 5 minute 32+ ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!! |
Pai cum sa nu pui pozicile in album???E mai usor de "vizionat" daca sunt toate gramada intr-un singur loc!!! Ai PM!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Azi avem si noi vesti, am fost la eco, bebe e bine, a recuperat, are 1860g si totul arata normal! Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!Cristina 31+ |
Bravos!!Felicitari pt vestile bune!!!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
camisv spune:
Andreea,Ana,martea viitoare este bine si pentru mine,daca nu intervine ceva
,mai ales ca luni ma duc la President la control si poate stabilim si data cezarienii ... si am ce sa va povestesc
.
camelia
32+ 
vanyy2009 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Pai cum sa nu pui pozicile in album???E mai usor de "vizionat" daca sunt toate gramada intr-un singur loc!!! Ai PM!! Ana 31+ Maia Elena lu' mama |

32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Anuta, pai eu zic atunci sa ne intalnim la inceputul saptamanii viitoare atunci? Pe marti? ce zici? Poate isi fac si celelalte burtici timp pana atunci si vin cu noi? E bine asa? 32+ cu un carucior .... sau ![]() |
E perfect!!Deci marti e marea intalneala,in piata unirii!! Mai tre' sa stabilim o ora si un loc anume,ca e destul de mare unirii!!

Spune tu la ce ora vrei!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Cat sunt de dulci!!! M-au dat gata pantofiorii cu floricele!!! Sa le poarte sanatoasa si voioasa!!! ![]() 36+ ![]() |
Multumim frumos Buburuzule!!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!
32+ cu un carucior