Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 15
A_driana spune:
danaflor ce sa zic...pot fi dintii de vina...sau ca nu se mai satura...daca se trezeste noaptea si mananca...si zici ca nu vrea sa bea lp...incearca cu o tetina mai mare, cu curgere mai rapida, sau mai lenta, vezi cum ii place lui....sau pune-i in lapte cereale....daca ar bea si nu s-ar mai trezi atunci macar ai sti ca probabil nu-i mai ajunge lapticul tau....daca ii tot asa atunci o fi dintii.....sau poate i sete noaptea...poate prea cald sau prea frig...incearca toate posibilitatile sa vezi poate o gasesti pe cea ,vinovata'....zic si io....
saaau daca refuza biberonul, ca al meu exemplar si nu vrea sa bea lp...si daca ii plac cerealele si lingurita....dupa ce suge seara, dai cu lingurita niste cereale, facute in lp, nu in apa.....ca alea is satioase...vezi cum ii....poate merge si doarme toata noaptea daca are burtica plina....
eu la cam atat ma gandesc....daca stiu fetele alte solutii.....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
eu sunt pe aici..dar putin in butori..asa ca nu vreau sa va bag si pe voi...offffffffffff
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
dana, si rebecca mea s-a fastacit azi-noapte.plans prin somn, frichineala...dar a dormit asa...
eu am noroc ca de la 5 luni jumatate a refuzat sa mai manance noaptea....sooo.....si ultima masa era la ora 23.30...
acum ultima masa e la 21.30-22.00...si se poate intarzia pana la 23.00 maxim,ca apoi zbiara de foame
rebecca se trezeste dimineatza la 8.30-09.00, umeori mai ninereste pe la 07.00 sau pe la 09.30...dar raaaaaaaar!!
la 09.00 papa LP simplu(240, 270 ml)
la ora 10.00-10.30..cel mai taziu ora 11.00(azi la 12.00 ca a fost prin oras)..adoarme..singura in patutz..
la ora 13.00...papa fructele/cereale...branzica...un castronas de la Nestle(cam 300 gr.)...azi le va papa la ora 14.00..deoarece a adormit taziu...si acum doarme cam 2 ore..
la ora 15.00-15.30..mai doarme jumatate de ora sau o ora..
la 16.00-17.00 masa de legume cu carne(pui, peste, ficat)..sau supa galuste/ciorbica pui cu fidea de casa...
la 19.00(aici nu ratam ora)..papam iaurt(mai nou ii pun in el si biscuiti de la ROSTAR...)...deobicei il papam in parc..
pe la 20.00 mai atipim jumatate de ora...dar nu intotdeauna...
la 21.30..22.00 ora de somn...cel tarziu la 23.00..
eu am dezvatat-o usor de leganat...o legan doar daca suntem in casa straina(ca nu daorme)...sau e prea agitata..ori am vreo treaba urgenta si se frichineste cu adormitul...
deobicei se mosmondeste prin patutz si adoarme cu capul in el, cu mainile pe sub ea...cu fundul in sus...eu o asez...dupa ce adoarme(noaptea patesc la fel)
noaptea ma trezesc sa ii dau apa, bag suzeta sau sa o asez in patutz ca o gasesc in diverse pozitii de "yoga"
ziua cat e treaza ne jucam..insa cat mai putin in brate..o las mai mult singura..fie in patutz..fie pe covor..fie in scaunul unde papam..nu vreau sa fie dependenta de "brate"..ca apoi va fi de jale...
azi i-am cumparat o papusa "bebe"..care rade..e fascinata de ea...
ies si eu sa mananc..si poate mai prind vreo ora de somn..sau macar jumatate
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Ladies... m-am hotarat si eu sa scriu povestea noastra AICI
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
A_driana spune:
mummy am vrut sa citesc povestea, dar in loc de ,,#259;'' apare #259 si nu inteleg nimic ...m-am lasat pagubasa...
camy ce-i baiu? de ce esti in butoi?
lady wow cat lapte bea Becca...unde incape atata? si seara bea asa mult? ca ma gandesc ca si seara bea lapte, desi in program ai omis sa scrii ....
p.s. vad ca nici la mine nu apare bine, am vrut sa scriu ,a' cu codita
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
Busymummy, conteaza si pe mine cand va fi momentul, cu ajutor pentru puiutii mici. Ma rog si eu ca bebeii astia, atat de greu incercati, sa reziste, si sa se faca bine!
Camy, asa cum am povestit noi am luat recent scaun de masina pentru miss S. Un singur lucru: pe link-ul dat de tine scria ca scaunul de monteaza numai cu fata spre directia de mers? Am si eu un fix cu asta, ca pana la 1 an sa fie bebe cu fata in sens invers fata de directia de mers a masinii, pentru ca asa e cel mai protejat in caz de (Doamne fereste) accident.
Pentru rochii de ocazie, nu ai un drum prin Bucuresti- alte mall-uri si poate mai multe magazine specializate?
Ce e cu butoiul ala?
Lady, nu am mai facut nimic bun de papa cu care sa ma pot lauda .
Exact asa cum povestesti de fata ta face si Sophia, adica se ridica in picioare dar inca nu stie sa inainteze, nu s-a prins ea cum sa puna un picior in fata celuilalt. Cand vrea sa ajunga dintr-un loc in altul isi da drumul in fundulet si o ia repede in 4 labute.
Cat despre vorbit, Dolo inca nu zice "ma-ma"; eu tot incerc, dar ea rade de mine si raspunde cu "ta-ta" sau "da-da" credeti ca rade de mine?
A_driana, Sophia doarme de doua ori in timpul zilei, intre o ora si doua ore. Nu are ore fixe de somn, nici de mancare. Lapte bea inca destul de mult, adica 4-5 biberoane pe zi, cate 120 ... 180 ml. Tin minte ca Diana, la varsta asta, bea cate 240 o data.
_
Bucataria lui mami
vias spune:
'neata
haideti la o bun...aburinda...numai buna pt
mai...nu era chiar butoi...era o indispozitie..mi-a mai trecut din ea...nu definitiv..dar oricum...parca e ceva mai bine...
Cu rochia de ocazie...mai merg si azi...ideea e ca daca suntem nasi trebuie sa cheltuim foarte....dar foarte multi bani.... asa ca nu am pot arunca la rochie de 300-400 de euro..ca nu ne permitem, mai ales ca pe langa rochie imi trebuie pantof...ceva de luat deasupra (nunta e pe 30 oct)imbracaminte si incaltaminte pentru Cristi...la fel pentru Flavius...de platit lumanari, vual, biserica, coafat....lautari....ca sa nu mai zic de dar (apropo...aveti idee cat da nasul mai nou la nunta??????)
..asa ca eu acum sunt in cautare de chilipir...adica ceva frumos..frumos...dar la reducere ..ceva de genul "acul in carul cu fan"...daca merg in Bucuresti...acolo sunt scumpe..scumpe astea mai de firma...
..cu scaunul auto.... nu mai caut nimic pe net pana nu avem banii... si deocamdata nu-i avem......si ma enerveaza la culme (de aici butoiul meu) sa-l tin pe Flavius la mers in brate..mai ales ca nu mai are stare....si la fiecare frana..ma dezechilibrez...si a devenit un chin mersul cu el in masina.....plus procesele de constiinta ce mi le fac...de astea ce sa mai zic??????
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
spuneati de bebeii vostrii ca dorma mai multe reprize pe zi..si al meu la fel...programul lui e cam asa:
06:00 trezire si papat 170-200 ml lp
06:30 - 08:30 joaca
08:30-papat 100-130ml lp
09:00 - 10:00 nanic
10:00 - 11:00 joaca
11:00-11:30 papat 150-200 ml fructe cu biscuiti
11:30 - 13:00 joaca
13:00 -14:00 (14:30) papat 130ml lp si somnic
14:00 (14:30) - 15:30 joaca
15:30 - 16:00 papa 150-200 ml legume cu carnita
16:30 - 18:30 joaca
18:30 - 19:00 papa iaurt cu biscuiti sau cereale
19:00 - 20:00 (20:30) neaparat afara la aer
21:00 - 21:45 baita +170 - 200 ml lp
22:00 -somnic pana dimineata
in mare asta este...acum na...nu e chiar ceas Flavius...dar cam pe aici ne scaldam..
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
am editat mesajul...ca l-am trimis de 2 ori..
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE