Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

A-driana - multumesc mult

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor

eu am inceput sa caut rochie de nasa..cunun exact in ziua in care Flavius implineste 1 anisor ...si am enerveaza ca eu vreau ceva tineresc...si cum am vad vanzatoarele vin la mine cu rochii de bebe ...oare asa rau arat?????????

Ma duc acum sa caut ceva de incaltat lui Flavius si sa ma uit de scaun auto..suntem in mari cautari...voi aveti? de care?
cu sistem Isofix????? eu cred ca pana la urma nu ii cumpar cu sistem isofix
m-as baga la un scaun www.ibebe.ro/products/Scaun-Auto-Mille-Miglia.html#" target="_blank">asa..ce ziceti??????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

A_driana bravo pentru un David scump!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, am vesti proaspete:
1. De 2 zile Vlad zice "mama"... dar numai cand e suparat
2. Tot de vreo 2-3 zile mergem singurel in picioare in patut
3. De vineri incercam sa ne mutam in camera singurel. Rezultatul? Vineri: 9 treziri Sambata: o trezire Duminica: 2 treziri

Camy, eu am scaun de 0-18 luni de la Chicco, fara izofix

A_driana, noi nu am rezolvat problema... adica tot nu bea lapte seara, ii dau un iaurt la 5 si branzica la 10, sa compensam... si si-a bagat inca o masa de 60-100 ml noaptea, pe care nu reusim sa o scoatem inca. Dimineatza bem 200ml.

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele,

Vin cu urmatoarea idee: sunt in pozitia sa pot afla daca vreunul din bebelusii afectati la Giulesti este un caz social... Dat fiind ca ei vor avea nevoie de medicatie si multe cheltuieli pe termen lung daca supravietuiesc, ma gandeam daca nu putem strange diverse hainute sau alte obiecte care noua nu ne mai sunt utile si sa ajutam unde e nevoie... Bineinteles, nu acum... peste vreo 2 saptamani vom putea afla daca supravietuiesc si ce nevoi au... insa asa, sa fim pregatite de "bataie"

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

..e o idee buna busydoc...si eu te sustin..si ajut cu ce pot
felicitari pentru reusite...ady si busydoc...aveti flacai mari de acum

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

getik si danaflor..v-am votat minunile mici s ochioase..
asteptam si noi un vot:
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/la-baitza-cu-d-l-jhonson-6804
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/nu-prea-am-par-dar-am-palarii-6844
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/cum-faceam-somnic-cand-eram-bebic-mic-7728
multumim!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

camy eu iti recomand sa iti iei material si sa iti croiesti o rochie dupa tine...e cel mai ok..cauta un model pe net...prienteaza-l, ia-ti material si daca ai o croitoreasa buna...ai scapat de griji..
lory..cu trezitul in plans noapte sun "n" motive, fie..
-a amortit<
-a visat urat
-ii zvacneste vreun dinte
-il doare burtica
dar cel mai des ori viseaza urat din cauza ca a fost agitat ziua sau e de la dinti...

Citat:

Mergi la inceput

lauriciuuuuuuuu...ti-am vazut noul blog..te-a lovit inspiratia de te-a dat pe spate..dar mi-e imi place la nebunie...
siiiii...ce ai mai gatit???
te-ai impacat cu iubi???
gata fug sa fac dus..
se trezeste Rebe..papa...si fugim afara pana diseara...
noi mai nou papam iaurt cu biscuiti de copii...
si in rest nimic nou..se ridica in picioare dar nu pleaca la mers..
nou e doar ca imi imita rasul...si e amuzanta..defapt imita tot ce fac(asa cum poate ea..)
cand aude ca zic papa, face din guritza(nu pot reproduceca un fel de sunet papa)..eri spuneam ca repeta ca un PAPAgal..si auzind cuv papa din papagal a si inceput...
mai face "bravooo"...dar seamana cu ceasescu cand isi impreuna mainile si le ridica deasupra capului..ca nu nimereste sa bata.....si mai face "paaaaaaa"...tine mana dreapta in sus si flutura doar palma...
cam atat..seeeeeee yaaaaaaaaa

Citat:

Mergi la inceput

Bussymummy ma bucur pentru initiativa...incantata voi da hainute pentru copilasi..si nu numai!

My_Lady ce spui tu acolo face si Flavius al meu...sunt nicte dulci si niste comori copilasii astia...
Cu rochia..offfffff... atatea am mai probat azi...si parca nimic nu-mi place...nimic nu-mi vine cum mi-ar placea mie..offfff...mai caut!

Noapte buna fetelor!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput