Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 17
Andreea82 spune:
Vany, felicitari pentru bebelin mare! Cat despre kg noasre...le dam noi jos dupa aia ![]()
Bravo Chichiutzaaaa! Felicitari!
Ai vazut ca se rezolva toate?
Be_one, nu-ti fa griji. Bebe o sa recupereze si totul o sa fie bine!
32+ cu un carucior
.... sau 
tanamera spune:
Vanyy pana la cate saptamani vrei sa mergi las munca?Si pozele promise unde sunt
?
Si eu mi-am tratat aseara arsurile cu inghetata
,intradevar e bun remediu.
29+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Azi avem si noi vesti, am fost la eco, bebe e bine, a recuperat, are 1860g si totul arata normal! Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!Cristina 31+ |
VEZI MAI CHICHI CA BEBE ESTE BINE , SI ITI FACEAI ATATEA GRIJI

Burtica de
36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Vanyy e curios ca nu iti spune ce greutate are bebelusul mai ales ca din ce am inteles se calculeaza in functie de cutia craniana.. Klarisse graviduta 31+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
mie imi zici.....de fiecare data cand il intreb el imi face media la europeni ....si imi zice ca in jur de 3 kg si 50cm
....eu cred ca ii e lene sau mai stiu eu ce
32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Stii ce am descoperit ieri ca imi calmeaza arsurile? Inghetata! Serios, poate unde este rece, dar, dc am arsuri, bag o inghetata si se calmeaza, macar pentru o perioada ![]() Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Trebuie sa incerc si asa. Maalox, Rennie, lapte deja nu mai fac fata
Ia sa incercam cu niste inghetata....nu ca mi-ar displace tratamentul asta

Anuta, pai eu zic atunci sa ne intalnim la inceputul saptamanii viitoare atunci? Pe marti? ce zici? Poate isi fac si celelalte burtici timp pana atunci si vin cu noi?
E bine asa?
32+ cu un carucior
.... sau
Klarisse spune:
Vanyy important e ca lucrurile sunt bune, ca altfel sigur ti-ar fi spus, deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Albinuta Maya bine ai revenit din plimbari. Ma bucur ca esti bine. Fetelor am pus si eu cateva poze cu burtoiul, sa vedeti ce balenuta am devenit. CLARY iti tinem pumnii. Asteptam cu nerabdare vesti. ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
Crina, esti fffff frumoasa!!!

36+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 BUBURUZA aici sunt pozicile!! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Cat sunt de dulci!!! M-au dat gata pantofiorii cu floricele!!! Sa le poarte sanatoasa si voioasa!!!

36+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Felicitari pt sembatura, ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+Minunea noastra |

36+
Pity27 spune:
chichiuta, ma bucur ca e totul ok si ca bebe a recuperat. al meu bebitz la 32 de sapt avea 1880 si mi-a zis ca e in grafic, iar la 34 si 5 zile avea 2200 si ramasese in urma cu 4 zile.
lasa ca toata lumea imi zice ca mai bine am un bb de 3 kg decat unul de 4.
aura 35+3
TUDOR STEFAN

Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!
lu' mama