Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

getik si danaflor..v-am votat minunile mici s ochioase..
asteptam si noi un vot:
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/la-baitza-cu-d-l-jhonson-6804
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/nu-prea-am-par-dar-am-palarii-6844
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/cum-faceam-somnic-cand-eram-bebic-mic-7728
multumim!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

votat toate cele 3 poze!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lauriciuuuuuuuu...

katyyyyyyyyyy..

ronyyyyyyyyy...

tiuscaaaaaaa...

madaaaaaaaa...

pishkooooo...

lauraandreaaaaaaaa...

pireliaaaaaaaaa...

romanitzaaaaaa...

roxalyyyyyyyy...

alexaaaaaaaa...

andrutzaaaaaaaaa...

cryssoanaaaaaaaaaaa...

dienutzeeeeeeeee...

rgagapieeeeee...

gabitzaaaaaaaaaa.....

laviiiiii...

magdaz_inaaaa...

viooooooooo....

danaaaaaaaaaaaa....

busyyyyyyyy....

camyyyyyyyyyyy....

getaaaaaaaaaaa....

lauraaaaaaaaa G...

loreeeeeeeee....

si daca am uitat vreouna din catalog...fie cu iertare(oricum lipsiti toate.....)
ma indrept catre patul conjugal(ocupat numai de mine..sotz la munca, permanenta 5 saptamani, sef de post in concediu...)
am fost prin parc...m-am certat cu doua tanti cretine de la un scranciob(leagan pentru voi)
..acum sunt obo si maine tre sa ies la platit banci& facturi...nice,nu?
nb gagici frumusele si ocupate..cu-n botez...c-o nunta...cu mancare..cu bloguri...cu croitorie....cu vacantze..cu pitici..cu sotzi nervosi..cu soacre DURECELL,cu concursuri foto, cu voi...cu criza..
v-am pupat frumos...

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sar-mana camy
nb albinutzele mele..
sa-mi trimita careva parola si unde ati facut cont de poze ca eu nu o am...
si bagati-o careva pe danaflor in lista..datele ei sunt pe la pag 8 sau 9...(eu nu am mai ajuns sa o bag)
seeeeeeee yaaaaaaaa...

Citat:

Mergi la inceput

va spun si eu noapte buna...
maine o bag in lista pe daniflor...e meritul ei, nu???????????

..acum ma duc langa Pustache si langa Flavius la somn...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Prezent!!!s asa cred ca o sa fiu mai toata noaptea, am ajuns sa-mi fie frica sa ma duc la nani pentru ca atunci cand ma fac si eu mai comoda se trezeste el si o tine intr-o maraiala pama dimineata. In seara asta am mai incecat sa0i dau lp dar nu a mers deloc, nu stiu ce sa mai fac, Azi am incercat cu milumil, i-am dat si nan dar nu i-a placut. Mai e cineva in situatia asta, am nevoie de ajutor pentru ca n felul asta nu mai rezst foarte mult.

My_Lady: sa ai o zi usoara maine
Camy:

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericta de Matei Ioan- 17.12.2009

Mergi la inceput

'neata fetelor

si eu sunt foarte obosita...Flavius a dormit cu noi in pat...s-a trezit si s-a fastacit toata noaptea... nu mai stia pe unde sa-si puna picioarele..in gatul meu..al lui taicaso, pe capul nostru...in gura

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neataaa
eu sunt fericita ca David a baut acuma dimineata 200 lapte dintr-o data si n-o luat sticla de la gura pana nu i-a vazut fundul....nu stiu cum de....dar diseara nu mai tine figura sunt convinsa
danaflor da care-i pb? nu vrea sa bea lp seara? sau deloc? si inca mai suge?....

copilasii vostri de cat ori dorm ziua? de la prima trezire de dimineata (sau noaptea ) pana seara......ca David doarme cam de 2-3 ori...se intampla sa doarma chiar de 4 ori....dar cate jumate de ora maxim o ora......si stiu ca, candva va trebui sa ajungem la un somn pe zi, la amiaza....dar nu stiu cand va fi aia....
in sfarsit s-a culcat si duracelul meu, care de ieri sta drepti planton in pat, si acuma ii pica ochii in gura de somn, dar el nu se lasa doborat, ca trebuia sa stea la datorie

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna dimineata, am venit la o cafea buna dupa o noapte foarte linistita. Matei a dormit foarte bine, s-a sculat doar o data sa manance.
A_driana: el inca suge la san, nu a facut cunostinta pana acum cu lapte praf. Problema mea este ca de cateva nopti este foarte agitat, se trezeste des din somn si plange. Eu m-am gandit ca nu se mai satura si macar masa de seara sa fie de lp. la el intr-adevar e si perioada dintilor dar ii mai dau Panadol.Mi-as dori sa vorbeasca sa-mi spuna ce il deranjeazaMatei doarme pe zi de vreo 3 ori cam 1 ora si jumatate.

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetele

Vlad doarme ziua in 2 reprize, foarte "punctual" - de la 9 la 11 si de la 14 la 16... Tot programul lui e dupa ceas
6.30-7 masa de dimineata
7.30-9 joaca
9-11 somn
11-11.30 gustare
11.30-13.30 joaca
13.30-14 masa de pranz
14-16 somn
16-17.30 joaca
17.30-18 gustare
18-20 joaca
20-20.30 baie
20.30-21 masa de seara
21-6.30 somn cu treziri la 23-23.30 - ceai si 3.30-4 - lapte
- si nu i-am facut eu programul, zici ca are ceas cu alarma si la mese si la somn

Eu am niste zile cam ... la birou ma freaca sefa de zici ca i s-a pus o pata... si nu pot sa protestez, ca sotu e pe cale sa ramana fara job si nu ne permitem sa risc eu nimic... asa ca tac si inghit, da nu stiu cat mai rezist

Hai va

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy si Lady - multumesc pentru sprijinirea initiativei mele... m-am interesat si deocamdata nu se stie nimic sigur despre copilasi - daca vor rezista sau nu... asa ca mai multe date vom avea peste 2-3 saptamani si vom putea face un "plan de bataie"... va tin la curent... Sa dea DD sa fie bine

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput