Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Andreea,Ana,martea viitoare este bine si pentru mine,daca nu intervine ceva,mai ales ca luni ma duc la President la control si poate stabilim si data cezarienii ... si am ce sa va povestesc.

camelia 32+

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Felicitari fetelor pentru bebelinii grasunei si frumosi...

Vezi, Chichi, si cate griji iti mai faceai! Da' asa sunt mamele.

Si oricum, masuratorile astea de la eco sunt relative, nu sunt chiar f precise. Prietena mea care a nascut, i-au spus ca bebe va avea in jur de 4.1 kg la nastere, insa cand a nascut - a fost o mogaldeata mica de 3.3 kg... Diferenta considerabila as zice eu...

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Chichi, felicitari pt falcos!

Clary n-a dat niciun semn? O fi nascut?

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

am pus cateva pozici cu burtica

32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

magdy la noi nu prea te lasa sa stai cu dureri indiferent de explicatie. contractiile dureroase nu sunt de la inceput cum le descrii tu ci incep prin dureri ca la menstruatie. asa ca eu cel putin prefer sa iau un no-spa la cea mai mica jena. multumim pt casuta

simona probabil ti se vor recomanda ceva analize in plus. depinde si de cantitatea in care se gasesc in urina.

be_one daca medicul e experimentat isi da seama daca e urgenta sau nu. plus ca mare aparatura ca sa vezi asta nu iti trebuie. da' iti trebuie curaj cu caru', da

vany e de ajuns ca il masoara la cap si picioare pt ca din masuratorile astea iti poate face media greutatii. intreaba-l data viitoare.

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi burticute . am reusit sa citescdin urma si nu i-mi vine sa cred ca mai apare un bebel . CLARY cred ca deja ai nascut si peste putin timp i-ti tii puiul in brate. asteptam vesti de la tine. felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celor care si-au vazut bebeii. Chichi, e chiar maricel bebele tau, 1.800 si ceva la 32s? si mie la 31s mi-a zis ca are 1.600 si ca e grasan insa nu cred ca e chiar asa dupa cum vad ca sunt si bebei mai maricei. dar nu-mi fac griji atata timp cat e dezvoltat normal, el sa fie sanatos ca are timp sa se ingrase.(totusi, chiar daca are 1.600, dr ne-a aratat ca are colacei pe gatut)

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Ce-o face Clary? N-aveti vesti de la ea? Sper sa fie totul bine. Tinem pumnii in continuare.

Maya86, eu am luat majoritatea lucrurilor din Germania, de la Baby One. E un magazin imens pentru bebelusi intr-o localitate aproape de mine. Daca va duceti in Germania, trebuie sa gasiti unul pe aproape.

Adriana, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Lora a intrat azi???
29+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

NU!!
Mie imi vin tot felul de idei cand vad ca una dintre noi cu burtica mai avansata, nu intra o zi sau doua!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama

Nici pe Chichi nu am vazut-o azi

Valentina31+

Uite-ma, aici sunt! ma caznesc sa citesc tot ce-ati scris voi, nenicaaaa!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Vanyy esti o burtica foarte frumoasa si slaba. N-ai pus pe tine decat burtica, in rest fotomodel.

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi felicitari pentru bebe!
Si a mea avea 1830g la 32 de saptamani si citesc aici ca e grasunica?! Poi stau sa vad ca va avea luni....

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput